Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2175 Dátum: 09 jan 20, 19:57:18 » |
|
nahh közelmultban sikerült leszednem the grenma 2 albumát... az összes aljas kuszobabot.. mudvayne-t az uj alvint... az összes brokencyde ot.. hát.. az össze s közül talán az alvin az ami ugy teljesen abszolut imádom és ajállom mindenkinek de az összeset megérte leszedni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2176 Dátum: 09 jan 20, 20:28:11 » |
|
Van aljas kuszóbabod?és ezt nem emlited hátszégyeld el magadat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2177 Dátum: 09 jan 20, 21:49:19 » |
|
Hmmm...túlságosan grenma fanatikus lettem...ma 1x hallgattam mást és elvonási tünetek kezdtek rajtam jelentkezni O.o 2 napja csak azt hallgatok xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 20, 21:51:51 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2178 Dátum: 09 jan 20, 21:57:14 » |
|
Hihetetlen ez a nagy Grenma mánia a hetekben... Na mindegy, pár hónap és már nem lesz divat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2179 Dátum: 09 jan 20, 22:22:31 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 20, 22:34:41 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2181 Dátum: 09 jan 20, 23:25:26 » |
|
Hihetetlen ez a nagy Grenma mánia a hetekben... Na mindegy, pár hónap és már nem lesz divat.
nem divatkérdés.. az uj albumukban alvin is hallhato.. és am is eléggé hasolnitanak.. nekem pedig bejön az amit őkis és a grenma is csinál vanértelme és feelingje a zenéjüknek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2182 Dátum: 09 jan 20, 23:41:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2185 Dátum: 09 jan 21, 12:02:05 » |
|
Disturbed...jóféle muzsika, én megszerettem http://www.youtube.com/watch?v=9sDnasZvLA4
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2186 Dátum: 09 jan 21, 17:42:47 » |
|
2-3 számukat énis meghallgatom hmm mellesleg tegnap este leszedtem az uj Kalmahh albumot kicsit megkésve de megvan meg leszedtem a bloodbath összes eddigi albumát mindkettő iszonyatjo *____*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2187 Dátum: 09 jan 21, 17:44:54 » |
|
Bloodbath? :o Azt még én mutattam (haha, DevilDrivert is). Na de Ada, az death metal. Nem ugy volt, h azt csak figyelemhiányosokhallgatjákvagymi? Mellesleg a Kalmah jó zenekar, de az utóbbi albumuk nagy csalódás volt. Az elözö albumaik mind állleejtösek, de ezen elaludtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2188 Dátum: 09 jan 21, 17:46:54 » |
|
A.K.B-Normális vagyok Rohadt nagy szám xD http://www.youtube.com/watch?v=Vb8PRxcoMY8 És Seed neoltsd a Grenmát ··
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2189 Dátum: 09 jan 21, 17:51:31 » |
|
Szído-kun.. Én kb. féléve (bleach szinkron elött, kb 1 hónappal kezdtem el. xD) hallgatok The Grenmát..... Szóval jah xD..... nem lesz divat, majd a pózereknél xD....... Cool Head Clan- 100x http://www.youtube.com/watch?v=G5Txtj8Xoug&feature=channel_page
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|