Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 aug 23, 21:17:20 » |
|
Első, attól a képtől amit linkeltél mindjárt :okád: -ok:D Kettő, nekem vmiért nem működik az a link ahol le lehet tölteni magyar felirattal:S:S (beadja az oldalt, de nem kezdi el letölteni meg semmi Én angol felirattal láttam, de ugyebár akkor én nem úgy fordítom, csak a lényeget, szval az mégse olyan, értem én 100%ra mit mondott, de mégiscsak a lényeg marad az agyamba, a többi kiesik:D Viszont a magyarxD:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 22:03:17 írta Sapis »
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 aug 23, 21:43:24 » |
|
ezzel a linkes dologgal nem vagy egyedül... én csak spanyol felirattal láttam de úgy nem igazán értettemXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
keridenes
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 nov 19, 20:37:05 » |
|
én nem tudom letölteni, valami Contact Supportot ír ki, szeretném megnézni, kérlek segítsetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szti
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 nov 27, 17:29:42 » |
|
Én sem tudom letölteni!!! Angol felirattal láttam de jó lenne a magyart látni.
|
|
|
Naplózva
|
...Egyébként úgy kellene mindent felfogni, hogy könnyű, mert az is, csak a fejedben van egy korlát amitől azt hiszed, hogy nehéz pedig nem az...
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 nov 27, 21:43:42 » |
|
Hát ez télleg durva vannak nagy jelenetek! Hát gaara nagyon durva oroékról meg nem is kell beszélnünk hát abban a ruhában figyorogva fut kabutóval XDXD Utánna meg mindenki levan döbbenve sasu meg sunyin csillogó szemmel vigyorog! Beszarás!!!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 dec 10, 00:38:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 jan 02, 15:16:44 » |
|
miröl szol gakuen den special?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 jan 02, 15:29:33 » |
|
Hát én azt mondom aki meg akarja nézni beírja google-be és már ki is dob nemtom hány db magyar feliratos,sza google powwa!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 jan 02, 23:19:39 » |
|
Fent van az oldalon a Fordítások részlegnél Bal oldalt: Naruto: Gakuen Den
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 jan 03, 15:08:35 » |
|
van egy kis problematikám vele nem lehet kicsomagolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #41 Dátum: 09 jan 03, 15:40:29 » |
|
Javítva. Most már jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chizu-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 feb 11, 20:40:00 » |
|
Igeeeen! Ennél a résznél, valahogy nekem elakadt a lélegzetem! Már csak azt vártam, hogy ki is mondja hogy "szerelmem" X33333 Minden esetre imádtam!!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Naruto- Hé, Sasuke! Te nagyon perverz módon csinálod a dolgokat. Sasuke:- HAH?! Naruto:- Hát úgy értem...a mozdulataid, és az ahogy megérinted a dolgokat sexik. Úgyhogy...Ma tilos megérintened! Sasuke:- És mégis, hogy a fenébe jutottál erre az eredményre?! Naruto:- Csa...csa...csak mert! Folyton rámmászol, anélkül, hogy törödnél a küldetéseimmel! Nehéz nekem tudod?! Mikor hozzám érsz, az olyan...mintha minden kiröppene a fejemből..." SASUNARU4EVER! :3
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 feb 23, 07:06:08 » |
|
Nagyon jó volt ! NarutotxSasuke a csók jelenet xD Neji mint a diák önkormányzat elnöke xD Tenten a legfiúsabb lány xD És még lehetne sorolni A vége amikor Naruto nyújtja a kezét Sasukéhoz. Az animéban is vmi ilyesmit képzelek el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #44 Dátum: 09 márc 10, 17:38:57 » |
|
Nekem nagyon tetszett! Csinálhatnának még egy ilyet, de azok már nem képekből, hanem normálisan, mert akkor még királyabb lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
|