24 nov 15, 21:14:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 366
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MUGEN, ShugenDo, valamint további verekedős játékok és enginek.  (Megtekintve 963160 alkalommal)
0 Felhasználó és 56 vendég van a témában
Ita
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3660 Dátum: 08 aug 14, 16:29:20 »

Figyi. Senki sem tud 5 másodperc múlva adni egy oldalt. keresgélj te is mint mindenki más. És valószínüleg nem sokan tudnak olyan oldalakat, mivel szétszórtan van mindenhol és 50 linket nem fog senki se adni senkinek  :/
Naplózva

Saske
Vendég
« Válasz #3661 Dátum: 08 aug 14, 16:32:12 »

oksa vágom vágom felfogtam  Nevet ikszdé de am én enm sreenc packot kértem avgy i a sz*r az , hanem karikat ****  Nevet

Cool túra!
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 17:19:43 írta Shiro » Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3662 Dátum: 08 aug 14, 16:34:18 »

Jóvan na én nem értek a mugenekhez. Nem kell mindjárt lehurrogni.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Saske
Vendég
« Válasz #3663 Dátum: 08 aug 14, 16:35:02 »

amúgy sztem ez az egész szar hogy nem írhat avlki sokat ez tiszta hülyeség mert ah mondgyuk valkinek fontos dolog kell és nem várhat holnapig akkor csak le kell írni neki ikszdé ! ekkora baromságot még nem hallottam mint ez hogy nem leehet 3-nal vagy mennyinél többet írni
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3664 Dátum: 08 aug 14, 16:51:16 »

Ott vana kis modosító gomb ezért nem kell egymás után  6 hsz-t írni  :/
Sasuke-sama, az nem neked szólt
inkább adok egypár karit. lehet hogy már voltak, és ha már valakinek megvannak, akkor megvannak  Pojén
Kakuzu
Hidan
Zetsu az összesnél a start (enter) gombal tölti a chakrát
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 17:03:30 írta -Itachi- » Naplózva

Saske
Vendég
« Válasz #3665 Dátum: 08 aug 14, 17:00:30 »

van egy új ajánlatom van 2 db 20 körüli kombós karakterem: madara - sharingan (3 pettyes) , Mangekyou sharinagn,Amaterasu labda,
amaterasu,tűzsárkány justu,tűzgolyó jutsu,tsukuyomi,víz fal, tűzsárkány idéző technika, 9farku róka megidézése,9farku róka láb,
tűz ököl,kunaik,1.ütéskombináció,2.ütéskombináció,3.ütéskombináció,1.rugáskombináció,2.rugáskombináció,sütétség szél sárkány justu,árnyék klón justu , plusz van 2 justuja amit nem ismerek enm tom a nevét !

Kisame:

1.ütéskombináció,2.ütéskombináció,1.rugókombináció,2,rugáskombináció,4 fajat ütés amit kardal végez, kis víz cápa idéző techniak,óriás vízcápa bomba,vízzé váálás,víz fal,cápabőr penge támadás (föld alol)cunami jsutu (vagy valami ilyesmi) vízsárkány idáző techniak) víz kard idéző technika) víz klón jsutu,és van még 3 justsuja 2-őnek enm tom a nevét a 3.  pedig nem működik (pedig jó ) T_T !!!!!

na most kaptok pontosan 5 percet !!!!!!!

addig kérhetők ezek a kaarkterek

ha uchia madar kell akkor így kérd : madarát kérem saske

ha kisame kell akkor így : kisamet kérem saske

gyerünk van 5 percetek kérni !!!!

Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3666 Dátum: 08 aug 14, 17:10:12 »

Sted mér nem kéri senki? Lehet azért mert akit érdekelne éppen nincs fent az oldalon.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Saske
Vendég
« Válasz #3667 Dátum: 08 aug 14, 17:21:53 »

na itachi adsz nekem még linkeket akatsuki karikhoz ? lécci
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3668 Dátum: 08 aug 14, 17:28:05 »

Deidara ez is ugyanolyan
De én a helyedbe nem lennék ilyen, hogy x percig lehet karit kérni. Végülis azért vagyunk itt hogy a legjobb karaktereket megosszuk egymással és mindenkinek meglegyen rá a lehetősége hogy az ízlésének megfelelően, meglegyen a legjobb mugen-e
Naplózva

Saske
Vendég
« Válasz #3669 Dátum: 08 aug 14, 17:35:09 »

háát ok betartom ( vagyis nem igérem de megpróbálom ) hát akkor hogy jóvá tegyem nesztek ezt egyétek 20 kombós  madara & kisame :  nekem nincs msn-en de az unoka báttyámnak (uchia madara) neki avn és neki ki is van írva őt vegyétek fel holnap és szombat vasárnap ott vok náála akkor kérjétek ( mert általába akkor vok ott ) ja és itachi , tudnál nekem egy jó rirayát ? olyat ami tud békát idézni  és hát ne legyen kevés kombója ! tudnál nekem ijet szerezni itachi ?
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3670 Dátum: 08 aug 14, 17:39:25 »

misi94: mucsász grásziász a karikért. amúgy eredetileg csak geeninek lettek volna benne, de akkor már lesznek tancsik is.

Pein esetében a gép elleni játékra gondolsz ugye? Mert ha igen akkor kb az a helyzet még, hogy aszittem, hogy meg van oldva, erre félperc mulva megint hajugál, de már több egyebet is csinál.

Vagy az is jó ha úgy kiveszem a shurikeneket, hogy te tudod használni, de a gép nem?

van egy új ajánlatom
Nekem meg az hogy nem dupla-tripla-quadro-stb-posztolsz és betartod a szabályzatot!

Csövi  bye bye adna valaki linket egy jó ksi oldalhoz ahol karikat  lehet letölteni ? és mielött még valaki elkezdene idegesíteni a visszaólvasás no justu hülyeséggel elmondom hogy ne az iceban-t & otakut-mondja mer azokrol az oldalakrol már az összes kari megvan ami kellett !! tehát kéne egy link olyan oldalhoz ahol karikat lehet letölteni ( de ne az otaku & ne az iceban-t mondjátok )
üdv : Saske

Hát ha nem akarsz visszaolvasni, akkor sajnállak, pedig már vagy egy tucat külföldi karakterbeszerző oldal lett linkelve, ahová a legjobb karikészítők dobálják fel a cuccaikat, valamint megtalálhatóak a legújabb karekterek, dehát...
Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3671 Dátum: 08 aug 14, 17:44:17 »

http://www.sendspace.com/file/clhihe ez egy remete formás jirayra, a kombóit nem tudom
ez pedig a sima http://www.sendspace.com/file/o1yan5 békát tud idézni, de sajna nincs sok kombo-ja
de te is fel tudok rekni a karikat és is úgy csináltam most. sendspace-re feltöltöd az összetömörített karaktert a kis rublikát kipipálod és már fel is tölti  kacsint
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #3672 Dátum: 08 aug 14, 18:49:12 »

Hát nincs sok olyan oldal!
Amúgy Google is your friend!
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 19:05:18 írta Max » Naplózva

misi94
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3673 Dátum: 08 aug 14, 19:20:06 »

shiro talán az lenne a legjobb ha a gép nem tudná használni csak én de lehet még egy kérésem légyszi Írdle hogy hogy csinálod mert még van vagy három ilyen kari és nem akarlak azzal untatni hogy azokat is te csináld meg . köszi
Naplózva
Kageko
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3674 Dátum: 08 aug 14, 19:27:26 »

Valaki tud nekem segíteni me van egy olyan problémám hogy ugye a legtöbb letölthető kari .rar formátumú és ezt a gépem nem olvassa vagy mi a rák és valaki tudna progit mondani amivel olvasni tudná... Hmm?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 366
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins