DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4410 Dátum: 09 feb 05, 13:26:19 » |
|
Utálok csak módokat piszkálni, szal nem, hnem teljes, igen Valve CS/HL-n alapul részben, de sztem alap h integrált része..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #4411 Dátum: 09 feb 05, 14:17:30 » |
|
Deibaba azt a MyNaruto Wip az mi lenne?Valami Valve?Az oldidra feltöltöd?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4412 Dátum: 09 feb 05, 14:28:33 » |
|
Deibaba azt a MyNaruto Wip az mi lenne?Valami Valve?Az oldidra feltöltöd?
Nem töltöm, mert nincs befejezve..és igen Valven alapul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4413 Dátum: 09 feb 05, 14:34:37 » |
|
és egyébként miért is nem tudtad befejezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4414 Dátum: 09 feb 05, 14:42:53 » |
|
és egyébként miért is nem tudtad befejezni? Mert nem tudok programozni Valve yátékokat! És a tény, hogy a botok shotgunnal+uzival futkosnak elég zavaró! Mert OK, ha kiürül a táruk, és addig még élek, mehet a közelharc, de addig mi a szöszt tegyek..merthogy én nem fogok mashine gunnal szaggatni, az tuti..Ez nem CS, hnem Naruto! Szal ha tudnám korlátozni mien fegyokat lehet használni könyebb lenne..Egyedül a főkarira tudtam beállítani, hogy kung-fu only, de ha pl botok ellen yáccok, akkor nemtom..vagy ha lanon havercsávó csaló, akkor lead egy feylövést lesből oszt' gáz xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4415 Dátum: 09 feb 05, 14:52:10 » |
|
ja értem, kár, pedig jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4417 Dátum: 09 feb 05, 15:05:09 » |
|
a teljes játékot le lehet tölteni valahonnan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4418 Dátum: 09 feb 05, 15:12:08 » |
|
a teljes játékot le lehet tölteni valahonnan?
Le..torrent vagy direkt link.. nekem van 1megauppos linkem xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #4419 Dátum: 09 feb 05, 15:19:13 » |
|
Deibaba zsír az aláírásodból a game. Az egy Narutos Half-Life mod, de eddig csak pár kari volt, most már van több is? O.o Amúgy tök vicc mert ismerem aki editelit egy-két karit ESF-modból. Az egy DBZ-s játék ha kell valakinek szóljon talán megtalálom az oldalt ahonnan anno elszedtem. Am az Editelés nem nagy cucc, Milkshape v3-al nagyon könnyű, én anno jót szorakoztam ilyenekkel... SSj4 vegi-trunks meg hasonlók ESF-be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4421 Dátum: 09 feb 05, 15:24:35 » |
|
Deibaba zsír az aláírásodból a game. Az egy Narutos Half-Life mod, de eddig csak pár kari volt, most már van több is? O.o Amúgy tök vicc mert ismerem aki editelit egy-két karit ESF-modból. Az egy DBZ-s játék ha kell valakinek szóljon talán megtalálom az oldalt ahonnan anno elszedtem. Am az Editelés nem nagy cucc, Milkshape v3-al nagyon könnyű, én anno jót szorakoztam ilyenekkel... SSj4 vegi-trunks meg hasonlók ESF-be... Haku maszkos Haku Kakashi Sharinganos Kakashi Sasuke Seales Sasuke Kiba Kisame Sai mosolygó Sai a többit editelni kéne mer bugos a mozgásuk..amúgy a többi: Akatsuki future Gaara, Hinata, Neji, Naruto, Demon Naruto, Zabuza Persze van még Bleach, Final Fantasy, Kingdom Hearts stb..skinek is Az ESF szerű +van nekem, cell shaded karikkal stb..saját project, anno haverokkal csinntük, de botokkal xar mert fagynak..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 05, 15:25:26 írta DeiBaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4422 Dátum: 09 feb 05, 15:26:15 » |
|
Amiket Shiro belinkelt, azok mik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4423 Dátum: 09 feb 05, 15:28:28 » |
|
Amiket Shiro belinkelt, azok mik? Az első a simpla fatal fake, a második a crucis..bár nemtom tartalmazza-e a patchot, de végülis működőnek tűnik a mérete alapján..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #4424 Dátum: 09 feb 05, 15:31:59 » |
|
DeiBaba biztos befejezted már ezt a projectet? Egy-két haverommal szerintem össze tudnálak hozni, ha nem szabad reklámozni kicsibe írom: www.esfthegame.extra.hu itt vannak akik egy Budokai tenkaichi 2 style-t össze hoztak ESF-ből. Tudtommal össze is jött, bár rég jártam ezen az oldalon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|