Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 08 júl 26, 14:37:15 » |
|
A Simple Plant nagyon, nagyon szeressük. És nem linkeltétek be Jump-ot? Na majd én http://www.youtube.com/watch?v=-DR1ChQljoAmondjuk ilyesmi stílusu a Sum41. Azokat is imádom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 08 júl 26, 19:23:57 » |
|
MuhahaXD Az éjszaka csodái Nem tom,h kiről beszéltek edit: jóóólvaan:p drágadrága dachi mondta, h tegyem be ide és kana no... mi is legyél nekem? te adtad nekem a linkeket:D kivétel az utsót:D edit2: WARNING - olvasd el előbb, mielőtt kattintanál xD Japanofil fangörlöknek inkább... abból is a ... furábbik fajtának xD Van itt egy ... ilyen... ILYEN ... és ez ... ez egy olyan, hogy nem szeretném, ha ebből bármit is kimásolnátok... ne változzatok japánná, és ne legyetek zenészek csak eme klippecske hatására, sőt... ne hallgassatok csak emiatt Gorillazt A youtube nem kért kormegerősítést én azonban mégis aggódom... tényleg ne legyetek ettől japánok, ok? Hát... Khm... Igen, ehhez csak ennyi hozzáfűzésem van... Mondjuk, azért, a the GazettE nem nagy, jó, esetleg mikor Ruki végignyalja a száját... de a "csókok", és egy-két kinézet tényleg... khm... furcsa...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 08 júl 26, 23:03:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 08 júl 27, 21:35:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 08 júl 27, 22:24:08 » |
|
Na most sokan meg oltani fogtok hogy miylen szart hallgatok, de ez a nagyonjóó szám http://youtube.com/watch?v=GIzDsGyxsQM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 08 júl 29, 17:08:17 » |
|
Yvangelynn - Carousel of Dreams az uj kedvencem! nekem az AC/DC-töl nekem EZ a kedvencem (de szerintem már linkeltem, se baj a jó dolgokat meg kell ismételni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 08 júl 29, 21:37:03 » |
|
Ezt most úgy megszerettem ^^ The Grenma - Pont így http://www.youtube.com/watch?v=yEjkAxLkFK4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 08 júl 30, 00:11:53 » |
|
Hajrá és éljen az elmebetegség! emotoyboy új vidije Chipmunkosodjatok ti iiiis Tisztára olyan, mintha a Death Note imádott L-je bekattant volna a sok édességtől ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 08 júl 30, 10:35:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 08 júl 30, 23:34:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 08 júl 31, 15:52:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
H.kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 08 júl 31, 19:39:23 » |
|
|
|