Sricsig
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3990 Dátum: 08 nov 11, 19:02:37 » |
|
Nagyon thanks a segítséget, nem gáz, hogy nincs meg. Előbb-utóbb úgyis megkerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L1nk
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3991 Dátum: 08 nov 12, 13:29:19 » |
|
lehet hogy estére betudok linkelni egy ilyen csomagot nekem szinte mindeggyik tagból van egy jó és a fórum már nem olyan aktív mint eddíg hogy lehet ez ? eddíg ez volt a legjobban látogattott fórum csináljuk olyanná mint régen Megköszönném, ha lehetséges
|
|
|
Naplózva
|
Nincs tollam, hogy írjam alá. LOL
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3992 Dátum: 08 nov 12, 18:11:50 » |
|
ok feltöltöttem és bais linkelem cserébe valaki meg mondaná hogy hogyan lehet egy mugen arcárdban megcsinálni hogy több csata legyen mert a a mugenben amit készétek csak 4 van jah majdnem il felejtettem itt az akatsukis link http://www.sendspace.com/file/3ad4od
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #3993 Dátum: 08 nov 12, 19:44:26 » |
|
Én is összeállítottam egy kisebb karaktercsomagot -=150db=- # CHARS3hokage A CHARSAbuShino Adeidara Agaara Ahinata Akatsuki Sasuke Akira Akamaru am amby_yondaime ANBU A-N-B-U Anbu Uchiha Itachi Anko B CHARSBCS2BSasuke BFKNaruto BGenma C CHARSchars Choji55 Cs1BSasuke cs1fs CS2sasuke2 cshikamaru cssasuke csasuke-1 cs-sasuke Cs1Sasuke001 D CHARSDeidaraPD Drunken Lee2 E CHARSEdtion's Sasori EXFHinata EXOrochimaru F CHARSFBHiruko Fgaara Fkankuro FKonohamaru FSasuke FTSasuke fabaki ftenten Future Choji future ino Future lee FutureKankuro futuresasuke G CHARSGaara Gai1 gai garou gasn H CHARSHaku Haruno Sakura hermitjiraiya HidanCH Hinata Hinata2 hokage Yondaime I CHARSIno Iruka itachi J CHARSjirobou Jonin Neji JouninOroSS JUSsasukebyShimori K CHARSkabuto kakashi kakashi2 KakuzuM92 kankurou kgaara kiba Kiba55 Kidomaru Kidomaruu kimimaroMR Kin Kisame KisameSG knaruto konan unlimited konohamaru Kurenai L CHARSleader M CHARSMadara mizuki N CHARSNagatoSS Naruto NarutoSND5 naruto-kun NejiHyuuga nezi nhmJiraya Nindaime NindaimePD ninja rastreador O CHARSobito orochimaru OrochimaruMR P CHARSPeinJP PeinM92 PRCS2Sasuke R CHARSrecca rLee Rocklee55 S CHARSSabaku no Gaara Sabaku no Gaara2 sai SaiPD sakon Sakura sandaime SandNinja Sasori sasori1 SasoriKV SasoriL Sasuke-Uchiha sasuke-kun SEKimimaro Shika69 Shino Shino2 shodai unlimited shodai+unlimited shodaime shukaku SoundNinja Soundninja2 suigetsu T CHARSTayuya-B temare TEMA Temari Temari1 tenten Third Sharingan Sasuke Timeskip Temari TMadara tnaruto55 TobiMR TS Naruto Tsunade U CHARSuchiha_ruan W CHARSWRYondaime Y CHARSYamatoKV YamatoPD Yugito Z CHARSzabuza zaku_chibi ZetsuDG _____________________________ ~EnJoY!~ [Ilyen hosszúságú post megengedett? ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3994 Dátum: 08 nov 12, 21:38:12 » |
|
ha valaki megmondja hogy mértnem lehet ennek ( http://www.sendspace.com/file/7yhso9 ) a karakternek fullcsakrést kezdést berakni ésmeg is csinálja akkor elküdöm neki a mugent (a teljes verziót ) és berírom a nevét a készítőők jegyzetbe én már mindent próbálltam desehogysem akartsikerülni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3995 Dátum: 08 nov 13, 19:46:41 » |
|
Ha valakinek kell még Shizune kari ittva: Shizune 100% (Download)
Movelist: Combo: A, A Combo2: X, X, X, X Combo3: A, A, X , X, X, X Gancho: Baixo, A Chakra Charge: Pressione e Segure Y Teleporte: Baixo, B Fukuminori (Agulhas): B Helper Tonton: C Helper Tsunade: Baixo, Frente, B Ninpou Dokuguiri: Baixo, Traz, C ; Para o P2 sair do estado de envenenamento ele precisa acertar o P1 Ninjutsu Medico: Pressione e Segure C Char Maker: Tidus Sprites: Deidara79
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3996 Dátum: 08 nov 13, 20:32:39 » |
|
Köszi szépen Akatsuki Gaara!
Asszem úgy volt, hogy egy új Pain-t csinálnak az arcok. A Max mugenében lévő egész jó alapnak, mert ott az idézett testeknek is van legalább 1 spéci támadásuk (ha vkinek kell movelist, elküldöm PÜ-ben).
Van egy jó Killerbee karim (a kevinsmugenről), igény, valaki?
Sziasztok de régen voltam itt... Nah szal el tudnád küldeni a movelist -et? Előre is kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3997 Dátum: 08 nov 15, 12:47:27 » |
|
Próbáltam cífrával, mek horgóltal, de nem jön össze, valmint ugyan ez a gond az egyik Zabuzával is. a hiba pontos meghatározása az az, hogy a játák kezdésekor nem indul el a karakter intrója, így az efekt sem. viszont javaslom, hogy próbálj szerezni egy másik Asumát (ha ez alegjobb akkor bocs), mert a közelherci képességei elég alacsony priorítással vannak megáldva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3998 Dátum: 08 nov 15, 15:49:28 » |
|
Nekem van egy jó Asumám, de sajna az egyik támadása AI-ben gyengélkedik...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3999 Dátum: 08 nov 15, 17:28:15 » |
|
sajnos nekem ez volt a legjobb asumám de azért köszi shiro naruto lone légyszi belinelnéd nekem azt az asumát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #4000 Dátum: 08 nov 15, 19:41:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4001 Dátum: 08 nov 16, 12:16:09 » |
|
Én is régen voltam itt. Jó Karik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4002 Dátum: 08 nov 18, 15:53:03 » |
|
valaki nemtudja hogy kell beállítani azt hogy az arcadeban/storyban sorba jöjjenek az ellenfelek akiket én kiválasztok??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4003 Dátum: 08 nov 18, 17:37:20 » |
|
http://www.esnips.com/web/MUGENSCREENPACKNagy? Lehetne kicsit konkrétabban? milyen nagy? és a kicsiből is lehet nagyot csinálni csak át kell írni pár dolgot... Nagy?! -1terabyte feletti az naaagy xD -1600pixelnél nagyobb az is naaagy xD És NO ! köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 18, 17:38:27 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
mutd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4004 Dátum: 08 nov 18, 17:38:12 » |
|
valaki tudna akatsukis gaarat linkelni ( és ha lehet karint)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|