Hello.
Most végeztem ezzel az animével. Hát haláli. Ginji nekem egyértelműen kedvenc karakter
Csak azt sajnálom,hogy Villámcsászár féle módban csak keveset szerepel :S Úgy sokkal erősebb volt. Az utolsó pár részben reménykedtem,hogy előjön,de tévedtem.. Kár érte..
A kórházas rész hát az nagyon ott volt
Érdekes volt Himiko & Ginji. A végén Dr.Sakál
.
Nagyon sajnálom,hogy nem terveznek fordítást,mivel eléggé úgy lett vége mintha folytatni szerették volna. Lehet közben valamiért nem kezdték el?
Nah mind1 nagyon sajnálom..
Ban-ról azért írnék annyit,hogy ő is nagyon el lett találva,mint karakter. A Jagan nagyon bejön. Érdekes technika. A "kígyóharapás" sem rossz. Az egyetlen negatívum számomra,hogy mellette olyan Ginji mintha vmi gyenge hülye gyerek lenne
Úgy értem,hogy Ginji magától asszem egész végig csak 1 munkát fogad el. Ban-é a végső szó. Persze ez azért van,mert Ginji mindig ingyen dolgozna. Persze ez most is így van
Elég fura volt nekem,hogy a Villámcsászár így megváltozott. Mármint,hogy a Mugenjou uralkodójából mi lett? Most állandóan Ban után futkos.Olyan mintha nem lenne képes magától semmire. Persze ez nincs így,de mondjuk ha megnézzük egyből a közepén a részeket baromira nem gondolná az ember,hogy Ginji honnan jött. Nah és a beszólásai
Egyik kedvencem: "Ban-chan hol vagy? Ne hagyj egyedül a sötétben"
Elég érdekes a története. Mondjuk lehet csak nekem volt kevés a Villámcsászár