Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5160 Dátum: 10 szep 17, 19:52:35 » |
|
ez télleg jó am meik mugenből vannak a karik?D:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5161 Dátum: 10 szep 18, 04:47:57 » |
|
Egyikből sem, aszem csak sprájtokból csinálta. Legújabb Naruto Mugen alkotásom ami a Vérvonalak Háborúja címet viseli. http://www.megaupload.com/?d=OA45V9HOEz még csak demó változat, ahogy találok a többi szereplőhöz is elfogadható karaktert, kibővítem, teljesre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5162 Dátum: 10 szep 18, 22:41:48 » |
|
Nekem is az volt a kedvencem de már nincs fent remélem egyszer vissza teszik találtam egy ilyet: http://www.megaupload.com/?d=A0AO32UNaszem az új 2010-es naruto vami(elfelejtettem a nevét srry xĐ de már este van ilyenkor nem ugrik be hogy ultime vagy milyen Oo ) ha nem az akkor bocsi még nem bontottam ki a fájlt... Ha nem az akkor írd meg lécci és kiszedem a linket pá! Javítás: Naruto Strom MUGEN aszem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 23:01:17 írta destri11111 »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5163 Dátum: 10 szep 25, 13:20:51 » |
|
Naruto Storm M.U.G.E.N. a neve, biztos, és tényleg rohadt jó, zeneileg, képileg, karakterileg. (bár eddig csak 2 mugennel játszottam, de ez simán veri őket) Csak nem tudok rájönni, hogy Hidannal hogy lehet átalakulni, és a spec képességeit használni. Meg néztem a karakter leírását, de mivel spanyol, még fordítóval se tudtam rájönni. Ha valaki, tudja lécci írja meg
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5164 Dátum: 10 szep 25, 13:59:04 » |
|
Le, Előre, Z (közben a "Z"-t lenyomva kell tartani)
Kakuzunak a kunai/shuriken dobásai nagyon jók, dicséretem az alkotóé xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 14:07:58 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5165 Dátum: 10 szep 25, 14:33:16 » |
|
Amúgy csak Kakuzunak van annyi comboja vagy a többieknek is? (mert még nem próbáltam ki mindet) Kakuzu nagyon erős, meg Kakashi is. Sőt, talán kicsit túl erősek is. De hát, van ilyen
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5166 Dátum: 10 szep 25, 18:21:05 » |
|
Köszi Shiro én sem tudtam ^^ És igen van pár olyan karakter benne aminek van vagy 10 combo-ja (bocsi a helyesírásért ^^") Sasukénak is van pár , meg madaranak is van bőven Mire jó ez:(HIDAN) Le-Előre-+E
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 18:24:18 írta destri11111 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5167 Dátum: 10 szep 25, 18:38:22 » |
|
Kb Jashin módnak, vagy szertarás módnak lehetne nevezni. Az előnye, hogy a sebzés vissza száll az ellenfélre (ha pl megdob shurikennel, akkor az ő élete fog csökkenni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5168 Dátum: 10 szep 25, 18:43:00 » |
|
Köszi ) Én ált. Training módban játszok nem szeretek a gép ellen harcolni mert néha csal xĐ Letöltöttem a MUGENED amit te csináltál nagyon jó és nagyon ügyes vagy!:) ne legyen nagy OFF: Nekem nem alakul át Hidan amikor LE-Előre-Z (Z lenyomása folyamatosan) :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5169 Dátum: 10 szep 25, 19:14:31 » |
|
Mivel nem konkrétan "Z"-t kell nyomnod, hanem azt a gombot amire a "Z" nevű akció be van állítva. vagyis nálad aszem: Mire jó ez:(HIDAN) Le-Előre-+E
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5170 Dátum: 10 szep 25, 21:04:52 » |
|
Jah tehát az köszönöm megint szépen ^^ xĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5171 Dátum: 10 okt 01, 12:22:08 » |
|
A tegnap megjelent Fate/stay Night UBW movietól reggel kicsit kedvet kaptam a játékhoz, és hát vagy fél éve nem játszottam de gondoltam, mi nekem a Hard mód, erre vagy két órába tellett leverni Berserert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5172 Dátum: 10 okt 01, 17:22:08 » |
|
Nagyon jó ez a naruto storm 2010 mugen, sok jutsu van meg ilyenek sokra rájöttem legjobban itachi tetszik, Sasuke amikor még orochimaruval van ugye, asszem az Sasuke Teen, meg madara se rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5173 Dátum: 10 okt 01, 19:19:34 » |
|
Ja, Madara is erős, de Hachibi/Killer Bee meg egyenesen legyőzhetetlen, ha benyomod az ulti jutsuját, akkor magától töltődik az élete és a machrája. Amúgy Zetsu még az erős, főleg a klón hadseregével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|