24 nov 17, 01:49:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 456 457 [458] 459 460 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340844 alkalommal)
0 Felhasználó és 92 vendég van a témában
Anko
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6855 Dátum: 10 ápr 28, 17:51:03 »

kiváncsi vagyok valyon meg öli narutot vagy naruto öli meg öt de az bisztos hogy valameik meg fog halni  Pontosan
de én hiszek a hepy end ben hogy sasuke viszatér a faluba és minden ugy lesz mint rég  Nevet  de nem hiszem tuti hogy madara csinált valamit a szemével de vajon mit  Gondolkozik 
am ha öszecsapnának akor sasuke nyerne  mert narutonak még nagyon sokat kel felylödnie hogy eljuson ara a szintre mint sasuke  Pontosan de lehet hogy nagyon gyorsan behoza a lemaradást ha meg tanulja használni a roka erejét
Naplózva

Az élet szép és rövid minden pilanatot ki kel élvezni
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6856 Dátum: 10 ápr 28, 18:27:31 »

Jogos, jogos. De már valami újat is mutathatna, nem csak a kamui.
Naplózva
kvcs
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6857 Dátum: 10 ápr 28, 22:31:00 »

Bububo akkor kérlek lapozd fel azokat a fejezetek amik azután jöttek :]]
Köszi!

Fejből is idézhetek akár..de a továbbit pübe :Đ
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6858 Dátum: 10 ápr 29, 06:48:27 »

Madara adott volna neki egy ilyen szintű erőt biztosíték nélkül? Nem biztos. Lehet hogy egy pecsétet helyezett el a szemére, amivel kontrollálhatja az FMS-ét. De ez is csak egy ideig megoldás, mert úgy fogja feltőrni hogy Madara csak pislogni fog, az olvasókkal együtt.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6859 Dátum: 10 ápr 29, 19:40:27 »

Nézd. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy Itachi és Sasuke között nagyon nagy az erőkülönbség természetesen Itachi javára. Attól, hogy Sasuke ugyan azokat a sharingan technikákat tudja... na bumm... Attól, hogy valaki tudja azt a technikát, nem feltétlenül olyan erős, mint a másik. És itt nem arra célzok, hogy Sasuke Amaterasuja nem éget el annyira mindent, csak egy kicsit, mert ez baromág lenne tőlem. De Itachi gyakorlatilag csak három féle támadást használt. Genjutsu, MS és Goukakyuu de tudjuk, hogy ennél többet is tud, csak azt nem, hogy mit. Illetve ezzel a kevés technikával is beoltott pár embert...
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #6860 Dátum: 10 ápr 29, 23:24:48 »

És azt se feledjük, hogy Sasuke csak úgy volt képes legyőzni a testvérét, hogy Itachi, ha jól emlékszem akkor már a harcuk előtt, de haldoklott de ha nem is haldoklott, nagyon beteg volt.

Én azon a véleményen vagyok, amit még annó Jiraiya mondott Ororchimarunk mikor még meg ütközött a 3 Sanin.

NEm szó szerint fogom idézni.

Nem feltétlen az a ninja nyeri a harcot aki a legtöbb jutsut birtokolja hanem az akinek van bátorsága és elszántsága, hogy a lehetetlen küzdelemben is legyen minél nagyobb kitartása és hite, hogy tudja, hogy megnyerheti a csatát én legalább is így gondlom, hogy más hogy gondolja egyéni szoc problem.

Naruto azért nem áll még készen, hogy még csak Sasukeval is de megküzdjön, mert nem elég oda a remete stílus és a temérdeknyi chakra, majd csak azután fog készen állni remélhetőleg, ha legalább elsajátítja a kyuubial való összhangot, és pluszba hátha tanulhatna egy két apuci jutsut, de ez a rész már naru topic.
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6861 Dátum: 10 ápr 29, 23:28:56 »

Szerintem nem egy új dolgot fog mutatni nekünk Hatake Kakashi, hisz ha jól emlékszem 1000 vagy annál több jutsut ismer a Sharingannak köszönhetően.És ha emlékezetem nem csal akkor még az elején Zabuza említette meg ezt a piciny információt.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6862 Dátum: 10 ápr 30, 08:05:36 »

Az, hogy Kakashi-san mennyit mutat meg az erejéből az nem rajta múlik, hanem Kishimoto-senai-jon. Szerintem ha Kakashin múlna, már rég megmutatott volna 100 technikát és nem csak az alap jutsukkal és a Raikirivel és MS-el asszonykodna...
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6863 Dátum: 10 ápr 30, 08:16:33 »

Nos... Egy ideje nem derült ki új dolog Itachi igazságáról, szóval... Melyiknek volt nagyobb elszántsága? Szerinted? Annak, aki csak a gyilkolást látja életútján végig, vagy az, aki képes eldobni az életét is akár azért, hogy megvédjen valakit?

