mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3330 Dátum: 08 júl 07, 18:08:34 » |
|
Hello Kéne Ez A Sasuke A Mugenembe
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
zaku
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3331 Dátum: 08 júl 08, 18:16:51 » |
|
nem tudja valaki hogy a naruto hurricane mugen-be hogy kell még karaktereket belerakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #3332 Dátum: 08 júl 08, 18:52:16 » |
|
Sehogy!Mert nem lehet!Az csak egy Demo ami a Naruto-kunon van!Nem tudja valaki,hogy a teljes mikor jelenik meg?Vagy már megjelent és én maradtam le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #3333 Dátum: 08 júl 08, 19:14:18 » |
|
Nem, nem jelent meg és nem is fog. Eredetileg ez lett volna az NHM 2, de Marvin ráunt valószínüleg a témára. Bár, ahogy elnézem az NHM 2-esnek indult Shinot az NTSD viszi tovább...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 08, 19:14:53 írta Itachi.takuta »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
zaku
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3334 Dátum: 08 júl 09, 17:15:03 » |
|
nem tudtok adni egy kombó listát (ha lehet minél több emberről) a naruto hurricane mugenhez? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3335 Dátum: 08 júl 09, 17:16:23 » |
|
Asszem az első öt oldalon le van írva az összes de ha nincs akkor nézd tovább. Az a lények hogy az első pár oldalon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #3336 Dátum: 08 júl 09, 17:23:13 » |
|
Illetve egy kicsit pontosabban: http://www.youtube.com/watch?v=lurUEAYZgksAngol kombóleírás minden karakterről.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kempo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3337 Dátum: 08 júl 09, 17:37:56 » |
|
Sziasztok valaki nem tud egy jó kis M.U.G.E.N-t??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zaku
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3338 Dátum: 08 júl 09, 17:42:19 » |
|
sasuke kombóit nem találtam az első néhány oldalon ha valaki meg tudja adni akkor annak örülnék és nekem is jóljönne eg jobb mugen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3339 Dátum: 08 júl 09, 17:52:27 » |
|
Sasuke U- Punch combo (press more than once) I- Lightning quick attack O- chidori Holding O- Charged chidori J- Another longer combo (press more than once) K- Shurikan L- Chidori Negashi (electric current) S+ I -- Sharingan J+U - throw enemy J+K - charge up chakra press U to subsitute Double tap forward (very quickly) - Body flicker, appears behind opponent Double tap backwards (very quickly) - Jumps backwards ha tudsz angolul az se árt de ha nem az se baj.Asszem ezek a Sasuke-s kombók :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peter naruto
Újonc
Nem elérhető
rasengan!!!
|
|
« Válasz #3340 Dátum: 08 júl 10, 13:45:46 » |
|
imádom a mugent egésznap aval játszok! sasukéval mindenkit legyőzök
|
|
|
Naplózva
|
3d city karakterm ne ve: peternaruto
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3341 Dátum: 08 júl 10, 20:53:56 » |
|
Valaki (például Shiro) tud válaszolni egy kérdésemre? A bankos reklámokban miért nem rugják ki Emesét? Sajnálom, úgy értem: HOgyan tudnék egy egyszerü ütést, vagy bármilyen támadást úgy modosítani, hogy ne sebezzen, hanem a chakrából "vegyen le". Megpróbálam kimásolni "nezi" hatvennégy ütéséből, de nem sikerült megtalálnom amegfelelő sorokat. igazság szerint talán a gépem hibája, talán nem, de a szavak fele helyett különböző értelmetlen, aarab betüket csak elvétve tartalmazó karaktersorok jelentek meg. Annak még jobbanb örülnék, ha arról értgesülhetnék, Shironak siekrült létrehoznia a támadást, ami az átváltozott karaktereket visszaváltoztatja, és természetesen nem csak azért, mert osztozom a siker okozta örömében, ha nem zavarja (gondolom nem), akkor ezt is felhasználnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Saibot
Gennin
Nem elérhető
Dragon Ball MEGA PACK!
|
|
« Válasz #3342 Dátum: 08 júl 10, 21:17:14 » |
|
nekem is van egy kérdésem: hogy lehet sorbarakni MUGENben az ellenfeleket arcade-ban, és hogy kell azt beállítani, hogy ki legyen a főellenség? a válaszokat előre is köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 10, 21:17:57 írta Black Saibot »
|
Naplózva
|
Csatlakozz a Darkwork Production FB csoportjához!
http://www.facebook.com/DarkworkProduction
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3343 Dátum: 08 júl 10, 21:55:37 » |
|
Sajnálom, azt hittem tudom a kérdésedrea választ, és válaszoltam, de csak felületesen futottam át amit írtál, és voltam olyan ostoba hogy félre értsem. Tudom valahogyan törölni ezt a hozzászólást? Minden esetre megnézem a mortal kombat mugenemben, ott lehet hogy találok ilyesmit. Eddig úgy tudtam minden mugenben véletlenszerüen jönnek az ellenfelek, és főellenséggel sem találkoztam. -Megnéztem, sajnos nincs benne ilyesmi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 03:49:18 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
kempo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3344 Dátum: 08 júl 11, 11:52:30 » |
|
Szasztok valaki letudná írni pontosan hogykell karaktereket betenni a m.ug.e.ne-kbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|