Zemori
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 08 nov 09, 21:05:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 08 nov 09, 21:13:42 » |
|
áháá Syzycyca köszi a számot.. már csomo ideje kerestem :'DDDD hmm Hiei az első és az utolsohoz nekem is vannak emlékeim muterka.. ezfájt :'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 08 nov 09, 21:20:32 » |
|
A lol az,h én komolyan gondoltam ám xD Már negyedszerre hallgatom xD Ti iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!!! (Ja, és Klaire-nek köszönjük ^^ aki csak gondolatban fórumozik xD)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 08 nov 09, 21:34:49 » |
|
te...jó...ég.. :'DDDD tudtamén h valami nincsrendben de azért ezmár kicsit tulzás x'DDD (am te elvileg most nem tanulsz éppen ezerrel ?) :'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 08 nov 09, 22:06:37 » |
|
Igen ez egy olyqn szám volt Zamori amit biztos nem fogok többet meghallgatnixDD. Veszélyes az egészségrexDD Milyen emlékeid vannak Ada?xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 08 nov 09, 22:13:07 » |
|
hát régen naonsokat hallgatam ilyen és ehhez hasonlo csodákat de főként B.I.G-t meg 2-pac et... nameg Ice Cube.. West side Connection és hasonlók gengeltünk kinnt a haverokkal meg elvoltunk mint állat :'DD mára ebből csak az emlék maradt meg h néha néha még meg meg hallgatok egykét albumot valameiktől.. msomár inkább csak az underground maradt meg a hasonló stílusból..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 08 nov 10, 18:22:10 » |
|
Ma meghalt Tunyogi Péter, a P-Mobil nagyszerű gitárosa és énekese,a magyar rockzene egyik nagy személye. Én még láttam élőben koncerten nyáron. 61 éves volt.
Béke Poraira! Művei örökké élni fognak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 08 nov 11, 21:53:41 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=nlEQQW3imxs&feature=relatedAzoknak, akik szeretik a japánokat. Azoknak, akik tágra nyílt szemmel tudnak vidámodni és ugrabugra lelkük van : DDDDDDDDD És többnyire most a lányoknak mindez xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 08 nov 12, 14:09:03 » |
|
VVVáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. Ezt nem tudom értékelnixDD igazából 1 percig se bírtamxdD és alt f4xDDD. Emberek én Rasta vagyok de ide elkell jutnom!!!!xDDDD Ez vazzeg ez durva! http://www.youtube.com/watch?v=0FdxVkacVZ0D U R V A ! ! ! Nagyon jó zene 2:47nél ami megy műsor a fényekkel és közben az a zene hát igen ez hollandiaxDDDDDD. Kicsit lightosabb amsterdami eseményxDD http://www.youtube.com/watch?v=HpnFOzQaSPE levezetésnek ezt is lehet meglátgatnámxDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 12, 15:50:15 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 08 nov 12, 16:23:02 » |
|
te..ur isten :'DDDD Hiei.. az első vidinél kicsit megállt bennem az ütő xD de a2. al mindent kárpotoltál xD mire a végére értem el is felejtettem ez előzőből megnézett kb 6 másodpercet.. quuuuvajoo xDDDD mennék veled *____*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 08 nov 12, 16:26:23 » |
|
Gyere Bero is jönxDD. Khm a második videó az is egy fesztiválxDD oda még idegenvezetőm is van aki volt már ottxDD (klán társam hollandxDDDD). Nem tudom én se rajongok a tücc tüccértxDD de ez a black Party nagyon megfogott főleg az effectek és a fény meg 40 ezer emberxDD. Mondom ne a zenére figyelj Ada a fényekre... 2:47-nél majd nem össze estem annyira durva voltxDD. Vedd le a zenét nézd meg úgyxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 08 nov 12, 16:35:02 » |
|
nahh hang nélkül megnéztem tényleg naon állat a fény efekt lehet kibírnék egy egy ilyet is decsak egy csak rögtön egy olyan amsterdami buli után x'DDD decsakmer ugymár mind1 lenne a zene x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 08 nov 12, 16:40:39 » |
|
Én is így fogtam fel de szeritnem az amsterdami buli után elmennék még odaxDD össze esnék szívrohambanxDD vagy beparáznék és elfutnék magyarországigxDDDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 08 nov 12, 16:41:38 » |
|
Most őszíntén ez milyen? Fullos vagy Halott? Mondjuk nagyon kreatív lehetett a szerzője. http://www.youtube.com/watch?v=2xSA9SGK6RU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 08 nov 12, 16:55:00 » |
|
Huhh Hiei 1. videoját már láttam tavaly... Legalábbis egy olyan videot, ami ott készült... Na de oda biztos nem kéne 5 felessel indítani, (plusz a rátöltés pár liter sör) hogy egyáltalán be merjek menni... Amennyire oda vagyok a tuc-tuc zenéért... De azért lehet hogy én is a 2. video helyszínét ejteném útba először... Bero... Höhö... Már el is felejtettem mennyire sz*r a hard tecno... De gondolom sok lehetett a melója vele annak aki készítette, ezért ne minősítsük le a munkáját... De ez se lenne hosszú életű CD-n nállam... >LoL fel se tűnt, hogy először szaggatva játszotta be a betöltés miatt! De hát amilyen tartalmas zene.. Csak ad neki egy kis löketet a plussz effekt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 12, 17:03:52 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|