24 nov 12, 02:41:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1336005 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Ita
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2610 Dátum: 08 márc 09, 16:13:51 »

De lehet nem is biztos hogy minden vizsgára csapatokba kell menni.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2611 Dátum: 08 márc 09, 16:20:31 »

hát ja kitudja lehet hogy őket átengedik a 3. vizsgáig, fordulóig vagy miig Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2612 Dátum: 08 márc 09, 19:02:16 »

Nem hiném ,hogy ezt nagyon fogják hangsújozni mármint ,hogy chuuninok lessznek én kb úgy látom a végét ,hogy Naruto hokage és összejött Hinatával és Sasuke Sakurával és ők hárman elmenek egy misszióba és ez a végkép
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2613 Dátum: 08 márc 09, 19:08:05 »

Hát attól tartok hogy nem fogjuk figyelemmel kísérni Naruto szintlépéseit.  Az meg hogy Sasukéval megy a chuunin vizsgára.... hát elég valószinűtlen, hogy még egy ilyen vizsgát belerak a történetbe Kishi ^^'
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2614 Dátum: 08 márc 09, 20:06:25 »

Nem arról van szó hogy nem tiszteli a szabályokat...
Csak tudja hogy mikor kell őket elfelejteni...
A kettő nem ugyan az...
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2615 Dátum: 08 márc 09, 20:48:38 »

Szerintem se fognak még egy chunin vizsgát belerakni hiszen volt már egy a part1-ben
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2616 Dátum: 08 márc 09, 20:57:30 »

nem fontos genin vagy nem Sasuke is genin maradt de nem hinném h őt zavarja de úgy tűnt narutot se pörgeti különösebben
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #2617 Dátum: 08 márc 09, 23:12:56 »

Azért elég vicces lenne Naruto chuunin vizsgán szerintem az összes genint rá engedhetik egyszerre annyi a különbség már köztük Nevet
Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

« Válasz #2618 Dátum: 08 márc 10, 06:10:28 »

Most,hogy olvastam arra gondoltam mi történne ha nem ölné meg Itachit ha lenne rá lehetősége de inkább mást tenne valami jót pl megmenteni valakit és más ölné meg Itachit akkor szerintem ez lehetne az é visszatérése a "sötét oldalról"
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2619 Dátum: 08 márc 10, 07:41:34 »

Igazából ezt csak Itachi meg Madara tudja ,hogy rendezték le a dolgot(ez egy kicsit durva) de Itachi volt a főnök úgymond és ő ölte meg Sasuke szüleit és ez nagy hatással volt Sasukéra mindegy majd megtudhuk  Nevet

Miből gondolod, hogy Itachi volt a főnök? Meg Sasukénak nagyon is van oka megölni Madarát, elvégre már mondta is Itachinak, hogy megfogja ölni.  :/

Az utolsó hsz-hez pedig: Itt miért akarja mindenki kinyírni Itachit. xDDD

Am, szentem Sasuke nem fog visszatérni Konohába. (ezt már egyszer ki is tárgyaltuk xD ) mmint lehet, hogy kibékül Narutoval, vagy lehet, hogy valamiyen szinten visszamegy, de szerintem az nem fog megtrörténni, hogy visszamegy, mintha semmi sem történt volna.  :/ A sötét oldalról eg annyit, hogy szentem Sasukét nem nagyon nevezném gonosznak, aki a sötét oldal mellet áll. Elvégre nem akar világuralmat vagy nem mészárolja tömegestől az embereket. Csupán az álmait akarja követni, és azért tűnik gonosznak mert Sasuke és társai nem bírják ezt felfogni.  :/
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 07:42:49 írta Saphira » Naplózva

rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #2620 Dátum: 08 márc 10, 15:23:15 »

Az első chunin vizsgán oda voltak hogy Gaara geninként b szintett teljesített, de ha Naruto elmenne hány A B S szintett teljesített
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #2621 Dátum: 08 márc 10, 15:29:44 »

Azért nagyon kiváncsi vagyok milesz belőle vissza megy vagy nem meghal vagy nem és még csomó hasonló kérdés van a fejemben
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
h_Tunde
ANBU újonc
*

« Válasz #2622 Dátum: 08 márc 10, 15:34:27 »

Hát akkor az lenne a legjobb ha nem Sasuke ölné meg Madarát hanem más akárki vagy nem ölné meg senki mindegy majd kiderül mi lesz vele is  Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2623 Dátum: 08 márc 10, 16:02:00 »

...
Csupán az álmait akarja követni, és azért tűnik gonosznak mert Sasuke és társai nem bírják ezt felfogni.  :/

Már miért ne tudnák elfogadni? Naruto és Skura is utálja Itachit, azért amit Sasukéval és az Uchiha klánnal tett (amellett persze, hogy S-rangú bűnöző). Sasuke csapattársai azzal nem voltak/vannak kibékülve, hogy Sasuke Orochimaruhoz ment "tanulni", holott világos volt mint a nap, hogy csak a testébe akar beköltözni. És ettől akarták megóvni, Sakura a könnyeivel, Naruto pedig akár a saját testi épsége árán is...
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 16:02:32 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2624 Dátum: 08 márc 10, 16:05:49 »

Hát öö ha Naruto a jelenlegi szintjén összecsapna egy Sasuke szintű ellenféllel, akkor szerimtem lebontanák a stadiont vagy mit.. Mert ha begorombul 1 farokig biztos elmegy... Lezavarnának egy olyan meccset mint a Végzet völgyében lezajlott harc...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins