24 nov 11, 19:57:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1335754 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
idiotkakashi
Vendég
« Válasz #1725 Dátum: 07 dec 31, 16:45:42 »

Amikor kitör a kyuubi Narubol az álat a 4 farkas rész az még álatab azt várom mikor lesz meg mind a 9 farka ha joltudom enyi van de a pecsét tényleg otvan de az a pecsétet orocimaru egyszer jol szemügyre vete gondolom sokan láták az a részt.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1726 Dátum: 07 dec 31, 22:02:40 »

ja az Orochimaru 5 ágú pecsétje vagy mi de azt már Jiraiya megbütykötte Mosolyog egyébként én is bírnám de nem hinném hogy kijön mind a 9 farok akkor sztm a pecsét is teljesen feltörne és Naruto is belehalna szerintem...
Naplózva
Alion
Chuunin
*

« Válasz #1727 Dátum: 08 jan 01, 18:28:10 »

Édekesség:Azokban a részekben mikor mutatják Kakashit a kórházban nincs rajta egyik kezén se az anbu tetoválás nem is tudom sikerült volna neki le szedni? ???
Naplózva

-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia Nevet
Alion
Chuunin
*

« Válasz #1728 Dátum: 08 jan 01, 18:34:19 »

Hát akkor utána arról szólna hogy ki állitja meg Kyuubit a történet.Vagy valahogy meg próbálnák vissza hozzni Narutott mondjuk Sakura fel áldozza magát mint Chio Gaara esetében  :'(
Naplózva

-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia Nevet
Kakashi Hatake
Gennin
*

« Válasz #1729 Dátum: 08 jan 01, 19:09:17 »

mi a biju és mi a jinchuuriki
a jinchuuriki a démon vagy aki magában hordozza ??? ezt soha nem értem
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1730 Dátum: 08 jan 01, 19:10:46 »

a Bijuu a nagy erejű démonok és a Jinchuurikik akik ben ez van ők a hordozok akik kontrolálják az erejüket a Bijuuknak
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1731 Dátum: 08 jan 01, 19:54:24 »

Naruto amúgy tudja, hogy a Negyedik zárta bele a Kilencfarkút?
Mert egy így konkrétan sehol nem hangzik el, Naruto jelenlétében.
Ő mindig csak azt hallja, hogy "a Kyuubi beléd van zárva"...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1732 Dátum: 08 jan 01, 20:19:25 »

Szerimtem nem tudja.... Valószínűleg annyit tud csak hogy a Negyedik az élete árán legyőzte a Kyuubit, és ekkor zárták belé... Csak azt nem tudom miért van oda úgy a Negyedikért, amikor nem tudja, hogy az az apja volt... Mindig őt akarja felülmúlni...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1733 Dátum: 08 jan 01, 20:35:33 »

Mindíg...?
2-3-szor ha említi Minatót.
Inkább Jiraiyától és Kakashitól hall róla, ők hasonlítják mindig hozzá. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #1734 Dátum: 08 jan 01, 21:22:29 »

Jé ezt még sosem vettem észre! De most, hogy mondod... lehet, hogy csak elfelejtették rárajzolni... vagy vhol máshol van neki....  Nevet ( csak vicceltem)
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #1735 Dátum: 08 jan 01, 21:31:13 »

Na most lehet, hogy mindenki megutál itt, de én utálom Sasukét. Eddig mióta elment a fluból, sőt még elötte is arról szölt lényegében az egész, hogy jaj milyen csodálatot, jaj milyen nagyszerű, jaj szegényke elhagyta a falut. Elég uncsi már ez a "Sasuke körül forog a világ" story.
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #1736 Dátum: 08 jan 01, 21:34:15 »

A sima Narutoban csak egy kis csaj volt aki semmit nem értett a ninja dolgokhoz, csak ahoz, h jól nézzen ki. De a Shippuudenben már egy igazi kunoichi lesz!
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1737 Dátum: 08 jan 01, 22:21:25 »

El kell siklani felette. Nevet
Lehet, hogy ő a történet egyik mozgatórugója (bár most még nem szerepel az Shippuuden animében, de később sokat fog), de pl. én egész jól elvagyok e nélkül a tudat nélkül is. Mosolyog
Ténnyeg sok vita megy arról, hogy Sasuke pozitív vagy negatív szereplő-e. Vagyis nem is erről, hanem, hogy megbocsáthatóak-e az eddigi tettei?
Én abban maradtam magammal, hogy... Sasuke ellentmondásos. A többit pedig majd Kishimoto-sensei eldönti. kacsint
Naplózva

Anonymus
Újonc
*

« Válasz #1738 Dátum: 08 jan 01, 23:28:32 »

Az én egyik kedvenc szereplőm Sasuke... Bár igaz, hogy ellentmondásos, de legyen pozitív vagy negatív szerplő, élő vagy hulla, nekem akkor is a kedvencem marad! Bár, ha meghal, elgondolkodnék azon, hogy tovább nézzem-e... ??? De Itachi búráját is bírom, de jobb tetszene ha kinyiffan a végén, vagy nem messze a vége elött! ikszdé
De mit akartok? A "sima" Narutóban a 140 körültől már nem is szerepelt és a Shppu.-ban is csak nagy sokára jelenik meg a spoilert leszámítva!  kacsint
Naplózva

"Az élet játék - játszd!
Az élet kihívás - fogadd el!
Az élet álom - váltsd valóra!
Az élet áldozat - ajánld fel!
Az élet szeretet - Élvezd!"
Sasuke Uchiha
Vendég
« Válasz #1739 Dátum: 08 jan 02, 06:30:31 »

Jah kacsint Nekemis a kedvencem Sasuke Mosolyog

Am.. a Shippudenbe Sasukének mért lesz kardja?? ;D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins