24 nov 15, 21:22:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 366
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MUGEN, ShugenDo, valamint további verekedős játékok és enginek.  (Megtekintve 963259 alkalommal)
0 Felhasználó és 112 vendég van a témában
Sasuboy
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2655 Dátum: 08 máj 09, 12:55:03 »

a kombók ha jól emlékszem nem azok amik le vannak írva  Hmm? de nem biztos  :'X
Naplózva
Madara
Chuunin
*

« Válasz #2656 Dátum: 08 máj 09, 14:10:16 »

huhhúú milyen régen nem jártam erre!..... nincs new mugen? itachi.takuta mugenje vagy más? kösz!
Naplózva
misi94
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2657 Dátum: 08 máj 09, 17:59:33 »

csá ujjra itt a fórumok fórumán  Nevet sok mindenből kimaradtál itatchi takutának nem lesz  mugen-e mert az adiatai elvesztek és nincs kedve ujjat csinálni(ezt ő írta) sok mugen van olvass vissza 30 oldalt  Ördögi ott olyan 5-6 -ot biztos találsz  karaktereket is bőven linkeltek  használd a  vissza olvasás no jutsut  Nevet
Naplózva
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #2658 Dátum: 08 máj 10, 09:52:15 »

én mcm-el szeretnék karaktert csinálni, de azt a képet ami így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/view/080510/mcm2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
azt az mcm pcx-be konvertálva így jeleníti meg: http://kepfeltoltes.hu/view/080510/mcm1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nem tudja valaki mi a baj?
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 10, 09:53:33 írta hajdugabesz » Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»

« Válasz #2659 Dátum: 08 máj 10, 10:12:57 »

Egyszerű...ne mcm-mel hanem fighter Factory-val csináld...>itt< a tutorial...sokkal felhasználóbarátabb progi ^^+

És itt van egy kis leírás amit még privátba írtam Brawl-nek a video tutorial alapján:

Szóval ... megvannak a karakterképek.(alap Mosolyog) na akkor megnyitod a fighter factoryt és belemész az sff szerkesztésbe . fönt van egy kis paletta jel abba belemész és tallózol 1 képet mind a két helyre (ahogy a videón is van) optimalizálod a színeket átmásolod és elmented a [karakter neve].act fájlt. Van ott oldalt 1 tallózás és megkeresed azokat a képeket amelyeket ilyen palettával akarsz készíteni pl az ütések van mondjuk 5 kép tallózás megnyitás alatta a kis kockát kipipálod és a gombra kattintasz ami alatta van (a videón ugyan ez van) adsz neki egy nevet pl punch (ütés) és elmented az 5 fájlból csinált 5 pcx fájlt ami kép fájl csak jobb a ff-hez (fighter factory). Na akkor most benn vagy az sff szerkesztésbe rámész hogy ADD és az 5 pcx képet kijelölöd adsz neki egy group számot (mindennek külön számot adj pl rúgások 1, ütések 2) és kipipálod hogy középen legyen (mint videón) megnyitod és máris ott van az 5 kép. megnyitod oldalt azt a palettát amit elmentettél az előbb és hozzáadod, így a képeidnek már normális színe lesz. Belemész az AIR szerkesztésébe látod ott a light punch animation nevet lent van egy kis fehér rész ott van egy csúszka ahol kiválasztod azt a group számot amit adtál az ütéseknek és jobb egér gomb add group to air bal oldalt van egy kis nagyító az alatti csúszkánál az első képre mész ami egy semmi Nevet és annál megnyomod a mínusz jelet és kitörlöd. A lent van egy kis kék négyzet amibe clsn van írva azt megnyomod és a keletkezett kék négyzetet ráilleszted a karakter testére, és kipipálod a clsn standard-ot (bal oldalt) utána a piros clsn kockár ráilleszted a karakternek ara végtagjára amivel támad. és minegyik képnél megismétled és elmented. utána belemész a cmd szerkesztésbe ahol megkeresed azt a begin action számot amit az air szerkesztésénél látsz az első csúszka alatt. és beírod a paramétereket . hányas kép group, mekkora legyen a damage stb.. és be-insertezed ahelyett amit oldalt látsz a STATES-ben a light punch animation alatt (videó csontra ugyan ez ^^+ ) és elmented. Megnyitod a winmugent fenn és bumm bumm ütsz azzal a megfelelő gombbal... hát tömören ennyi Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 10, 10:17:50 írta Akatsuki Gaara » Naplózva
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #2660 Dátum: 08 máj 10, 10:42:03 »

és azt nem tudod hogy kell egy mugenbe háttereket és zenéket rakni? mert nem csak karit de mugent is készítek Nevet
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
*

