|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #812 Dátum: 08 ápr 12, 20:51:10 » |
|
igen,igen ... a Sum 41-et is szeressük xD hmm ... a Sum 41-ről eszembe jut valami xD vajon mi?  annyit segitek, hogy Devil---B's United World xD na? xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stormcrow
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #813 Dátum: 08 ápr 14, 17:34:20 » |
|
részemről én nem szotkam olyan zenéket hallgatni amiket a viván vagy az mtv ben játszanak,..nem vagyok a mainstream híve,inkább az ellensége  csak egyszer kell körülnézni és meglátjátok vannak sokkal jobb dolgok is mint amiket ezek vetítenek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #814 Dátum: 08 ápr 14, 19:11:09 » |
|
Hú,embörz,rászoktam az Alvinra. Eddig tök hidegen hagyott,de most hirtelen megimádtam őket  Favoritok: Mi ilyenkor szoktunk sírni / Sajnálom XP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #815 Dátum: 08 ápr 14, 20:10:02 » |
|
pont az utóbbit hallgatom alvin fan 4 eva  legjobb am énis régebben hallgatam véletlenül 1-2 számukat akkor énsemnagyon érdeklődtem iránta  sőtt ha hallottaqm h alvin még mondtam is h hagyjál már xD de most!!!! xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #816 Dátum: 08 ápr 15, 13:38:58 » |
|
Nkeem kéne kis help , abban , hogy az Amerikai Pite c-filmből ( az első 3 részből ) keresnék pár zenét , de címeket nem tudok ... valaki segítene , hogy miylen számok mennek a film(rk) alatt ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #817 Dátum: 08 ápr 15, 14:46:31 » |
|
Meg van a film? mert ha igen, akkor meg tudod nézni a stáv listában, vagyis utánna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Warrax
Vendég
|
 |
« Válasz #818 Dátum: 08 ápr 15, 17:00:56 » |
|
2pacot én is csipem  de más ami nem rap az nem nagyon  mert én pár kivátelel csak rapet hallgatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #820 Dátum: 08 ápr 15, 18:25:12 » |
|
Tyű de szép triplapost!  Ezt nem szabad ám!  Bazzz elfelejtettem amit írni akartam...  ... gondolkodik... Magvan! Kérdezni akartam hogy meik együttes száma a Loading in London? és hol bírom kideríteni, hogy kié? Mert az együttes neve nincs meg, csak a szám címe...  Én meg egyszer betársítottam a számot egy előadóval, de nem az énekelte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #821 Dátum: 08 ápr 15, 19:35:22 » |
|
megtudod nézni a youtube - on ... Bár nem 100 % , hogy megtalálod , de én mindig ott taállok vaktyúk szemet .... Kösszönöm Shiro - sama ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #822 Dátum: 08 ápr 15, 19:37:42 » |
|
Pont ez az! Már mindenhol néztem! Maga a szám meg van, a címe is, csak az előadó nevét nem tudom!  A youtuben nem találtam az biztos...  Voalá! Megvan! Csak eddig elírtam a címet! Íme egy kis AMV ezzel a számmal: http://www.youtube.com/watch?v=b4MV7B1cTBkNa jó... A kép nem igazán passzol össze a számmal... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 20:00:30 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #823 Dátum: 08 ápr 15, 20:42:40 » |
|
Ara van segítsélg bár nem mindig ... De , ha arra kattintasz , hogy you mean : (valami ide írva) akkor vagy kijavítja a hibát vagy 1 másik hasonló írású dologra keres rá .... Neekem az a zene kéne ami kb. 2:20 - nál beindul ebben a videóban : http://youtube.com/watch?v=ZyYhkWTORmQ&feature=relatedElléggé jó zene csak nem tom se címét ser elődajóát ... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|