25 márc 01, 18:47:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1418459 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Róka
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fox come back!

« Válasz #165 Dátum: 07 jún 30, 14:46:03 »

Lehet, hogy úgy van vele, hogy már úgyis mindegy... Egy emberrel több vagy kevesebb... kacsint
Naplózva

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Sasuke megkattant!O_o
Karasu
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #166 Dátum: 07 jún 30, 14:51:13 »

Meg utána úgyis újraalapítja az Uchiha klánt. Ja, igen, a régi fórumon meg erről is volt szó, hogy vajon ki lenne a felesége, bár ez itt kicsit lehet OFF lenne. Mosolyog
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #167 Dátum: 07 jún 30, 15:07:24 »

Itachi-t jobban szeretem mint Sasuke-t, mert legalább csak az öccsével volt köcsög Nevet
Sasuke meg a faluban sok barátját otthagyta.... Itachi legalább kinyirta azokat Nevet Nyelvesít
meg ha így nézzük, Sasuke mennyivel jobb itachinal? mert sztem még rosszabb....
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #168 Dátum: 07 jún 30, 15:11:58 »

én már azt alig hiszem el hogy érzett iránta, de sztem Sakura Sasuke mellől el fog pártolni Naruto mellé, hisz már volt manga rész ahol már emlités is volt erről asszem.
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #169 Dátum: 07 jún 30, 15:13:10 »

én azt utálom hogy kevés fajta teknikája van... jólenne valami látványos teknika, ami csak az övé ( és nem Rasengan vagy Rasengan fejletteb alakja)
Naplózva
Karasu
VIP

« Válasz #170 Dátum: 07 jún 30, 15:20:38 »

Csak az öccsével volt köcsög? Ó, várjunk, tényleg. Ha valaki most kinyírna, biztos nem tartanám köcsögségnek... Ja igen, én is biztos gonoszabb lennék akkor ha otthagynám a faluban a barátaimat, mint ha kinyírnám őket.... még jó hogy én is vagyok olyan jó ember hogy kinyírjam a barátaim valami búcsú helyett.

Egyébként én is jobban szeretem Itachit mint Sasukét, de belegondoltál miket írtál az előbb, vagy csak hülyeségből írtad, Gaarahun...?
Naplózva

愛してる acid

Sora
VIP

« Válasz #171 Dátum: 07 jún 30, 15:23:40 »

Szerintem nem gondolt bele
Sasuke sokkal jobb mint Itachi
Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Karasu
VIP

« Válasz #172 Dátum: 07 jún 30, 15:26:40 »

Kiskorában annnnnnnnyira aranyos volt Nevet Meg végülis 12 évesen is kedveltem, de 15 (vagy 14?) évesen még jobb Nevet (De azért Itachit egy fokkal jobban szeretem)
Naplózva

愛してる acid

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #173 Dátum: 07 jún 30, 17:32:18 »

Moderátor: A téma címe "Uchiha Sasuke". Itachi-ról az Akatsuki-nál kell beszélgetni.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #174 Dátum: 07 jún 30, 17:37:14 »

Ez olyan mintha Gaara-ra mondanád hogy:"De homokos vagy!Nem bírsz mással támadni?!" :)Naruto-nak a Rasengan olyan mint Kakashi-nak,meg Sasuké-nak a Chidori...alap-teknika amt gyakran használ...De mért utálja valaki a Rasngant,amikor a Chidorit is mutatják legalább annyiszor,cak más formában.Szerintam a Rasengan királyabb. :)Naruto-nak kevés teknikája van,de legalább mindet "expert mod"-ban használja kacsint
A fuuton rasen-shurikennél meg sztem nem kell látványosabb jutsu Mosolyog(de az Oodama Rasengan se kutya,csak nem használja :-X)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #175 Dátum: 07 jún 30, 17:41:36 »

Ha jobban megnézed, mindenkinek csak egy-két "saját" jutsu-ja van. Azért "saját", mert szinte mindenki örökli (vérvonal) vagy tanulja (családi justu-k). Elég ritka a valóban saját fejlesztésű justu (pl. Kakashi - Chidori/Raiki).

Ezután a fél-OFF után a lényeg:
Naruto ahhoz képest még sok különlegesebb technikát is ismer: béka idézés, Rasengan (sima, nagy, rasen suriken), Sexy Jutsu kacsint , Kage Bunshin no Jutsu, és ha a Kilencfarkú chakra-jának használatát is jutsu-nak vesszük akkor az is.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
annee
Vendég
« Válasz #176 Dátum: 07 jún 30, 18:39:17 »

Jah, most a Shippuudenben is kezd úgy kinézni. De rem, h nem, mert akkor mi lenne Hinataval, ha Sakura elszedné előle Narutot? :Mosolyog Nyelvesít
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #177 Dátum: 07 jún 30, 18:47:19 »

Ez igaz... De igaz, sztem se számít már az az egy ember, szal erre télleg nem hinném, h gondol Sasuke... De azért azt már várom, h kiderüljön, h mihez fog kezdeni miután megöli Itachit... De erre sztem még várhatunk... Szomorú Mosolyog
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #178 Dátum: 07 jún 30, 18:51:02 »

Hát, sztem azt is vehetjük, mert azt is meg kellett tanulnia, h h használja... Mármint h h ne használja... Nevet De amúgy télleg fuuton rasen-shuriken-nél nincs egyedibb és látványosabb. Hiszen azt a technikát előtte még senki se tudta használni, meg azt ő fejlesztette ki Yondi tervei alapján... És elég látványos, hiszen az áldozat összes sejtjét megtámadja + még a használó karját is eltöri... Nyelvesít
Naplózva
Tammaji
Vendég
« Válasz #179 Dátum: 07 jún 30, 23:25:24 »

Sasuke szárnya hogyhogy nem nőtt vissza a mangában?
ha elveszti akkor már onnantól nem tudja ujra kinöveszteni? :heee?:
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins