Egy "egyszerübb" karit összetudok rakni, ha vannak alapanyagok (könyen beszerezhető), viszont ez már kicsit magasabb szintű cns fájl szerkesztés lenne.
Arra gondolsz, amelyiknél ki lett kapcsolva a állandó shuriken dobálás?
Korábban kértél egy eső ninját, aki tud olyan különös klónokat létrehozni, ilyennel nem szolgálhatok, kész karakterrel, de spirte-okat tudok adni, azt hszem kétfélét is.
Most csak az egyik lett meg, ha kell majd megpróbálom a másikat is előkeríteni.
Az a bizonyos "egyik":
http://img256.imageshack.us/my.php?image=oborokx2.pngBeszálnék a "Pein-projektbe", de jelenleg benne gagyok egy mugenbe, ami a saninok fiatal korában játszódik, és ehhez több mint egy tucat egyedi karakter kell elkészítenem (mindegyik az lessz, egyedül a jonin Orochimarum van csak kicsit átszabva, ő JoninOroSS-ből készült), és a legtöbbhöz még spirite-ok sincsenek így be vagyok táblázva mugen téren. Kemény négy karakter már kész van. Jelenleg Sandaime hokagén dolgozom, a fiatal professzoron, aki ismert minden konohai jutsut.. tényleg jó móka csak űz és föld jutsuból vagy tizet berakni.... de elégedett vagyok a karakterrel, ahogy most áll., utána jön Hanzou, most mindenkit nem sorolnék fel, de azt még nem tudom Minatóék (mert a titkos spirite beszzerző oldalamon hozzá is van spirite, ahogy mondjok a kétfarkú jinchurikihez is, vagy a reppelő méhhez) bent lesznek-e. Az biztos, hogy nem tudom hogy érdemes lenne-e berakni pár gyereket, Hanzou, Saratubi, a három sanin, és mondjuk Konoha fehér agyara vagy Sandaime Kazekage mellé.