Stein-hakase
Chuunin
Nem elérhető
Hakase
|
|
« Válasz #4995 Dátum: 09 okt 31, 21:38:23 » |
|
A data mappában van a mugen.cfg, nyisd meg, és keresd meg ezt a részt: [Video Win] ;Enter the width and height of the resolution you want to set here. ;The optimal resolution is 320x240, but if your video card has problems ;You may want to try 640x480. Width = 640 Height = 480
;This is the color depth at which to run MUGEN. You should set it to ;16 bit color unless your video card has problems with it. ;16-fastest, 24,32-slower, 8-slowest/worst Depth = 16
;Set this parameter to 0 to disable screen stretching, and set it to 1 if ;you want to scale it up to fit the current resolution. Stretch = 0
;DirectX mode ;Choose from Hardware, Software, Windowed, Overlay, Safe and None ;Hardware and Software run in full-screen. Windowed and Overlay ;run in a window. The windowed modes require you to set Depth to ;whatever color depth you are using for you desktop. The best results ;are when you run in 16-bit color. There is no advantage to running ;in 32-bit color. If Hardware, Software and Windowed fail, try Safe. ;None uses GDI to draw, so it's very slow. Use None only if ;you cannot get anything else to work. ;Overlay is not supported by all video cards, but can be faster than ;Windowed if it works. DXmode = Windowed
;Set to 1 to enable vertical retrace synchronization. Do not enable ;if BlitMode = PageFlip. VRetrace = 0
;Drawing mode ;Choose from Normal and PageFlip BlitMode = PageFlip
Itt elvileg neked 640x480 helyett 320x240 van, ezt csak át kell írnod .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4996 Dátum: 09 nov 01, 04:03:34 » |
|
Heló. Valaki Nem tudja nekem összerakni egy BLEACH mugent ? Csak mer nekem mikor rakom be az embereket lefagy :S Előre is kössz. Üdv Bence
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4997 Dátum: 09 nov 01, 11:37:42 » |
|
Szeva Őhh ezt úgy érted hogy a te karaktereidet tegyem be amiket elküldesz,vagy én magam válasszak ki karaktereket? Mert most egy Bleach MUGEN-t készítek,ami majd ha kell valakinek elküldöm Am. szivesen segítenék^^ Valaki nem tud esetleg Bleach pályát adni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 10, 19:10:21 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4998 Dátum: 09 nov 01, 13:16:44 » |
|
kiskakas elküldöd a mugened linkjét? tegnap nem voltam nem tudtam leszedni mielőtt törölték a hszed kössz am. most jött ki az 5.javitás az új mugenhez, még nem végleges de jobb mint az első volt elecbyte oldaláról még mindig le lehet szedni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 01, 13:19:18 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4999 Dátum: 09 nov 05, 18:06:48 » |
|
hello renichigo nekem elkuldhetnéd:D am miért van ijen csönd??? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5000 Dátum: 09 nov 05, 19:15:15 » |
|
mer stein barátunk 2hét kényszerpihenőn van
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5002 Dátum: 09 nov 07, 22:32:16 » |
|
megvan, mindjárt feldobom valahova amint megtalálom szerk. na tess itt van : http://www.mediafire.com/?wotynkjzmuw
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 07, 22:50:12 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #5003 Dátum: 09 nov 07, 23:10:46 » |
|
Köszönöm szépen, ki is próbálom azonnal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5004 Dátum: 09 nov 08, 11:01:46 » |
|
Köszi Stein, most már működik!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5005 Dátum: 09 nov 10, 17:10:59 » |
|
Szeva Őhh ezt úgy érted hogy a te karaktereidet tegyem be amiket elküldesz,vagy én magam válasszak ki karaktereket? Mert most egy Bleach MUGEN-t készítek,ami majd ha kell valakinek elküldöm Am. szivesen segítenék^^ Valaki nem tud esetleg Bleack pályát adni?Yo. Ugyértettem hogy a saját Bleach Karaktereid rakod bele mivel amiket adtatok bleach karis oldalakat azoknak fele nem jön be és igyis csak egy ichigom van. Úgyhogy Megköszönném ha összeraknál valamilyen Bleach mugent.
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5006 Dátum: 09 nov 10, 19:13:58 » |
|
Rendben. Csak kicsit késni fog mert most valami gonddal küszködök a karakterek berakásában... Őh de hogy segítsd a munkám elmondhatnád hogy megszokott mugen karik, vagy azok a H valamilyenek amik nagyobbak és nem pixelesek xD Meg küldhetnél PÜ-ben egy listát kiket szeretnél...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5007 Dátum: 09 nov 11, 19:33:55 » |
|
van valakinek esetleg SOUL EATER ből Soulos karaktere???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaara 3
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5008 Dátum: 09 nov 12, 10:32:13 » |
|
Sziasztok na itt is rég voltam már !! Valaki tudna linkelni chunnin sasukékat ??? olyan fekete ruhásokat nagyon megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kreonen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5009 Dátum: 09 nov 12, 21:28:32 » |
|
valakinek egy normális bleach mugenje van esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|