Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2625 Dátum: 08 máj 07, 14:13:25 » |
|
vagy oprions ban nézd meg, hogy az alap mik a beállítások pl nálam az "a" hoz q-t kell nyomni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sanca11011
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2626 Dátum: 08 máj 07, 14:49:05 » |
|
pein hoz leirná valaki a kombókat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #2627 Dátum: 08 máj 07, 14:56:02 » |
|
PeinM92
Move List
Chakra charge = Start Kawarimi = down (when hited) Back, Forwards, A = Special1 Down, Forwards, A = Teleport Forwards Down, Back, A = Teleport Backwards Forwards, Back, A = Summon Bodys
After Summon Bodys Body 2 B = Move Down, B = Attack Down, Forwards, B = Teleport Forwards Down, Back, B = Teleport Backwards
Body 3 C = Move Down, C = Attack Down, Forwards, C = Super Punch
Body 4 X = Move Down, X = Attack
Body 5 Y = Move Down, Y = Attack Down, Forwards, Y = Summon Phoenix Down, Back, Y = Summon Crab Back, Dorwards, Y = Sword Attack
Body 6 Z = Move Down, Z = Attack Down, Forwards, Z = Sword Attack
*módosítva* ^^+
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 14:59:53 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2628 Dátum: 08 máj 07, 14:58:18 » |
|
Melyik a naruto ultimate mugen 3 ? Nekme shippuden Accel 3- am van , de másik nincs ... Ja és kérdezve lett ,hogy Gaaruga erősítése ... Ennél a karinál azt hogy lehet megcsinálni ? Mert nekem is meg van a kiba55 , de nem tudom vele megcsinálni ( tudom , hogy van élet pont feltétele is , de nem emléxem, hogy megcsináltam volna ... Arra emléxem , hogy jujjin busshin -t csináltam , de gaarouga ... :'X Taáltam 1 jó Temari - t akinek hang efekteket szeretnék / kéne berakni , hogya tudnám ezt megtenni ? Ja amúgy , ha kell vaalkinek feltöltöm , egyébként meg az accel 3-ból szedtem ki ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 15:13:52 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2629 Dátum: 08 máj 07, 15:19:44 » |
|
Akatsuki Gaara Most értékelem a mugenedet A mugen jó mivel én most találkozom előszőr shipuuden-es mugennel, a pályák is jók, a life bar is, de vannak dolgok amik nem teccenek. Én is aszt hittem hogy találkozok új karakterrel, de csalótam, + Chouji még mindig az a bóvli változat amit már ismerek, de ez nem a te hibád, + Kisame-ből nem az ujjab verziót raktad be (aminek van cápa támadásai is), De összegzésől 10\8 . Kéne nekem egy jó Nindaime Hokage. Valaki tud egyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2630 Dátum: 08 máj 07, 15:47:59 » |
|
Gangstakun! Betudod linkelni azt a Temarit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akamatsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2631 Dátum: 08 máj 07, 16:12:28 » |
|
Hello! Tényleg van online mugen? :O Valaki belinkelné a helyet? És elmagyarázná? xD Köszi... JA és alap narutonak hogyan hozzuk elő a kyuubit? :S NA és hogyan idézem meg a béka főnököt? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 16:30:05 írta akamatsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2632 Dátum: 08 máj 07, 16:21:41 » |
|
Tessék ITT a Temari , de még vanrajta mit finomítani , mert a támadásai keveset sebeznek ... egyébként kombói : le+a - vmilyen tornádó a többihez meg nem kell extrazni elég csak a 7gomb közül valamelyiket megnyomni ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 16:23:47 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2633 Dátum: 08 máj 07, 16:38:11 » |
|
Kössz Ha jó lessz beleteszem a mugenembe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2634 Dátum: 08 máj 07, 16:50:23 » |
|
Valaki nem tud olyan karaktereket amelyik óriás? Megvan eddig Sasuke és Naruto.Vagy lehet hogy csak ennyi van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2635 Dátum: 08 máj 07, 17:05:01 » |
|
Itt már nézted őket -Itachi- ? http://www.magic-mugen.de/index.php?board=37.0amúgy meg most linekltem 1 Temari - t 3 kombó = egyenlő , hopp 1 menyét , tornádó és szél pengeszerűség ... Csak azért nem soroltam a kombókhoz, m ert gondoltam , hogy aki végig nyomokodja a billentyűzeten miket tud az rájön , hogy 1 gomb nyomásból előjönnek ... De amúgy kicsit se vagy ám paraszt ... múltkor AGaara is szólt érte , meg most is linkelek 1 jót , erre rögtön : "Valaki tud egy olyan temarit aki legalább 3 kombót tud ? Annak előre is köszönöm "
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 17:05:53 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2636 Dátum: 08 máj 07, 17:32:12 » |
|
És letudnád írni az összes kombóti mert én csak a Kiri kiri mai-t tudom meg azt a szélcsapást vagy mit :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2637 Dátum: 08 máj 07, 17:38:02 » |
|
van 4+7 gomb amivel irányítasz ebből 4 az irányok ... A 7 gombból megnyomod az egyiket és lesz valami , az lesz a támadás ... De mivel nem ismerjük egyes meberek saját iráényítási beállításait , ezért options nyelven soktuk írni (a,b,c,x,y,z,start ) A Kiri Kiri mai nemtudom mi ... Egyébként én mindig úgy csinálom , hogy training be próbázom a kombókat ... Ezeke a leggyakoribbak : le + 1 gomb , le+előre+1gomb , föl + 1 gomb , le+előre + le + előre + 1 gomb , le + hátra + gomb , le + hátra + le + hátra + 1 gomb ...
Temarinál , ha nem sikerült a tornádó nem tom miért lehet ... Egyébként az le+1 ütés ... nekem pl. le+4 ,mert úgy álítottam a billentyűzetem ...
menyus idéz gombja chakra töltés is csak mind 2 esetben nyomva kell tartani ...
És mi az a kiri kiri Mai ,mert nekem azzal ait ír a move lsit azzal nem csinál semmit ...
Ja és amúgy van a karinak 1 kombó leírás szerűsége a mapájába ...
Jézus milyen kari ez ? Valkai áttudja benn állítani vlaahol a damage értékeket ? Mert én nem is találom őket ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 17:49:40 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc