Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4785 Dátum: 09 szep 19, 19:12:18 » |
|
ÜÜÜdv^^ Kéne nekem egy...Khm...Bleach M.U.G.E.N.^^ Amiben lehetőleg van pár kari,meg Sima Ichi is.Ha ien nem létezik akkor bocsxDD Csak mert nincs egy normális bleach M.U.G.E.N.-em se...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4786 Dátum: 09 szep 20, 11:05:43 » |
|
én az Ultimate Naruto Mugen-nel játszottam még kicsit régebben volt más mugeen is, csak a nevére nem emléxem xD,de lehet megint vissza szokok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4787 Dátum: 09 szep 24, 23:34:14 » |
|
Most szeptember 20-án megjelent a mugen egy új változata a M.U.G.E.N 1.0 RC1. Sokat még nem tudok róla mert most szedtem le, de az alap felbontás HDV és támogatja a full HD-t is, több nyelvet is tud használni nem csak angolt. Itt olvashattok róla pár sort és le is tölthetitek : http://www.elecbyte.com/node/5sajnos rögtön egy problémába ütköztem , beraktam pár karit erre nem akarja betölteni őket vagy a karakter cns-ére vagy az snd-jére hivatkozik és kilép hasonló hibával még én sem találkoztam sajna, ötletek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 24, 23:37:02 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4788 Dátum: 09 szep 25, 15:26:28 » |
|
Hát nekem se indul el . Még az elején befagy. Ahonnan letöltötted ott a fórumon lehet, hogy találsz valamit ami segít a bajodon. Elég sok hibát gyűjtöttek össze. Mondjuk az is igaz, hogy ez csak béta.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4789 Dátum: 09 szep 25, 21:45:52 » |
|
remélem is mert nem néz ki rosszul így elsőre, viszont a fel,le,jobbra,balra billeket se veszi be, a cfg-ben egyeznek a karakterkódok de valahogy a progiban ez nem érvényesül
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4790 Dátum: 09 okt 05, 19:46:01 » |
|
Nos, nálam sem indul. Vagyis egy kép bejön, angol szöveggel és ennyi, semelyik billentyűre nem reagál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L1nk
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4791 Dátum: 09 okt 06, 09:07:10 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 09:18:23 írta L1nk »
|
Naplózva
|
Nincs tollam, hogy írjam alá. LOL
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4792 Dátum: 09 okt 06, 15:03:36 » |
|
Egész jók, de egy karakter 100%-osan üti őket, méghozzá HawkSasuke akit érdekel -innen- letöltheti. Szerintem az egyik legkeményebbre sikerült Mugen Character, eddig nem találtam neki méltó ellenfelet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 15:04:38 írta Tierhold »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4793 Dátum: 09 okt 06, 15:30:15 » |
|
nem rossz, de tudod hogy ezt --> http://www.mediafire.com/?yrmmjtmck2m az itachit nem lehet legyőzni
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4794 Dátum: 09 okt 06, 16:24:49 » |
|
Hy azt szeretném tudni, hogy honnan tudom kilesni egy karakter kombóit mert régen ismertem ey nagyon jó tánadást de elfelejtettem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4795 Dátum: 09 okt 06, 16:37:10 » |
|
fighter factory->megnyitod a karaktert->commands vagy még a karakter .txt-jében is benne lehet
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4796 Dátum: 09 okt 06, 18:08:00 » |
|
kössz megpróbálom fighter factoryval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4797 Dátum: 09 okt 06, 18:23:12 » |
|
Na most sajna nincs egy Mugen sem a gépemen, de gyorsan leszedek egyet aztán nekiállok megverni azt az Itachit, kíváncsi vagyok tényleg olyan jó-e ahogyan leírtad. Szerk.: Hát ez nem volt valami nagy ellenfél, többet vártam tőle. :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 19:15:01 írta Tierhold »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4798 Dátum: 09 okt 06, 20:49:30 » |
|
a gép tényleg nem valami pro vele, de ha úgy nézzük a legerősebb karaktert amit a gép használhat az Naruto-kun , sztem tudod melyikre gondolok
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4799 Dátum: 09 okt 06, 20:50:30 » |
|
Én is kipróbáltam, de láttam már sokkal durvább Itachit is.. Ez nem olyan nagy szám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|