Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 08 jan 30, 22:53:06 » |
|
.. a rap/underground nál nincs szookimondoobb.. ..... de én nem azért hallgatok az mert káromkodnak benne ..félreértés ne essék.. ...hanem mert joo..... sőtt. a legjobb.. .... tükrözi az egyéniségem.. ....xDDD...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #361 Dátum: 08 jan 31, 00:18:43 » |
|
Hajime Chitoséről hallottatok már? Gyönyörű hangja van, egyszerűen imádom...! Kár, hogy neki is alig találni számát De ajánlom mindenkinek, ahogy Rie Fu-t is A másik örök kedvenc az az ír zene nálam [/color] Wow! 2400. hsz-em!^^ Hmm, épp ezt szerettem volna elkunyerálni, mármint a Haru no Katami-t. Persze csak ha lehet... Amúgy én zene terén azt hiszem a mindenevő kategóriába sorolhatom magam. Nem paktálok le egyfajtánál, azt hallgatom, ami tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 08 feb 05, 17:42:13 » |
|
Zenéből is csak 3 tetszik! -techno -Mike Oldfield számai - én természetesen a Naruto zenéi
|
|
|
Naplózva
|
Hobbim: Csillagászat, testépítés
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 08 feb 05, 19:49:04 » |
|
Újabban punk-és rock-zenéket hallgatok. Kedvenc együttesem, a "the Grenma", nevükkel ellentétben magyarok. Friss zenekarról van szó, 2005-ben vagy 2006-ban indultak, eddig csak 10 számot készítettek, remélem hamarosan jön a folytatás. A másik kedvenc a "Lord", ami a '80-as évek végén alakult. Elsőnek a "Vándor" című albumot kaptam meg, amit már legalább fél tucatszor meghallgattam. Torrentről le is kaptam az új, 2006-os albumukat, ami sajnos nyomába se ér a régi számaiknak. Japán együttesek közül a Versailles a kedvencem, habár még csak egy számukat hallottam. ^^ Sajnos a szám mellé képet is kaptam, és rögtön megfogalmazódott bennem miért nem akarom látni, hogy néznek ki a japán énekesek. Kedves fórumozótársaim, az igazság az, hogy a kép hosszas nézegetése után is szentül meg lettem volna győződve, hogy nőket látok. Undorítónak találom, ha egy emberről nem lehet eldönteni milyen nemű valójában, ezért nem is akarom látni többet japcsi együttesről képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 08 feb 05, 19:51:35 » |
|
mostanába minden megy ... attól függ milyen a hangulatom, kivéve 50 cent, meg Eminem, na azoktól hányok ... akik szeretik őket azoknak bocsi ... Most pl. Linkint halgatok ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katsu!
Vendég
|
|
« Válasz #365 Dátum: 08 feb 06, 19:40:10 » |
|
Offspring és Solution minden mennyiségben , vénásan bírom a rammstein-t is csak, manapság nem tesznek semmit az asztalra...de helyette a gitárosuk szólólemezét építem magamba, Emigrate, hajajdejó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 08 feb 07, 19:27:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 08 feb 07, 19:38:15 » |
|
Pontosan nem tudom, hogy milyen eredetű, majd utánanézek. Amúgy csak véletlen bukkantam rá Ööö melyik épületről lenne szó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 08 feb 08, 12:54:54 » |
|
Na, ugye milyen fülbemászó? Pedig mikor először néztem, azt mondtam, hogy micsoda f**, de aztán megakartam hallgattni mégegyszer, és mégegyszer... Egyébként indiai a pali. De ha már hastáncról volt szó, inkáb ez illenék hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=FqKU_1pGndw
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 08, 18:46:35 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #372 Dátum: 08 feb 14, 16:13:48 » |
|
Mindenki lássa, nézze és élvezze az új mániámat! Rin' Sakitama Rin' Sakura sakura
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 14, 16:14:34 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #373 Dátum: 08 feb 14, 16:43:40 » |
|
Éééljen, kijött az UVERworld új albuma!! Ezt most kellett veletek osztanomXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #374 Dátum: 08 feb 15, 00:32:20 » |
|
Én japán zenéket szoktam hallgatni. De szoktam mást is néha, de az nagyon ritka. A kedvencem a Nightwish-Nemo, Enigma-Gravity of love... de ezek is csak azért, mert animés videókban hallottam őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|