Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5280 Dátum: 09 márc 31, 18:23:59 » |
|
Akkor az most mégis vmi tápos kage bunshin volt, amit csinált.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 31, 18:30:36 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5281 Dátum: 09 márc 31, 18:29:00 » |
|
Hát valamivel biztos erősebb mint egy sima árnyékklón.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5282 Dátum: 09 márc 31, 19:59:25 » |
|
Ott van az elöbb belinkelet manga oldalon, hogy sima raiton bunshin, nem pedig raiton kage bunshin, aminek semmi értelem nem lenne. Jó, ott lighting clone áll, de alényeg hoyg semmi shadowpozást nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5283 Dátum: 09 márc 31, 20:28:02 » |
|
A-a, ezen a linken nézd meg, hogy mit mondd Kakashi az 5. kép kockán. http://www.onemanga.com/Naruto/423/01/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5284 Dátum: 09 márc 31, 22:54:59 » |
|
hát az a "raikagebunshin" nem túl mérvadó szerintem. ahogy Chakráék is mondani szokták, a sleepyfans elég sok hibát szokott véteni, viszont marha gyorsan hozzák ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5285 Dátum: 09 ápr 02, 12:22:37 » |
|
Biztos volt már téma, de naruto nak a bajszai ugye a kilencfarkú miatt van? Illetve senki nem kérdezte meg tőle soha, hogy: te naruto mi a sz*r az ott az arcodon?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 02, 12:26:12 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5286 Dátum: 09 ápr 02, 13:05:23 » |
|
Igen az azért van, hogy kicsit rókás feje legyen. Mondjuk az tényleg fura, hogy még senkinek nem tűnt fel... Bár végülis szegény Naruto iránt nem nagyon érdeklődött senki, amikor kicsi volt és közben biztos megszokták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5287 Dátum: 09 ápr 02, 13:23:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5288 Dátum: 09 ápr 02, 13:58:40 » |
|
Miért az, hogy fingik e vagy nem az nem komolyság része, az a bélműködés.(sok ramen)
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5289 Dátum: 09 ápr 02, 14:03:55 » |
|
nem is tudtam, hogy a ramentől is lehet fingani Eddig úgy hallottam, a héjas zöldségeknek köszönthető a fingás, mert sok benne a ballasztanyag (borsó, bab,...) Ilyeneket csak akkor eszek, ha nem megyek sehova... A fingás legjobb ellenszere az étcsoki!!! (nem vicc!) Amúgy csak Narutónál láttunk a szellentést, Choujinál nem. Ezért tettem fel a kérdést...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5290 Dátum: 09 ápr 02, 16:13:07 » |
|
Ugyan... ez még nem széria. A manga szerint csak egyszer esett meg, a Chuunin-vizsga 2,5-dik fordulóján, amikor Kibát gázosította el. Az anime (főleg ez a rotty, ami most megy "anime" címszó alatt) nem mérvadó. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5291 Dátum: 09 ápr 02, 16:20:59 » |
|
Te jó atya-gatya... mi a kapros tökfőzelékért fordítom én a mangát??? Nézzétek meg ott mi áll. Naruto manga magyar verzió 422/15 és 423/1. Ha ott nem azt látjátok, hogy "Raiton - Kage Bunshin", akkor szedjétek le újra az adott részeket, mert a "kiadás" után pár órával javítva lett. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5292 Dátum: 09 ápr 02, 16:33:55 » |
|
ja ok, úgy emlékeztem, mintha ott is simán raiton bunshin lett volna. no mindegy, ezt benéztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5293 Dátum: 09 ápr 03, 10:14:06 » |
|
Sasuke ugyanabba a hibába esik, mint Pein. Peinnek is megvannak (voltak) a maga ambíciói, és azt hitte, valahogyan biztosan képes lesz kijátszani Madarát. Yondaime is megmondta hogy, Pein a maszkos alak (Madara) kezében csak egy bábú. Sasuke is azt hitte, hogy majd szerez egy bijuu-t magának, és megy írtani Konohát Madara háta mögött, csak aztán talált egy jobb tervet (gondolom Amaterasu). Most az a kérdés, hogy mit fog tenni, ha látja, hogy a Rejtett Levél majdnem teljesen elpusztult, Danzou pedig Narutoéknak is éppúgy ellensége, mint neki. Talán felismeri, hogy nem a falu a hibás, csak Konohának is van "férgese", amit ki lehet írtani. Ha erre nem képes, akkor jogos Itachi felvetése: Mit lát a Sharinganjával (ha ezt nem)? Csak egy nagy butaságot csinált, hogy megtámadta Killer Bee-t. Bár arra is van egy elképzelésem, hogy azt hogyan lehetne elrendezni a Raikagéval. 1. Killer Bee még életben van, tehát gyilkosság nem volt, így nincs miért Sasuke vérét venni. 2. Killer Bee missing nin lett, vagyis innentől legalább annyira ludas, mint Sasuke, hiszen "ellopta" a falu bijuuját. (Otthon hagyni mondjuk nehéz lett volna, mert belé van zárva. ^^)
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #5294 Dátum: 09 ápr 06, 22:04:54 » |
|
Hy, emberek! Számoljuk már össze eddig hány jutsu-t láttunk kakashi-tol!(mert ugye 1000-jutsu-ja van,ó ember hogy lehet annyi jutsu?) na kezdem: 1:raikiri 2:idézö technika 3:1-2 viz elemü jutsu 4:katon:(ebbe nem vok biztos mert mintha a mangába nem használt volna!mindegy vegyük bele a magát/anime-t) 5:doton-t is láthattunk(nemis eggyet) 6:JAa és láttunk töle egy raiton-jutsut ++++ 1-genjutsu(?) mangekyou?(?) tenk yúúú veriii macs. (várom a válaszokat:bár sztem a naggyát fölsoroltam )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|