|
Shiro
|
|
« Válasz #5131 Dátum: 10 márc 05, 14:50:40 » |
|
A CNS -fájlokrol csak néhány dolgot tdok mint pl danage, anim, life... de annak is a pontos leírása ott az előbb linkelt oldalon http://elecbyte.com/wiki/index.php/CNSSpriteok: szét kell vagdalni a képeket, úgy hogy egy kép egyy elem legyen. Photoshoppal megnyitni, majd átállítani színpalettásra a képet, a színpaletta jobb alsó színkockája legyen a háttérszín, majd menteni pcx formátumban. hát az oldalakon semmit se találtam, de azért kösssz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5132 Dátum: 10 márc 06, 12:12:58 » |
|
Könyörgöm valaki linkeljen egy sok slotos mugent
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 06, 14:16:59 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #5133 Dátum: 10 márc 06, 15:07:43 » |
|
Nekem meg ha valaki tud egy CS2 Juugot akkor linkelne Kerestem de nem találtam Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5134 Dátum: 10 márc 07, 17:02:25 » |
|
köszike a segítséget!!!! ő ha tudnál még segíteni abban hogy a cns dolgokat nem tudnád magyarul elmondani mert németes vok!!!!! a másik én nem akkarlak mindig nyagatni de szeretnék nagyon fajin karikat csinálni ezért hagy legyek pofátlan és az msn címeted elkérhetném?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5135 Dátum: 10 márc 07, 18:24:37 » |
|
kéne egy kari amiben van Chidori rasengan idézések sharingan gaara homokvédele is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5136 Dátum: 10 márc 07, 19:33:26 » |
|
több karakter.. hej! a data\system.def fájlban írd átt a "rows" és a "columns" hoz tartozó értékeket. vagy nézd meg ezt: hátha jó http://www.megaupload.com/?d=LH93OVI0ő ha tudnál még segíteni abban hogy a cns dolgokat nem tudnád magyarul elmondani mert németes vok!!!!!
mint már írtam: A CNS -fájlokrol csak néhány dolgot tudok mint pl damage, anim, life...
ui... szieztáztam ui2: valaki nem tudja, hogy hol tudnám megtalálni a következő karaktert? Asagami Fujino http://page.freett.com/choiya7/magare01.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 07, 19:41:46 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5137 Dátum: 10 márc 09, 12:54:16 » |
|
hol találok jó fajta spritet hm? shiro amit mondtál úgy csináltam de a képet eltorzította a szrkeztő progi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5138 Dátum: 10 márc 09, 13:12:14 » |
|
Van egy pár ezzel foglalkozó oldal, a kevinsmugen például, de magadnak is sokat kell spiritoznod, és sokszor csak egy-egy alap spirite van fent valamelyik karakterről.
Egyébként, ha tényleg foglalkozni akarsz ezzel, akkor esetleg használhatnád a googlet, és kicsit önállóan megpróbálhatnád kiismerni, hogy működik ez az egész. Javaslom, először töltsd le a fighter factoryt és nyiss meg vele egy karaktert... ha már megtetted, a további kérdezősködés helyett nézegesd, próbálgasd átszerkeszteni a dolgokat, többre mész vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 09, 13:12:50 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5139 Dátum: 10 márc 10, 15:04:43 » |
|
valaki elmondaná hogyan tok act fájlt csinálni és hogy hogyan kell a fighter fagtoryval karit csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5140 Dátum: 10 márc 12, 21:28:10 » |
|
msn? az mi? emedemsről (m&m's) már hallottam, ez is olyan xD act-ot lelkes női modellek közreműködésével némi festék és ecset használatával lehet készíteni. xDD (egyébként meg a színpalettát tartalmazza, és ezt photoshoppal lehet készíteni) ----- ez de lol xDD http://www.youtube.com/watch?v=WUq3Ihewyj4------- Karakterkészítésről annyit, hogy (most a legszélsőségesebb eseteket fogjátok olvasni) 1. (kis túlzással) Lövésem sincs, kis hazánkba még olyan embert is nehezen találsz akinek egy rozsdás muskétája van. 2. Vegyél a kézbe egy szótárt és tanulmányozd az alkotó által leírtakat http://elecbyte.com 3. tanulmányozd a már meglévő karaktereket, hogy mi mi csoda. 4. vedd fel a kapcsolatot valamelyikükkel: Nem dupla, töröltem közülük! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 20, 07:19:14 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5142 Dátum: 10 márc 23, 16:39:37 » |
|
öööö shiro nem igazán megy a mugen szerkeztés cnsbe és a cmd-be nem tom meg csinálni úgy tetem ahogy írva volt és hiba üzenetet kapok ha esetleg a fighter factorival tudsz bánni elmondanád hogy mükszik kérlek köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #5143 Dátum: 10 márc 29, 17:43:18 » |
|
valaki pls egy link a naruto mugen 2007 letöltéséhez, vagy pár combot a 2009hez ill 2010hez ha lehet itachihoz de minden megfelel!
ty
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5144 Dátum: 10 márc 31, 13:46:39 » |
|
atomkoponya miért ép a 2007-es kell van anál ezerszer jobb is? de ha gondolod majd én segítek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|