hát sztem mindenkia,ki tudja mi törént a múltjában az tökéletesen elfogadja a helyzetet, elvégre ők valószínű tudják Obito milyen volt és feltehetően azt is gondolják, hogy tőle vette át, nomeg elvileg reggelente mindig ott van (legalábbi Hayate szeretőjétől ezt hallhattuk... nem tom a nevét, pedig Chakra már valahol írtaXD mind1, tudjátok kiről beszélek). Akikm meg nem tudják, azok pl. Naruto és a csipet csapat geninek és cshuniok, akik mit tehetnek? megverik... érdekes lenne.
Én arra lenék kivi, hogy egy éles harcba igazni ellenfél ellen is így leengedné minden védelmét ha kimondanák a könyv címét? vagy annyira azért nem fontos, hogy az életével játszon? azért gondolom, bár a mangában Naruto a harmadikat is kiütötte a Sexy no jutsuval
De ha Kakashinak ilyen kevés chakrája van és mégis ennyire jó, csak jobban irányíthatja mint az átlag, nem? vagy ez csak nekem tűnik logikusnak?
Nem értünk félre Trixie... dehogy
de amúgy tényleg nem képeskönyv... én már nem egyszer látam benne az írást... persz csak összevissza vonalak voltakXD egyszer lehetne valami különkiadás a rász végén, hogy miről is szól ez pontosabban vagy alami róle... na jó, most én tűnök perverznek :'X nem na akkor megmagyarázom: nem kondkrétan érdekelnek a dolgok.... csakhát... ööö... szóval értitek... mind1