過去は無い 未来は無い。あるのは任務

« Válasz #2661 Dátum: 08 máj 10, 10:48:20 »

Huh. Azta. Ez mind szép és jó. Lehetne egy kérdésem? Gondolom igen. Ha megvan egy karakterem speciel a PeinM92 gondolom ismered, akkor, hogy tudnám megoldani, hogy amikor megidézi azt az 5 muksót, megnyomom a 2-est akkor tudom, hogy elindul előre a kopasz ember. De csak lép előre párat. Én viszont, úgy szeretném, mint Sasorival, hogyha megnyomom a 2-est és a nyilakat, akkor a nyilakkal mozgatom a kopaszt. Elég lenne nekem azis, hogyha csak az egyik lenne annyira spéci, hogy így mozogjon. Persze az lenne a legjobb. Ha kérhetnélek segíts. Előreis kössz.
Naplózva

Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2662 Dátum: 08 máj 10, 13:19:08 »

Huh. Azta. Ez mind szép és jó. Lehetne egy kérdésem? Gondolom igen. Ha megvan egy karakterem speciel a PeinM92 gondolom ismered, akkor, hogy tudnám megoldani, hogy amikor megidézi azt az 5 muksót, megnyomom a 2-est akkor tudom, hogy elindul előre a kopasz ember. De csak lép előre párat. Én viszont, úgy szeretném, mint Sasorival, hogyha megnyomom a 2-est és a nyilakat, akkor a nyilakkal mozgatom a kopaszt. Elég lenne nekem azis, hogyha csak az egyik lenne annyira spéci, hogy így mozogjon. Persze az lenne a legjobb. Ha kérhetnélek segíts. Előreis kössz.

Hmm ez nehéz... (végülis én Mugen készítésben akadémiai tanár szinten állok és ez pedig egy jounin szintű technika Nevet) ...igazából ilyen átalakítással még nem is próbálkoztam eddig, de úgy kezdenék hozzá, hogy leszedném a PeinM92-t és a Sasori-t és Fighter Factoryval kiszedném a Sasoriból a cns és cmd fájlokból a megfelelő részeket és átraknám a Peinbe és sff-hez beállítanám a cns-t és cmd-t... valami ilyesmi ^^+ remélem így sikerül de sztem az oldalmon lévő mugen tutorialban benne van ezeknek a szerkesztése...
Naplózva
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #2663 Dátum: 08 máj 10, 14:06:08 »

Valaki nemtud egy ilyen Temarit?
Nagyon kéne most Nevet
Leírom:
Írjátok be a google-ba hogy Boten anna kattincsatok az elsőre és írjátokbe oda fölűlre hogy mugen temari és kattintsatok a negyedik képre Nevet
Na,ilyen Temari kéne Pontosan
Naplózva
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2664 Dátum: 08 máj 10, 14:17:47 »

Ha ez az akkor nem is tudom minek töröm magam No comment
Naplózva
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #2665 Dátum: 08 máj 10, 14:22:06 »

Ez nemaz de azért kössz
Naplózva
ANBU Hatake Kakashi
Gennin
*

« Válasz #2666 Dátum: 08 máj 10, 14:24:16 »

valaki nemtudna 1 jó mugent adni a nba2 nba1 nsm és a num kivételével aki tud az pls adjon 1 linket is
Naplózva
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2667 Dátum: 08 máj 10, 14:50:09 »

>Ez< a link miért nem jó a NUMhez? nba1, nba2, nsm, num hmm ezek kivételével? >Raruto Beta< Itt van ez a Raruto ikszdé - vagy talán a >Naruto Ultimate Fighters 3< Kép: - 12 - 3 -
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 10, 14:56:46 írta Akatsuki Gaara » Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2668 Dátum: 08 máj 10, 14:59:25 »

Réges régen  egy messzi messzi oldalon Itachi,takuta belinkelte a 55- ös karikat , amikek linkje mára már nem műkszik ... Nem tudná valaki belinkleni belülük a neij -t , a narutot , a sasuke -t , shikamaru - t ? Megköszöném ...

Amúgy meg neji95 , baromi nehéz lett volna belionkelni ahelyett,  hogy útvonalon kell mákkálni ...

Én amúgy ezt a Ten-ten  - t keresném most :
http://www.youtube.com/watch?v=STd58nIRYOU&feature=related

Tudom , hogy csak spite ami a vidiben van , de , ha valakainek megvan legyenszives linkleje be ...

Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

ANBU Hatake Kakashi
Gennin
*

« Válasz #2669 Dátum: 08 máj 10, 15:00:07 »

kösz. onnan nem tom lemásolni valamiért mi az a nba1...? hogy érted a ?-et
Naplózva
Oldalak: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 366
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins