|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #601 Dátum: 08 jan 01, 18:28:38 » |
|
táblázat jobb also sarok rámész a freere megvárod mig a számlálo elér a 0-hoz és akkor töltheted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi Hatake
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #602 Dátum: 08 jan 01, 18:50:26 » |
|
R4z0r kösz mostmár megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 08 jan 01, 19:36:34 » |
|
Nincs mit Valaki megmondaná hogy tudok a mugenbe mappokat rakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tbence
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #604 Dátum: 08 jan 01, 21:29:54 » |
|
engem az érdekelne hogy karikat hogy lehet berakni mert én ott rontottam el hogy be akartam rakni Madara-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #605 Dátum: 08 jan 01, 21:57:17 » |
|
4-edszerre szerepelne ebben a topic-ban, tehát olvassatok vissza. Amúgy nekem lenne egy kérdésem, amit biztos, hogy nem tett még föl senki. Sasukeval (mappája neve: futuresasuke) hogy lehet Mandát idézni? Csak mert lassacskán eljutok odáig, hogy a Shippuuden Mugen-be Sasuke-hoz érek, és az NHM-es Sasuke-t akarnám kicsit tuningolni.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #606 Dátum: 08 jan 01, 22:11:18 » |
|
Azt én is téztem, hogy mcm-ben egjelenik manda képe. De sajna ez az opció nincs belerakva. Legfeljebb annyit tudsz csinálni, hogy arutobol átrakod gamabuntát, majd a képre a Mandát állítod be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #607 Dátum: 08 jan 01, 22:17:29 » |
|
Hát vagy az MR-es Orochimaruból veszem ki a támadást. Mindegy, azért kösz! ;D
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #608 Dátum: 08 jan 01, 22:40:53 » |
|
Már mint úgy értem, hogy cmd, cns, fájlokbol rakod át a megfelelő részeket, plusz felhasznáélod hozzá a mandás képet.
Vagy megsinálhato úgy is, hogy a kunairol (animáció, cns cmd kód) csinálsz egy másolatot, majd a sebzést átírod magasabbra, valamint a képet kicseréled mandásra, meg esetleg lassítasz egy kicsit a mozgásán. Valamint, ha van a sprite ok közt kézpecsét anim akkor azt berakhatod az eldobás anim helyére. (Ez ciklus az eldobás animnál kezdüdik és a tárgy (kunai ami most manda lessz végződik)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #609 Dátum: 08 jan 02, 09:03:52 » |
|
Az egyik Kyuubi narutonál a "kunai" a 4 farkú volt. Nem is volt rossz, kivéve, ha a hangokat nézzük. A kunaira már én is gondoltam, hogy minek az neki, vagy, hogy most egyálltalán hord-e magánál kunait, megcsinálhatnám úgy, hogy a Manda legyen a kunai helyén, és a sasuke.cmd fájlban beírok valami kombót.
És akkor mégvalami: Narutonál szerinted melyikből használjak képeket, az NC5-ösből, vagy az NHM-esből. Az NHM-esbe több minden van, csakhát Oodama Rasengan meg csak az NC5-ösbe van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 02, 09:09:25 írta Itachi.takuta »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #610 Dátum: 08 jan 02, 09:41:54 » |
|
youtuben megnéztem a két krit, így nem mondhatom, hogy keverd a kettőt. ;D
dönts ezen szisztéma azerint:
Melyiknekvannak jobb ütés kombinációi, és ai-ja? NHM Narutonak van sima rasija, amit photoshoppal fel lehet nagyítani, és máris kész az Odamarasengun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #611 Dátum: 08 jan 02, 11:49:59 » |
|
Hello itt oldalt vanak ilyen kockák valaki meg tudja mondani hogy olyanokat hogy lehet szerezni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 02, 12:14:06 írta narutofan 13 »
|
Naplózva
|
|
|
|
DAS
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #612 Dátum: 08 jan 02, 17:47:32 » |
|
Valaki nem tud egy linket a NHM full verzióra?????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #613 Dátum: 08 jan 02, 18:32:57 » |
|
na pls valaki mondja meg hogy lehet olyan kockát szerezni ami ott van oldalt.Sokat kell beszélni vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #614 Dátum: 08 jan 02, 19:02:52 » |
|
Szépen sorjában tbence: Úgy todom ilyen kari még nincs, viszont ha jól emlékszem, még Itachi.takuta kezdett bele egynek a megrajzolásába. DAS: A teljes verzió még nem jelent meg, ha kicsit visszaolvasol, akkor megtudhatod, hogy kb mikorra várható narutofan: Igen azt kell tenni, de nem az a lényeg, hogy minél többet, hanem minél tartalmassabb. valamint van az ilyen kérdésekre egy megfelelő topik: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=7.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|