ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3690 Dátum: 08 aug 15, 13:10:17 » |
|
rock leee: Szerintem már le volt írva, de letrölteni az otaku.mlap.hu-ról, vagy google-on keresel. Beillesztés: A MUGEN-ed mappájában a Stage mappába berakod a letöltött pályákat! Utána megnyitod a data mappában lévő select.def fájlt, lejjebbmész, mint a karakterek, és akkor lesz egy olyan, hogy [Stages] v. [ExtraStages], vagy vmi ilyesmi! Oda alá beírod a pályák pontos nevét, ami benne van a Stages mappában! Itt a példa: stages/School.def stages/Kyuubi.def stages/Inner Konoha.def stages/forest.def - mondjuk így! Innentől leok-ézod, és a pályák hivatalosan is be vannak illesztve! Ha valamit nem értesz, akkor írj!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 15, 13:11:15 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
resangan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3691 Dátum: 08 aug 15, 13:25:03 » |
|
valaki tudna nekem egy jó sasorit létszi előre is köszi www.otaku.mlap.hu itt találsz néhányat itt már nézetem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3692 Dátum: 08 aug 15, 13:28:51 » |
|
Ok mingyárt felteszek egyet. tud chakrát tölteni, deszeritem nem létezik nagyon jó Sasori, mivel elég bonyolult lenne megcsinálni, a támadásait csak ezt tudom adni http://www.sendspace.com/file/ew3tna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rock leee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3693 Dátum: 08 aug 15, 13:49:54 » |
|
nem tud adni valaki egy jó sipudenes cojit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3694 Dátum: 08 aug 15, 14:09:05 » |
|
rock leee! Szerintem akárhányat rakhatsz be! Shippuuden-es Choji! Ilyet én is kerestem! Még nem találtam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3695 Dátum: 08 aug 15, 14:57:59 » |
|
Mit köszönsz? Nem értem!
Moderátor: Nem dupla poszt, csak töröltem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 15, 15:22:52 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
resangan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3696 Dátum: 08 aug 15, 15:17:25 » |
|
hpsz benéztem itachinak akartam meg kösszöni áh de hülye vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3697 Dátum: 08 aug 15, 15:21:52 » |
|
Helyzetjelentés Tentennel kapcsolatban: alias Vejita átopeálása. Következőket tudja már Állás Menés Gugolás Ütés Levágás Felvágás Doblás Shuriken Sarló Vécepapírsárkány lebegés (b+y) -> még csak kiinduló helyzet, semmire se jó. Majd arra lessz, hogy innen lehet majd minden féle hőkövetős kacatot szorni. Tenten-Vejita (kb 40%) http://data.hu/get/505966/SSJ2-MAJIN-VEGETA.rar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3698 Dátum: 08 aug 15, 15:37:44 » |
|
Várom a teljes Ten-Tent! Majd szólj ha kész!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
resangan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3699 Dátum: 08 aug 15, 15:41:27 » |
|
Van Valakinek sok kombós neji-je?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3700 Dátum: 08 aug 15, 16:11:48 » |
|
Itt egy hiperszuper neji. mindenfélét tud, még olyat is, amit életünkbe nem láttunk Neji-től itt van http://www.sendspace.com/file/nv0n0j kombo-kat nem tudok adni, próbálgassátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
resangan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3701 Dátum: 08 aug 15, 16:25:24 » |
|
ok köcce megint itachi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3702 Dátum: 08 aug 15, 16:45:40 » |
|
szeva skacok ! 4nap 4nap és az még is csak 4 nap de, megérte és még is cak megérte mert végre megtaláltam a minden kakozo fannak való karit ez anon zsír kari mert bár sajna eddig max 2. láthattuk kakuzot kivéve a amnga olavsók és hát akik nem olvasnak amngát azok harcolni még eggyátalán nem látták ha bár ha bár aszem a shippuuden 73-ba már benne lesz vagy benne van ! nsot ez eddig az első kakuzo ami kakuzo összes technikáját tudja és az első kakuzo aki végre meg tudja idézni a " kakuzo 3 démonját " nos kombókat nem tok mondani én is még csak tesztelgetem de nem is mondog mert akkor nem lenne lelne benne senki se siker élményt de annyit segítek hogy a 3 démont vaalmi elörre + hátra lés aszem az f-el idézni de nem biztos na itt a link : http://www.4shared.com/file/30837303/721eaa71/kakuzu.html ( tesztelgetéshez sok szerencsét !!
|
|
|
Naplózva
|
Nem lehet mindenki tökéletes , belőlem is hiányzik valami : A hibák ! xD
|
|
|
resangan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3703 Dátum: 08 aug 15, 17:31:30 » |
|
tudtok egy jó screeprackot amibe lehet jó sok karit rakni meg jó is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3704 Dátum: 08 aug 15, 17:41:35 » |
|
madara szülinapodra nem deidarát kapsz tőllem hanem a legjobb kakuzut amit valaha csinláltak http://www.sendspace.com/file/8ad612 shironak köszönhetően már ez a karakter sem dobál állandóan szóval neki köszönd meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|