Shiro
|
|
« Válasz #3630 Dátum: 08 aug 12, 12:05:42 » |
|
Le+Előre+I = Lion Rendan - nem tom mér, néha nem válik be!
telán mert... $Le, Előre, I = Lion Rendan ...lenne a megfelelő. vagy máshogy írva QCF I QCF = (alsó) negyedkör előre a "Le"-t kicsit nyomvatartod, majd áthúzod az újjad az "Előre" és megnyomod az "I"-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3631 Dátum: 08 aug 12, 17:55:36 » |
|
halisztok ha lenne valki olyan kedves leírná nekem sasuke kombóit a hurricane mugenhez ? elörre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Nem lehet mindenki tökéletes , belőlem is hiányzik valami : A hibák ! xD
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3632 Dátum: 08 aug 12, 19:52:41 » |
|
halisztok ha lenne valki olyan kedves leírná nekem sasuke kombóit a hurricane mugenhez ? elörre is köszönöm bocsánat nem ez kell csak nem tudtam hogy melyik de már megvan . leírná nekem valaki a fekete ruhás sasuke kómbótit ha lehet akkor az összeset ! aki megtenné az életet mentene nagyon köszönöm elörre is ( jah és a kombók az ultimate naruto mugen hez kéne )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3633 Dátum: 08 aug 12, 21:31:05 » |
|
Le, Előre, I = Lion Rendan
...lenne a megfelelő.
vagy máshogy írva
QCF I
QCF = (alsó) negyedkör előre a "Le"-t kicsit nyomvatartod, majd áthúzod az újjad az "Előre" és megnyomod az "I"-t
Mert nem ezt mondtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3634 Dátum: 08 aug 13, 07:54:48 » |
|
Nem egészen, mivel "+" jelel választottad el őket, ami azt jelenti hogy a gombokat egyszerre kell lenyomni. Az egymás utáni gombokhoz a vesszőt szoktak írni. valamint ezenkívűl: A Le elé raktam egy $-jelet is,... na mindegy. inkább jobb lessz ha megnézem, hogy mit hogyan me tudod mondani, hogy pontosan melyik SasukeCS2-ről van szó? (mappa név, author name stb...) ui: Tud valaki viszonylag jó Tentent (sima)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3635 Dátum: 08 aug 13, 08:36:25 » |
|
Én úgy szoktam látni, ha játékokról van szó, hogy +! Na mind1! Keresek egy Ten-Ten-t neked! Ebben hsz-ben lesz sztem a link! Ha találok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3636 Dátum: 08 aug 13, 09:26:26 » |
|
Na leírná nekem valaki a naruto ultimate mugenhez a fekete ruhás sasuke kombóit ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3637 Dátum: 08 aug 13, 11:43:11 » |
|
egy pillanat és fent is lessz a tenten packom aha itt is van csak válazd ki belőlle a jót :: http://www.sendspace.com/file/o5r1k7
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 11:50:21 írta misi94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3638 Dátum: 08 aug 13, 12:15:52 » |
|
Köszi, a ten névre halgató pont jó lesz, csak a átrakok egypár hangefektet bele a többiből. Már cak I.t-vel kell megcsinálnunk Kin-t, s már nem sok lesz hátra az újabb mugenből, mely a Chounin vizsgára fog épűlni.
Nem tud valaki esetleg Fű és/vagy Eső genineket?
valamint egy kígyó karakter (vagy valami mi kígyóra hasonlít és hasonló mozgásai vannak) is jól jönne Orochi idézéseihez.
---- Chuunin Sasuke (feketeruhás)
Előre, Előre, x = lökés b = Shishi Rendan Le, Előre, b = Katon Goukakyou no Jutsu (levegőben) Le, Előre, b = Katon Housenka no Jutsu c = Chidori (gyenge) Le, Előre, Le, Előre, c = Chidori (erős) z = Taijutsu Leőre, Le, Előre = teleport
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 12:18:10 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3639 Dátum: 08 aug 13, 13:25:47 » |
|
kössz a kombókat shiro ( jah és ha nagyon kell én talán tudok szerezni eső genineket ) ha kéne akkor vegyél fel msn-re ! msn : koch3@freemail.huma és holnap egésznap fent vok úgyhogy akkor érdeklődj ) és eső genineken kívül tom küldeni még a kis peint amikor gennin és végül is az is eső órszág !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anbu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3640 Dátum: 08 aug 13, 15:13:19 » |
|
Valaki meg tudná mondani hogyan lehet egyik mugen-ből amásik mugenbe rakni a karaktereket Mert láttam a youtube-n amikor néztem videokat a Naruto Battle arena 2-ről hogy több szereplő van benne mint az enyémben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
resangan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3641 Dátum: 08 aug 13, 15:31:56 » |
|
röviden a chars mappába kell rakni a karik mappáját majd a data mappában lévő select def fájlt megnyitod és ott beírod a kari nevét és meléje ezt a szöveget , stages/garden.def nagyábol így de ha nem érted írj privátban vagy vegyél fek msn-re steinercrew7@msn.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3642 Dátum: 08 aug 13, 18:56:38 » |
|
vagy nem offolni..
de hát ugyanazt naponta megérdi valai...
pedig csak a téma elő hozzászólását kéne elolvasni s egy csomó kérdés megválaszolásra kerül.
---- franc ki van ezekkel a hülye dobó ácskapcsokal, gondoltam kibővítem misi94-től kapott tenten arzenálját hogy legyen benne shuriken kunai sarló meg stb, erre vagy az eddig is bennelevő shurikent dobálja, vagy csinál magáról egy másolatot.
a vécepapírsárkány dzsucut már meg se kísérlem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 20:20:48 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3643 Dátum: 08 aug 13, 19:57:04 » |
|
Kár érte,szívesen kipróbáltam volna egy ilyen fullos TenTent Nem tud valaki egy nem túlerősített,Shippuudenes Szöszkét? Leginkább olyan kéne,ami a mangában lévő összes jutsuját tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3644 Dátum: 08 aug 13, 20:27:24 » |
|
Shinichi szerintem ah kicsit olyan 3-4 lapot vissza olvasol talán az eggyik mugenbe de ez nem biztos mindenesetre adok egy linket ott van vagy 20 sasuke és abbol egy jópár shipp-udenes tessék : http://www.otaku.mindenkilapja.hu/ ha itt nem találsz akkor sehol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|