Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1875 Dátum: 08 dec 06, 20:28:11 » |
|
Ha már black, akkor legyen igazi black. bár dark goth stílusnak jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1876 Dátum: 08 dec 06, 21:33:15 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=4kfTuNdku3AÉn ezt ajánlom nekedxDD és bosi dancehall 34 perces mixeitxDDD. Ám azért ennyire durva hajam nincsxDD na jó majd nemxDD.<---- fele ekkoraxDD talám van de 4-5 év alatt nem is lehet ekkora hajamxDD. Marley bábától ez a kedvenc számomxDD. http://www.youtube.com/watch?v=2ohGXCoQ_3o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 06, 21:35:36 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1877 Dátum: 08 dec 06, 22:09:37 » |
|
ÁÁÁÁ EZT IMÁDOM HIEHI!! Ne tudd meg mien régota keresem, ezt a szamot de csak a szöveg részletre emlékeztem xD... ISTEN VAGY . Leszedem youtuberol és kiraly leszek :d.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
dozer00
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1878 Dátum: 08 dec 06, 22:29:17 » |
|
SZiasztok az lenne a kérdésem hogya naruto zenéit melyik előadó, zenekar, készítti? Ennek a számnak kellene az eelőadója... -> Reverse Situation Mert rengeteg kotta van fenn naruto, de erre nem lelek rá. .(és el akarnám játszani) HA valaki tudná írja meg mailemre vag yide. Thx.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dozer00
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1879 Dátum: 08 dec 06, 22:38:21 » |
|
SZiasztok az lenne a kérdésem hogya naruto zenéit melyik előadó, zenekar, készítti? Ennek a számnak kellene az eelőadója... -> Reverse Situation Mert rengeteg kotta van fenn naruto, de erre nem lelek rá. .(és el akarnám játszani) HA valaki tudná írja meg mailemre vag yide. Thx.
Sry ne duplázni akartam csak ugye normál esetben az uj hsz ek az első odlalra kerülnek nem az utcsóra...... és azthittem nem ment el...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 06, 23:09:53 írta dozer00 »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1880 Dátum: 08 dec 06, 22:41:28 » |
|
(ne duplaposztolj olvass fórumszabájzatot van topic ahova jobban beillik a hsz) dope-today is the day http://www.youtube.com/watch?v=Xf66dr9QkIc&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1881 Dátum: 08 dec 06, 22:42:04 » |
|
toshiro masuda <---- masuda a szerző... a google a barátod de ha ott nem megy akkor You tube... és a dupla post nem engedéjezettxDD.
Örülök ha tetszik neked KronixDD Chase the devil ami még nagyon jó Max romerotól de az you tuben csak szar minőségben van fentxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dozer00
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1883 Dátum: 08 dec 06, 23:04:11 » |
|
AKi megtudná mondani nekem hogy a naruto shippuden 85. részében a 13:44 nél kezdődő szám címe mi.. azt elárasztanám 1millió köszönömmel Esettleg a 19:15 nél induló szám cime is megfelelne MIndegy melyik csak 2 nagyon nagy szám és érdekelne a cimük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1886 Dátum: 08 dec 07, 11:06:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1888 Dátum: 08 dec 07, 11:42:08 » |
|
Szerintem a fry stílus a legkönnyebben befogadható hörgés, szóval nem nagy cucc. Aki már ezt sem bírja ki, annak nem való a metal. Morbid Angel - Suffocation: http://www.youtube.com/watch?v=67WQdkwAFGI1989es legendás death metal szám, egy 100%os, tökéletes death metal albumról (Altars of Madness). Erröl a számról nevezte el magát a Suffocation, ök pedig a brutal death metal stílust alapították meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|