Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 29, 20:30:19 » |
|
Rendben! Köszi! Amúgy ha a spacet benyomjuk, akkor mindent maximumra visz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 aug 01, 13:44:34 » |
|
Egy kérdésem intézményezném mindazokhoz, kik pillantást vetnek eme írásra. Melyik animéből csináljak egy mugen összeálítást?
DB-set ne kérjetek, mert az már van egy tucat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 aug 01, 13:59:32 » |
|
Lehetne esetleg a Samurai Champloobol vagy a Tenjou Tenge-böl ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 aug 01, 15:06:29 » |
|
Fullmetal Alchemist-ből Vagy a Death Note-ból > Viccen kívül egy Fullmetal Alchemit MUGEN-nek örülnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csont12
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 aug 01, 18:36:33 » |
|
Szerintem Trigun cowboy bebop
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 aug 01, 20:41:42 » |
|
Belekezdtem egy nagyszabásu karaktergyűjtésbe, szal valami csak kijön belőle ??? A karigyűjtés eddigi eredményei: Bleach: Ichigo, és Renji változatok Naruto: Akatsuki tagok: Hidan, Kakazu, Zetsu Valamint most megpróbálom átoperálni CS Sasuke-bol a Sharingant Sasuke-ba. Eredményei: 1. Kawarami azaonnal 2. Sasuke klón nem csinál semmi, nem lehet megütni 3. Sasuke klón nem csinál semmi, meg lehet ütni 4. A Sharingan képe, már megjelenik, viszont semmi hatás. Sajana eddig nem találtam a kért karaktereket. :-X Viszont belekezdtem életem első karakterének megcsinálásába:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 04, 00:53:48 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
llorrant
Vendég
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 aug 04, 18:34:23 » |
|
hello!!a gameban van neji? ??? ??? én naon beleszerettem...Kakashi a legjobb benne... honnan van a jatek???honnan lehet letolteni? Moderátor: ne duplapostolj! És ajánlom a figyelmedbe a fórumszabályzatot, amit a Hírek/közlemények kategóriában érsz el Fórumszabályzat című topic alatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 04, 19:12:12 írta Asura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 aug 04, 18:50:08 » |
|
Igen, van benne Neji, olvass vissza a fórumon, ott megtalálod hozzá a linket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vajk93
Vendég
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 aug 04, 20:13:48 » |
|
Lehetne benne hellsing karakter (Alucard) vagy Yu yu hakuso karakter! Amugy kb. mikor lesz kész 1 hét 1 hónap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 aug 04, 20:23:03 » |
|
Belekezdtem egy nagyszabásu karaktergyűjtésbe, szal valami csak kijön belőle ??? A karigyűjtés eddigi eredményei: Bleach: Ichigo, és Renji változatok Naruto: Akatsuki tagok: Hidan, Kakazu, Zetsu Valamint most megpróbálom átoperálni CS Sasuke-bol a Sharingant Sasuke-ba. Eredményei: 1. Kawarami azaonnal 2. Sasuke klón nem csinál semmi, nem lehet megütni 3. Sasuke klón nem csinál semmi, meg lehet ütni 4. A Sharingan képe, már megjelenik, viszont semmi hatás. Sajana eddig nem találtam a kért karaktereket. :-X Viszont belekezdtem életem első karakterének megcsinálásába: A karakter nagyon pöpec lesz! Jah és esetleg egy kérés, ha nem gond: a Bleach-es szekcióba beférne még egy Hitsugaya is?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 aug 04, 20:35:13 » |
|
Köszi Amúgy a karakter mixelt Az uniformist Deidarátol, a Bábut Kankurotol, Fejét pedig Gaara-tol vettem, csak kicsit megnyírtam, adtam hozzá egy kis festéket , a penge, viszont saját, vlamint most azon a sok kezes jutsun dolgozom, de egy kicset eltart a karakter megalkotása, mivel nemtudom még miket fog használni ??? Hitsugaya-t úgy érted, hogy egy másik változatot?, mert egy már van benne, viszont jobbat szerintem nem találok ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 aug 04, 21:22:21 » |
|
Jah, ha van benne, akkor én már nem is szóltam Nekem csak az a lényeg, hogy bennelegyen
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 aug 04, 21:55:56 » |
|
Fent balról az ötödik az a kiscsáko fehér hajjal, szal biztos megtalálod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 aug 06, 11:59:09 » |
|
Neji kombók: Mivel nics túl sok, leírok néhány trükköt is.
A Szaltórugás ugrásból (ha sok narutóklón sarokbaszórít, ezzel tudsz ellentámadni, ilyenkór próbáld a támadások közti szünetben alkamazni, külömben sok életet vesztesz) B Juuken Hou Hakken Rokujuuyon Shou (az ellenfélnek nem csak az életét, hanem a chakráját is csökkenti az ellenfélnek rajte kell állnia a körön/pecséten/izé nemtudom miaz a zöld jing-jang körülötte kanjik) C Kaiten (miközben használod, nem érhet sérülés, de sok chakrát fogyaszt, nagyobb sebzéshez előbb szóritsd sarokba az ellenfeled) X ütések (osszesen 4 féle) Y Ni Kunai (két kunai)
Le+A Szaltórugás gugolásból (ha sarokba szórítanak ezzel tudsz kikerülni) Előre, Előre~, A (Futás + A) Lökés (tajuu kage bunshin ellen jó, mert egy csomó klont elintéz egyszerre) Fel, A repülőrugás átlósan lefelé
Egyéb: ütés (X) és kunai (Y) kombinációk Ha nyomogatod az "X"-et 4 külömböző ütést csinálsz, majd pillanatnyi szünet (vigyázzat ijenkor az ellen visszatámadhat) után újrekezded. De ezt növelheted hatra is, ha azzonnal a negyedik ütés utén megnyomod az "Y"-t (ezt használhatod a második ütés utén is, de az első és a harmadik után ne használd)
Ez mind szép és jó. Nagy hasznát vettem a játéknál, és kösz. Esetleg nem lehet előhívni a Byakugant is? :-[ Mert úgy mégjobb lenne. Nekm másból nem is kell MUGEN, csak Narutóból. Amúgy tök jó Sasori! Csak így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 aug 06, 18:35:21 » |
|
Neji-vel a byakugant nem tudod előhívni, mivel az alapból benne van, mivel a Hakken-t csak ezzel lehet használni, de Hinata-nak van külön byakugan-ja.
Kösz a dicséretet, amúgy Sasori kb a Sasoris részek után lessz kész, mivel nem nagyon ismerem a támadásait, meg azért hanganyag is kell hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|