ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3645 Dátum: 08 aug 13, 20:50:22 » |
|
Uchia madara! A Kis Pein neve Nagato, és az az én MUGEN-emben van, onnan szedted!... Mert tudooom! Nekem majd kell eső gennin!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3646 Dátum: 08 aug 13, 21:13:57 » |
|
az igaz tölled szedtem ( vág az eszed ) de a többi eső genint nem !! és nem kell írni mindenki tudja hogy a kis pein neve nagato !!! vagy is aszem
|
|
|
Naplózva
|
Nem lehet mindenki tökéletes , belőlem is hiányzik valami : A hibák ! xD
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3647 Dátum: 08 aug 13, 21:33:27 » |
|
Tenten problémája megoldva, egyszerüen átrakom az egész sprájtrendszert vegitára. uchia madara, a duplaposztokat lehetőleg kerüld! ---- már alakul: tud álni menni. gugolni. ugrani meg shurikent dobni v alamint wécepapírsárkány dzsucút (na jó ez még csak kezdet, mivel csak lebegés) Hogyan lehet célkövetős shurikent csinálni, vagyis mindig arra dobja, mint amerre az ellen van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 00:58:06 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3648 Dátum: 08 aug 14, 08:32:54 » |
|
shiro nekem van rgy yoroi akadom gondoltam ha chunnin vizsgát csinálsz akkkor ez kellhet neked ha kell akkor majd dél után belinkelem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ANBU Hatake Kakashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3649 Dátum: 08 aug 14, 08:52:42 » |
|
heslosztok a naruto battle arenat hol lehet letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3650 Dátum: 08 aug 14, 08:57:07 » |
|
ok, szivesen fogadom bármi is legyen az a "yoroi akadom" , de gondolom még korán van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3651 Dátum: 08 aug 14, 09:29:17 » |
|
Yoroi volt a nyúlánk pali Kabuto csapatából a chuunin vizsgán. Vagy a chakraszívó, nem tudom biztosan.
Kankurou kicsit kemény a bénításával, csak a tömeges Kage Bunshinnal tudtam leverni...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3652 Dátum: 08 aug 14, 09:41:39 » |
|
Hogyishívják ezt? Quatro? (nem mert négy)fikacsento? (nem mert az 500) xD.... Akkor maradok a magyarnál 6post egymás után... Congratulation...
Amúgy Max mugenében vagy egy Madara....
Amúgymeg érdekelnének a max mugenes irányító gombok... xD Meg hogy hogy lehet teljes képernyőre rakni ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3653 Dátum: 08 aug 14, 09:45:38 » |
|
Alt+Enter a nagyra rakás! Az irányítás: w-fel s-le a-balra d-jobbra.
Támadások: u,j,i,k,o,l. ezek! Aztána mugen-emben van egy jó madarám, egy tobi-m. Jah meg majd felrakom a Max MUGEN Naruto 2008 2.0-át! Még nincs kész,de lassacskán kész lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
petilla
Vendég
|
|
« Válasz #3654 Dátum: 08 aug 14, 10:44:31 » |
|
figyuka hello! csak azt szeretném mondani hogy tiszta hülye vagyok az összes rar fájlhoz me valami g-spot nevü progit nyit meg nekem. tudna valaki segíteni amatör személyemnek felrakni ezt az NHM.rar fájlt??? köszike elörre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3655 Dátum: 08 aug 14, 13:13:26 » |
|
tessék itt van az akado yoroi ja még ha chunin vizsgát akarsz csinálni nélkülözhetetlenek a felügyelők hayate gecco és genma de gondolom genmád van igy csak egy hayatét linkelek akado yoroi : http://www.sendspace.com/file/lsnc8ehayate gecco : http://www.sendspace.com/file/hmefascserébe shiro tudnál adni egy tanácsot van egy jó peinem és az baj vele hogy állandóan dobálózik mint a rossz feleség vagyis megállás nélkül dobálja a surikeneket amik cél követősök is xd vagyis nagyon idegesítő nem lehetne ezt korigálni itt a pein : http://www.sendspace.com/file/p6x4ek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 13:28:12 írta misi94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3656 Dátum: 08 aug 14, 13:20:31 » |
|
hello . szeretnék elnézést kérni az elöbbiért hogy annyiszor irtam egymás után . csak hát én még nem tom a szabályokat mégcsak tegnap előtt regiztem és ht. bár shiro figyelmesztetett még akkor se értettem miröl van szó de már értem és megigérem nem lessz több ilyen !!! jók a a kari misi94 de lehetne több kombója és gecco linkhét vlmiért én nem látom csak ott a kettős pont de nincs melette link ! és mégegyzer elnézést az előbbiért hogy annyiszor írtam ma már tudatták velem a szabályt máskor nem fog előfordulni ....
|
|
|
Naplózva
|
Nem lehet mindenki tökéletes , belőlem is hiányzik valami : A hibák ! xD
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3657 Dátum: 08 aug 14, 14:06:27 » |
|
Misi az M92-s Hidan és Kakuu is állandóan ezt csinálja, nem lehet őket legyőzni. Ha tényleg valaki megoldaná és leírna aztnagyon megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saske
Vendég
|
|
« Válasz #3658 Dátum: 08 aug 14, 16:19:31 » |
|
Csövi adna valaki linket egy jó ksi oldalhoz ahol karikat lehet letölteni ? és mielött még valaki elkezdene idegesíteni a visszaólvasás no justu hülyeséggel elmondom hogy ne az iceban-t & otakut-mondja mer azokrol az oldalakrol már az összes kari megvan ami kellett !! tehát kéne egy link olyan oldalhoz ahol karikat lehet letölteni ( de ne az otaku & ne az iceban-t mondjátok ) üdv : Saske
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #3659 Dátum: 08 aug 14, 16:29:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|