24 nov 12, 09:22:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1336291 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Reikaa
Vendég
« Válasz #3000 Dátum: 08 ápr 10, 10:40:12 »

a part 1ben egy párszor megjegyezt, hogy legközelebb kedvesebb lesz hozzá, ahhoz képest amikor újra találkoztak mindig leütötte...szegéyn naruto...milyen elnyomásban élt >.<# de ilyen szempontból jó neki, mert ő "megütheti" narutot, senki nem fogja bnkónak titulálni, viszont ha naruto ütné meg sakurát...(jó ilyen már előfordult, de akkor félig kyuubi volt..)
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #3001 Dátum: 08 ápr 10, 13:36:22 »

hát az akarata az teljesen a kyuubi volt. az már nem Naruto volt, semmit nem tudott magáról, nem is emlékezett semmire.

a Naruto leütős rekordot azt tényleg ő tartja, nem tudom, hogy nem sértősöttmeg még szegény srác soha... :/ engem a Sasuke mániája idegesített a legjobb, és engem is zavart a Narutoval való viselkedése, de azért szépen-lassan jobban megismerte, mint az kadémiai idő alatt és viszonylag normális volt. de azt azért ne felejtsük el, hogy minden leütés, beszólás ellenére, mindig aggódott érte is, szóval annyira mégsem utálta soha. főle a shippudenben Nevet Nevet Nevet bár a mostani 54. részben nem tudom miért kellet Narutot is leütni, mikor Sai szólt be... :/ Persze így viccesebb volt Mosolyog
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3002 Dátum: 08 ápr 10, 13:38:59 »

Sztem most csak azért ütötte le Narutot is,mert megpróbálta őt megállítani és hát így útba volt Nevet Nevet
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3003 Dátum: 08 ápr 10, 13:42:22 »

hehe, ezzel egyet kell értenem. azért meg kell hagyni elég jó a teste, mégha csak rajz is:D Nevet Nevet   Yóóóó
De engem az arca is nagyon érdekelne!!!!!!! jó lenne ha egy meglepit tartogtnának nekünk és kideülne... mondjuk 2 részen belűl:D Nevet Nevet Nevet
Amúgy sztem nagyon jó fej... az a kómás szem meg haláli:D
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3004 Dátum: 08 ápr 10, 13:57:16 »

jaja, még az örg is be volt pirulva... de hogy pont akkor jöttek Shikamaruék...
Amúgy tanárnak is nagyon jó. Amikor Naruto az új jutsuját tanulja (mangában volt, animeben most jön) szépen rájött a klónos dologra és a magyarázat...
Kakashi: tudod már mit csináltak?
Naruto: Megvertelek kő-papír-ollóban Mosolyog
Szépen elmondott mindent... még Naruto is megértette Nevet
Naplózva

Dongo
Chuunin
*

Újra itt van a nagy csapat

« Válasz #3005 Dátum: 08 ápr 10, 15:14:21 »

love_sasu,ebben nem egészen értem a logikát..attól,h ha narutonak nem lettek volna baráti,miért lett volna Pein a hokage??
fú,gabesz,ebbe most belegondoltam...és kirázott a hideg.akkor egy teljesen más mangát kéne olvasnunk,ami inkább arról szólna,h a magány hova vezethet...
Naplózva
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3006 Dátum: 08 ápr 10, 15:51:14 »

Mondjuk a 9 farkas Naruto már nem is Naruto lenne,mert a kyuubi teljesen átvenné rajta az irányítást és Naruto megszűnne létezni.Szval akkor már tuti senki se tudná megállítani,még Yamato se sztem :/
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3007 Dátum: 08 ápr 10, 15:54:36 »

De akkor jönna Sakura síró hangja, ami megtöri a varázst, megszabadítja Narutot a Kyuubitól és boldogan élnek míg meg nem halnak... dehogy

Sztem meg lehetne valahogy állítani. most azt álmodta Naruto, hogy átváltozott és elég sok farka volt, bár nem számoltam. most vagy így lesz vagy nem...
Naplózva

Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3008 Dátum: 08 ápr 10, 15:56:21 »

Az csak álom :'X
Naruto amúgy sem emlékszik semmire amikor rókuci
Naplózva

Norec
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3009 Dátum: 08 ápr 10, 16:09:58 »

Az az álom filler , ne keverd össze az igazi val.(mangában nincs benne )

De ha Naruto át is változna akkor Saske biztos meg mentené az MS-é vel most , hogy tudja , hogy Itachi őt akarta meg védeni szal már nem lessz olyan bosszu álo.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 12, 16:49:44 írta Norec » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3010 Dátum: 08 ápr 10, 17:07:10 »

Nos a net már televan maszknélküli Kakashi képekkel.Inkább nem linkelek mert nem lövöm le a poén(meg szegény Chakra megint szerkezthetné amilyen béna vagyok) Neeem.Amugy nekem is Kakashi a favoritom annak ellenére hogy egy potencionális Akatsukigyilkoló gépezet.
Naplózva

Kimo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3011 Dátum: 08 ápr 10, 17:46:48 »

Sasuke nem gonosz Mosolyog csak mindent a bosszúra tett fel, és most úgy látszik, hogy mégse Itachi volt a főgonosz (számára)... basszus, azért ha ez télleg így van akkor Itachi nem csak egy kiváló ninja, hanem egy kiváló színész is.
Illetve, hogy Sasuke Madara oldalára álljon, főleg azok után ami a manga spoilerben van? Ennek marha kicsi az esélye, DE láttunk már fordulatokat (de még mennyit)

amúgy, I'm back! /by Terminator/
Naplózva

A pandák és az eszkimók szeretik a chipset

aronrigo
Chuunin
*

« Válasz #3012 Dátum: 08 ápr 10, 18:34:08 »

Viccesek az új spoilerek, sasuke mangekou sharinganja eléggé kemény:D:D:DHogy lett neki???
MEg itachi is megjelenik...
Lehet egy ál itaval harcolt, hogy előhozza ms-t?
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #3013 Dátum: 08 ápr 11, 07:32:16 »

Olvasd el a spoilert, hogy hogy lett neki. Idáig úgy tűnik, h Itachi Sasu szemébe ültette az Amaterasu képességet halála előtt, hogy aktiválódjon, amikor meglátja Madara sharinganját
Naplózva

Reikaa
Vendég
« Válasz #3014 Dátum: 08 ápr 11, 07:33:50 »

én eddig egy szájnélküli képek láttam róla, akkor amikor itachi és kisame konohába jött...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins