Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 07 dec 08, 20:37:41 » |
|
hmm ez nagyon jó lessz Itachi.takuta grat jó lessz ha egyszer kész lessz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levente150
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #436 Dátum: 07 dec 08, 21:53:09 » |
|
Itachi mungened mikor lesz kész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #437 Dátum: 07 dec 08, 22:07:16 » |
|
Hát ezt még nem lehet megmondani. A karik többség kész van, de van, amelyikkel még seholse tartok. Tenten-nek meg kell rajzolnom, hogyan jár, lélegzik, néhány ütéskombó, kunai, shuriken, stb. Újabb fejlemények: Hiruko Sasori!: Nem biztos, hogy belerakom, mivel csak pár ütéskombója van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 08, 22:16:18 írta Itachi.takuta »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #438 Dátum: 07 dec 08, 23:01:21 » |
|
Csak azt ne mond hogy szinte az összes karit te csinálod a sprite-okból. :o. Ember... neked aztán van türelmed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #439 Dátum: 07 dec 08, 23:08:24 » |
|
Ennyire azért nem vagyok szorgalmas! Ne-heem! Nagyon sok karit találtam az NC5-ből és úgy gondoltam csinálok egy Shippuuden Mugen-t. A Spritokat csak segítségként akarom felhasználni! Amúgy most a Hokage-kon fogok dolgozni! Találtam egy sorozat jó képet Sandaime-ról az NC3-ból!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
sasukekun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 07 dec 09, 10:28:18 » |
|
Hát ezt még nem lehet megmondani. A karik többség kész van, de van, amelyikkel még seholse tartok. Tenten-nek meg kell rajzolnom, hogyan jár, lélegzik, néhány ütéskombó, kunai, shuriken, stb. Újabb fejlemények: Hiruko Sasori!: Nem biztos, hogy belerakom, mivel csak pár ütéskombója van. Szerintem tedd bele sasorit nagyon jó lenne!! :naruto_mosoly:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 07 dec 09, 10:33:58 » |
|
hát én már unom a mugeneket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chlara
Vendég
|
|
« Válasz #442 Dátum: 07 dec 09, 11:56:26 » |
|
Üdv!
Nah, meg kell ejtenem az első hozzászólásomat a fórumon.^^ Szal... imádom ezeket a mugeneket, és arra adtam a fejem, vagyis az öcsémmel adtuk, hogy alkotunk egyet... és ugyebár a select.def (ha jól tom fejből) fájlt kell átírni, de nekem nem írja át, miért!? Talán, mert a Nézőkével vagy mivel nyitja meg!?
Előre is köszönöm a választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #443 Dátum: 07 dec 09, 12:29:05 » |
|
hmm tudna valaki helpelni? szóval abban hogy nem olyan kombót, kéne csinálnia a karakternek, hanem belép egy módba és ugy marad pl Gai 5 kapuja az UNM-ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #444 Dátum: 07 dec 09, 13:24:49 » |
|
valaki meg tudja mondani h hogy kell előhozni az átokpecsétet a nagy sasukéval mer asszem felrakott Shiro 2 nagy karit a nagy naruto + nagy sasuke és előhozta a gép az átokpecsétet a gaara VS sasuke küzdelemben és legyőzött sasuke az átokpecséttel köszi elöre is!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #445 Dátum: 07 dec 09, 13:42:25 » |
|
Chlara:
A jegyzettömbel meg tudod nyitni és szerkeszteni.
dEatHy:
Az 5 kapu is kombonak számít, csak az tartós efektel rendelkezik, kb mint CS 1 Sasuke sharinganja, vagy Naaruto Kyuubivá változása, valamint Hitsugaya Bankai-ja...
Gondolom úgy akaro megcsinálni, hogy külsőre megváltozzon a kairi és nagyobb legyen az ereje. Nos ehez szinte minden animációt meg kell kétszerezni, plusz mindegyik animációszámhoz hozzáadni egyet. (pl 200-as az ütés, tehát átváltozott módban 201 nek kell lennie mind az air mind a cns fájlokban, úgy hogy az eredeti is megmarad.) Valamint eléje kell egy átváltozó anim, valmint hozá az efekt. Nos ennek a módjátpróbáld meg kimásolni valamely karibó ami tud átváltozást, ha esetleg nem jönnél rá, hogy, hogy kell akkor inkább kezd valami egyszerübb alkotással, mert ez ezért elég nehéz és időigényes mívelet.
kakashi 10: hmm.. raktam volna fel ilyen karit...véletlen nem emlékszel, hogy kb hányaik oldalon lehetett?... aszem utánna nézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #446 Dátum: 07 dec 09, 14:04:51 » |
|
ha nem találod nem baj de el tod mondani ki mivé és hogyan alakul? de lehet h nem te raktad fel de fenn van tuti!! :-X ========================= + vki el tudja mondani h hogy kell karit csinálni megvan az mcm photoshop meg paintom is van na vki irja le röviden lécci kösz ================================================ MEGVANNNNN: itachi belinkelheted, ja és találtam egy k***a jó narutot meg sasukét itt van http://paginas.terra.com.br/lazer/hanyou/index2.htmja és valaki megtudja mondani, hogy lehet átirni a kombókat? EDIT: ja már megvan a cmd fájlban, már csak annyi help kéne, hogy a value-t azt hogy lehet megnézni hogy melyik szám mit jelent? itt van a két kari sasuke naruto
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 09, 14:30:30 írta kakashi 10 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chlara
Vendég
|
|
« Válasz #447 Dátum: 07 dec 09, 15:38:37 » |
|
Shiro! Végtelen, Arigatou!!!!! Sikerült! Tényleg köszönöm... Nem is annyira szörnyű a készítés, mint, ahogy először gondoltam... bár nem vagyok profi, szinte még semmit sem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #448 Dátum: 07 dec 09, 18:09:11 » |
|
kakashi tudok segiteni, nah szóval a karakter mappájában van egy html, fájl, azt megnyitod és ottvan az összes kombó képpel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #449 Dátum: 07 dec 09, 21:05:16 » |
|
Valaki küldene linket naruto mugenröl mert a hurricane mugenbe kevés a kari és egy olyan naruto mugent szeretnék amibe nem 5 darab kari van pls küldjön valaki :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|