Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 08 júl 19, 14:41:19 » |
|
nekem jó laza számok jönnek be.....pl: 50 cent, Young Buck.........
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 08 júl 19, 14:43:38 » |
|
Hááát...sokat akar a sz*rka... lol..ez kicenzúrázza? xD
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 08 júl 19, 15:04:04 » |
|
nekem jó laza számok jönnek be.....pl: 50 cent, Young Buck.........
jaja divat rap poWa mi ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 08 júl 19, 15:06:31 » |
|
Én nem akartam ennyire kimondani, de ami igaz, az igaz -.-' Sebaj, lesz ez még így se
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 08 júl 19, 15:12:21 » |
|
énis szeretem a rap et.. meg hallgatom is sokat.. de nemszeretem az olyanokat akik csak írják..írják a szöveget de azt se tudják mit csak legyen má' meg az új album aztán keressük halálra magunkat x'D aztán az összes szám ugyanaz csak más a csomagolás meg más szavakkal mongyák el ugyanazt.. nemaztmondom.. persze van ilyen és minden együttesnél.. de van változatosság... de náluk + ha mondom h rap akkor az olyan zseniális előadók helyett mint 2-pac, B.I.G. , Dr.Dre..akik még azt írták meg amit gondoltak és nem azt amit követel a nép..őhelyettük az 50 félék jutnak elősször észbe.. nahh attól megál a szívverésem x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 08 júl 19, 16:35:01 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 19, 16:35:48 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 08 júl 21, 01:04:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 08 júl 21, 11:24:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 08 júl 21, 13:00:49 » |
|
Zemori bekapcsolta a tévét (emtíví grétiszt hiccet nézett) Nézni és hallgatni - Prodigy-No goodHallgasd és nézd Missy Elliott - Get ur freak on A nyaknyújtogatás nem csak Orochinak megy:P Volt még vmi, de elfelejtettem... Szal... jajjderéégieeek, de jajjdejóóók Milyen rég hallgattam már őket...hmm...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 08 júl 22, 10:07:39 » |
|
Kapoltok tőlem egy kis rock classicot okés? Rod Stewart? na? Egy kis skótságot emberek ^^ Rod Stewart - Hot Legs (HQ Audio) http://www.youtube.com/watch?v=Edz4Fd969Yg&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 08 júl 22, 11:06:40 » |
|
Ezt favoltuk itt hatan xD de rég láttam ezt is^^ ANGEL és íme! A világ legvámpírkásabb, ultraharcos, nyomozós megoldós sorozatának zenéje! Nem, nem filmek topic xD (Majd azt is mindjárt xD ) A lényeg,h évekig minden vasárnap éjjel 11óra 15 perckor erre borzongtam, hogy végre! Újabb rész következik és végre, megint hallom ezt a gyönyörű zenét Vélemények a múzikáról?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Amyra88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 08 júl 22, 11:22:38 » |
|
Ezt a zenét én is nagyon szeretem, nekem a telefonom is így csörög már évek óta
|
|
|
Naplózva
|
A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak. - Albert Einstein
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 08 júl 22, 13:34:06 » |
|
Én a rappet bírom de nem vetem meg az animek opening & ending-jeinek a zenéit. Ami tettszik azt halgatom közüllük.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 08 júl 22, 17:01:37 » |
|
Én a rappet bírom de nem vetem meg az animek opening & ending-jeinek a zenéit. Ami tettszik azt halgatom közüllük. Hát valahogy én is így vagyok vele de azért néha a rock-ot is meghallgatom .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|