itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Akatsuki
|
|
« Válasz #5460 Dátum: 12 júl 17, 14:27:03 » |
|
Sztem is nagyon jó lett. Am nagyon sok olyan technika van amire nem lehet felkészülni, és az animeben is van olyan hogy egyből nyomatják a cerot és nem lehet felkészülni rá. Én is linkelek egy videót(Fairy Tail-->Gajeel): http://www.youtube.com/watch?v=NwRtQvwzido&feature=youtu.be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5461 Dátum: 12 júl 30, 15:58:32 » |
|
Figyelem!!! Szeretnénk embereket toborozni a mi kis mugenes csapatunkba,hogy minnél hamarabb csináljunk mugenes játékokat,és persze minnél hamarabb is készüljünk el.Azoknak az embereknek a jelentkezését várjuk,akik szívesen készítenének karikat,és ezt a dolgot hosszútávra gondolják. Hogy mi a teendőd?Írsz nekem egy pü-t,benne megadod az msn címed,mi felveszünk és mehet a tanítás Remélem minnél többen leszünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5462 Dátum: 12 júl 30, 17:42:53 » |
|
Valaki kért tőlem még vizsgaidényben valamelyik karakterhez 7-up-ot Ha aki tudja magáról, hogy ki volt az és mely karakterhez, az hívja 06 90....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5463 Dátum: 12 júl 30, 19:16:31 » |
|
Asszem én voltam de nem 7 up miatt, hanem Mokuton: Kajukai Kourin sprite miatt , az nagy segítség lenne Madara karakteremhez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 30, 19:25:46 írta itachi5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5464 Dátum: 12 júl 31, 06:16:36 » |
|
Olyasmi jó lesz, hogy Hisbird előtt feljön hat inda, azok föld alá bukásokkal és növekedéssel elkezdenek kúszni az ellenfél irányába, majd a az indák föld feletti részein virágok nőnek, és amikor kinyílnak kiköpnek egy adag pollent? Tippem a sebzésekre: Inda végek 120 (ellenfél ellökése egy picit) Ahol lebuknak, vagy felbukkannak 200 (ellenfél ellökése akár földre is terülhet) Pollen 15/frame (ellenfelet nem mozdítja) Az eleje (fekete-fehér, csak vektorok): Kicsit nagy lesz, de majd át tudod méretezni, gondolom. +5 képkockával: (ezt már csak linként) http://www.kepfeltoltes.hu/120731/indaff13_www.kepfeltoltes.hu_.gif
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 10:36:38 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5465 Dátum: 12 júl 31, 11:44:29 » |
|
Ha lehet egy kicsit távolabb raknád az ágakat? Mivel majd lesznek mellékágak, virágok, levelek és hogy ne legyen túl egybe. Meg ha lehet egy egész pályára kiterjedő 7 up legyen Amúgy tetszik látszik, hogy tudsz És nagyon hálás vagyok, KÖSZÖNÖM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5466 Dátum: 12 aug 12, 21:56:31 » |
|
Ez kellett nekem, az én kis pakkom: Eredetileg pont pont csak egy karaktert akartam letölteni, hogy lássam mekkora a (kép) mérete, de aztán eszembe jutott, hogy gyűjtögettem egy kicsit anno az egyik mugenemhez. Ha gondoljátok keresgéljetek rajtuk, hátha találtok valami érdekeset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5468 Dátum: 12 aug 19, 15:49:00 » |
|
Köszönjük a karaktert elfogadjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5470 Dátum: 12 dec 27, 19:55:57 » |
|
Vki tud egy jó 2012 -es Jó naruto shippuden mugent?! kiszedném belőle a rossz karikat csak a saját és jól megcsinált karikat tenném bele (googleztam és nem találtam jót közte ezért kérek segítséget tőletek) a segítsége előre is kössz !
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5471 Dátum: 13 jan 04, 15:15:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lemlermark
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
mark
|
|
« Válasz #5472 Dátum: 13 jan 22, 22:27:43 » |
|
Egy olyan karakterkészítöre lenne szükségem akinek van ideje délutánonként nzc naruto karaktereket csinálni a sheet-eket én megadom hozzá mert épp egy nzc mugenen dolgozom aminek lesz saját sztory modja is köszönöm várom a jelentkezőket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kszabesz
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Még élek
|
|
« Válasz #5473 Dátum: 13 feb 18, 13:06:51 » |
|
Üdvözlet, lehet hülye kérés, kérdés, de esetleg nem tudja valaki hogy honnan tudnám torrentel letölteni a Naruto Shippuden_New Path 2012 játékot? Ami link itt van az nekem valamiért nem működik, aki tudna segíteni az írjon egy Pm-et, vagy valami, előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
FairyTail mádóshi
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5474 Dátum: 13 feb 18, 16:42:46 » |
|
Szia! Ennek nincs torrentes változata, de elmagyarázom hogy innen hogy tudsz letölteni. 1. lépés: beírod a 6 jegyű számot a rubrikába. 2.lépés: megnyomod az alatta levő zöld cuccost (Скачать) 3.elvileg ezután betölt egy másik lap és lesz ott egy ilyen link: http://narod.ru/disk/58107726001.11b951fc647bc4a65893d2db58cb1ab4/Setup Naruto Shippuden_New Path 2012.exe.html katt rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|