Sasuke nem hitte, hogy megnyerheti a csatát, olyan gusztustalanul arrogáns volt, hogy gyakorlatilag úgy ment oda, mintha már meg is ölte volna Itachit.

Aztán... próbálkozni lehet... Nem hiszem, hogy Itachi csak a harc kimenetelét tervezte meg, a harcot meg nem... Azt azért látni kéne, hogy lehet, hogy Sasuke mezei shinobik között kitűnik, de vannak páran, akiknek az árnyéka még túl nagy neki...
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6864 Dátum: 10 ápr 30, 11:32:40 »

six! Sasuke úgy ment oda? hát hogy másképp ment volna oda?
Az akkori tudása alapján csak annyit tudott, hogy Itachi kíméletlenül lemészárolt mindenkit, akit szeretett. Annyit tudott, hogy Itachi egy gerinctelen gyilkos. Aki a pofájába röhögött, miután levágta a szüleit mint az állatokat. Sasuke úgy állt ahoz a csatához hogy kinyírja Itachit ha beledöglik is. Mégha Orochimaru átveszi rajta a hatalmat, akkor is. Tévedsz ha azt hiszed hogy Sasuke azzal a tudattal állított oda hogy lazán megöli Itachit. Sasuke úgy ment oda, hogy a saját élete árán is levágja Itachit. ha belegörnyed akkor is elpusztúl. Ez nem arrogancia.. ez a gyűlöletnek olyan foka amit nem hiszem h bárki is átélt volna közülünk.

A gond az hogy könnyű összekeverni a kettőt. Az arroganciát, a lélekből fakadó pusztítási vággyal, bosszúval. Ha valakinek az pusztulását a saját életednél is jobban vágyod, nyílván úgy fogsz vele beszélni mint 1 darab sz@rral. Tisztelet és emberszámba vevés teljes hiánya nélkül.

Ha a puszta erőt nézzük, Sasuke FMS -el szerintem már bőven Itachi felett áll. Ha úgynézzük ahogy Szellem Lovas mondta, akkor passz az énrészemről. Szerintem mindketten elég motiváltak, és kitartóak. Sasuke is bizonyította többször is hogy a saját életét is bedobná hogy megnyerhesse a csatát, kitartása is megvan. Szinte vakulásig tolta. Nevet És igen ezt Itachi is bizonyította.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6865 Dátum: 10 ápr 30, 18:08:29 »

Hogy sasuke itachi felett állna most nem tudom ez majd a későbbikeben úgy is kideról, mivel ita szinte alig mutatott 3 dolgot az erejéből ha jól emlékszem
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6866 Dátum: 10 ápr 30, 18:12:59 »

Igen sajna ez nem rajtunk múlik de szerintem azért jó pár jutsuval elő kellene állnia majd Kakashinak az az Khisimotonak mert ha minden igaz akkor a 2010-es év az ő éve lesz, hogy ez most légből kapott hír-e vagy sem majd elválik
Naplózva
Anko
Újonc
*

« Válasz #6867 Dátum: 10 máj 01, 16:45:21 »

Itachi megölte Sasuke kivételével az egéz klánt csodálkosztok hogy sasuke pipará de én aszt nem értem hogy ha meg akart ölni mindenkit akor miért hagyta életben Sasukét  Gondolkozik
bíztos nem azért mert szerete
valyon mi oka volt ara hogy életben hagya
 aztán meg tuthata volna hogy sasuke nem fogja enyiben hagyni hogy meg foglya boszulni a klánt  smirksweat
és amikor ösze csaptak akor mintha nem let volna önmaga de nem oké hogy beteg volt de akoris mintha nem adot volna bele mintent ez
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #6868 Dátum: 10 máj 01, 16:49:26 »

pont az hogy szerette azé tett mindent aztis hogy részben hagyta magát saske ellen
Naplózva
Anko
Újonc
*

« Válasz #6869 Dátum: 10 máj 01, 16:57:09 »

vajon meik gyözne Kakashi vagy Sasuke  Gondolkozik
serintem Kakashi mert 1. tapasztaltab 2. lokigusab 3.régebota használja a saringant mit Sasuke 4. és még az elemi jutsut is jobban haszálja mint Sasuke  Pontosan
Naplózva

Oldalak: 1 ... 456 457 [458] 459 460 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins