kibaking
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5445 Dátum: 12 júl 02, 19:55:24 » |
|
a mugen 2010-ben shikamaru teen és a kis shikamaru irányítását elkérném ha szabad A,S,D,Q,W,E +nyilak az irányításom. Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Akatsuki
|
|
« Válasz #5446 Dátum: 12 júl 02, 20:09:09 » |
|
Mind kettőnek a mappájába ott van a szöveges fájl, amiben ott vannak a képességeik is. Ha így sem tod akkor írj és leírom neked. Am a billentyűd: A=a S=b D=c Q=x W=y E=z ? És van egy hetedik gomb is ami általában az enter, vagyis a "START".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 02, 20:12:56 írta itachi5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kibaking
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5447 Dátum: 12 júl 03, 07:04:27 » |
|
igen ilyenek a gombok megnézem a mappát de sehogyse látom ki mert össze vissza van minden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5448 Dátum: 12 júl 03, 08:51:03 » |
|
dehogyis egész érthetően vannak leírva a dolgok. SHIKAMARU:
a,a=kombó le+a=felrúg
s=kunai le+s=robbanó kunai
q,q,q=kombó le+q=felrúg
w=kagemane no jutsu (lehet kombinálni a robbanó kunnal) vagy +e=kage kubi shibari lw+w=kage kubi shibari _____________________________________________________________ SHIKAMARU TEEN:
a,a,a=kage kombó fel+a=ütés le+a=kage
s=kunai
q=chakra charge/kawarimi
w=teleport
e=kagemane no jutsu:+a=kagenui le+e=kage kubi shibari(közzel kell lenned) le+előre=kageyose (lekell mennie az életed egy részének)
ui: már nincs meg a mugen úgy hogy nem tok minden technikát leírni neked. ráad ez egy elég vacak mugen. sztem szedj le karikat és csinálj egy sajátot, rengetek újabb kari van ebbe meg pont a legrosszabbak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 03, 08:51:55 írta itachi5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kibaking
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5449 Dátum: 12 júl 03, 09:13:52 » |
|
nekem ez is jó 2hónapig kerestem játékokat folyamatosan de sehol semmi örülök annak hogy ez van és megy köszi a kombókat A magyar nyelvben a mondatokat nagybetűvel kezdjük, a végükre pedig írásjelet teszünk. Továbbá, a szükséges helyeken írásjeleket használunk. Kéretik ezt a későbbiekben figyelembe venni és alkalmazni, különben a hozzászólásaid törlésre kerülhetnek.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 03, 09:39:55 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5450 Dátum: 12 júl 03, 09:21:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kibaking
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5451 Dátum: 12 júl 03, 10:47:03 » |
|
Sorry de elkérném KillerA+B irányítását ha lehet/szabad .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5452 Dátum: 12 júl 03, 11:08:56 » |
|
Már írtam hogy nincs meg a mugen így a karakter sem. De próbáld ki az összes kombinációt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kibaking
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5453 Dátum: 12 júl 03, 11:38:43 » |
|
ok neked megvan valamelyik?
Ennél azért értelmesebb hozzászólásokat kéne írni. Ez nem chat szoba.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 03, 11:57:40 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5454 Dátum: 12 júl 03, 11:47:56 » |
|
www.kyubimugen.ucoz.comKeresd meg ott a Km-MKillerbeet és abban ott van a leírás. Sztem elég egyértelműen vannak benne leírva a dolgok. Ha tudod hogy melyik gombon mik vannak akkor próbálgatni kell. Nem tok minden karit leírni a te billentyűidre. Ki kell tapasztalni őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gaara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5456 Dátum: 12 júl 17, 10:09:17 » |
|
Ahogy elnézem elég korrekt lesz ez a grimmjow, annyi bajom van vele hogy a cerok túl hirtelen jönnek az ellenfél nem nagyon tud rá reagálni és a támadások nem túl látványosak ( nem mintha az én karaktereim támadásai azok lennének ). Amúgy a képességek rendben vannak nincs elnagyolva a sebzése sem, a célramenő bala kimondottan tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5457 Dátum: 12 júl 17, 10:23:47 » |
|
Köszi szépen, tudom hogy még nem olyan látványosak, még én is tanulom ezt az egészet Grimmjow volt most a 5. karakterem amit csináltam. Mivel Bleacht annyira nem ismerem, így utána nézek,hogy a ceroknak hogy kell lennie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5458 Dátum: 12 júl 17, 10:33:17 » |
|
5. karakter? Akkor te már profibb vagy mint én . Én eddig 2 normális karaktert bírtam csinálni meg most készül még 3 már egy jó ideje. Nézz fel majd a youtube channel-emre (a 4 legújabb vidiben vannak benne a készülő emberek) és mondj véleményt róluk .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 17, 10:33:58 írta gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5459 Dátum: 12 júl 17, 10:47:54 » |
|
Am legend,én ismerlek Még MM-teambe benne voltál. Nem rosszak a karijaid, tetszenek. Nekem is lesz jópár dragonballos karim,mert vannak olyan spritek. A Bleach karikat nem nagyon ismerem,de a naruto és a db-s karik jók lettek. Vegeta jóra sikeredett. A másik 3 karit Grimmjow alá belinkeltem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 17, 11:11:17 írta oklac98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|