Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 08 máj 06, 18:08:16 » |
|
Nekem is kész a mugenem csak valaki megtudná mondani hogy hogyan kell belerakni a háttérképet a játékba? Meghogy kell linket berakni hogy letudjátok tölteni? Ja,a neve pedig Naruto ultimate shippuden mugen 2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 08 máj 06, 18:10:13 » |
|
Hát a háttereset nem tudom megmondani de hogyha 300mb-nél kevesebb akkor sendspace.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 08 máj 06, 18:14:32 » |
|
Nekem is kész a mugenem csak valaki megtudná mondani hogy hogyan kell belerakni a háttérképet a játékba? Meghogy kell linket berakni hogy letudjátok tölteni? Ja,a neve pedig Naruto ultimate shippuden mugen 2
Kép berakása -> Fighter Factory / Sprites / Open / system.sff / sff szerkesztése / Change Picture Link -> valamilyen fentöltős oldal / feltöltés / link másolása / link beillesztése / Hozzászólás küldése ( 'szerelmesvagyok' te mi a lótúrót csinálsz? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 13:10:58 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 08 máj 06, 18:22:03 » |
|
Kössz most bróbálkozom remélem megtudom csinálmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 08 máj 06, 18:24:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 08 máj 06, 18:38:59 » |
|
Kösz ~és nem sz*roztam le a spritedet csak a Standing animation olyan mintha disco zenére rázná a fejét... ...és az furi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 08 máj 06, 18:39:58 » |
|
Mi Nemtudom a Fighter Factory az hol Esetleg nincs egy videód róla hogy hogyan kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 08 máj 06, 18:41:17 » |
|
szomoru hírem van. agaara az oldaladon levő zombi első hokage amikor ellene küzdünk akkor a konoha jel fordítva van rajta :'X misi a sprite od sztem se vi jó főleg, h shizunak nincs ekkora keble.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 08 máj 06, 18:43:41 » |
|
Mi Nemtudom a Fighter Factory az hol Esetleg nincs egy videód róla hogy hogyan kell? www.otaku.mlap.hu / M.U.G.E.N KéSzÍtÉs Osztom Volfid véleményét nincs neki akkora (pedig jó lenne ha lenne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 08 máj 06, 18:48:37 » |
|
Most töltöm le azt a Fighter Factoryt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 08 máj 06, 18:51:35 » |
|
másik nagy hibáját, kihagytam, h átmegy tsunadé ba pl a győzelemnél "beszőkül" a haja és így elég fura. am agaara tudom, h otaku.mplap(vagy min megnézhetném csak netem a lig bírja és nem akarok óürákat várni) a shinigamik(death notosak) az otaku logódon mugenkarakterek ?(és ha igen tudsz adni egy linket ?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 08 máj 06, 19:02:38 » |
|
Én se akarom lehúzni , de nem valami igényes munka az a shizune , úgy naggyából annyit csináltál , hogy 1 jó Tsunade karinak a feje helyére ráraktad shizune fejét ... Ja és enek a jó Tsuande karinak azt akarom kérdezni , hogy , ha a z gombos támadásnál , hogy cisnáltható meg, hogy ne fagyjon be az egész játék ? Mert nálam , ha mondjuk 3- adjára csinálom azt a támadást akkor befagy az ellenfél és nem tudom megütni ... Meg , ha az ellent is tudom mozgatni a táadás után befagy és a gombokkal se tudom mogatni ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 08 máj 06, 19:06:46 » |
|
Addig tudom hogy open Tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 08 máj 06, 19:16:18 » |
|
Szóval fent van hogy open, megnyitod a winmugen/data/system.sff fájlt és az sff szerkesztésnél megjelennek a mugen képei (mugen felirat stb) és ott szépen kicserélgeted a change (egy kis mappát ábrázoló kép amire az van írva pcx) gombbal és helyére igazgatod a nyilakkal és elmented a save gombbal (kis floppy lemez egy ceruzával pcx felirattal)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 08 máj 06, 19:39:45 » |
|
Az Agaara nevű kari ( a vörös ruhás , fellelhető : shippuden mugen meg egyebek ) kombóit leírná valaki ? Az alapokat nem szükséges cak a homok jutsu - kat, mert a gép olyanokat csinál vele , hogy eszem f*szom megáll , de én meg csak ütni tudok meg busshin -t ... A kombókat előre is köszönöm ... És akkor már esetleg még ,ha nem vagyok túl pofátlan Ino , Yamato és Shino kombóit is hozzá lehetne csapni ? ( a shippuden mugen -es karikról beszélek ) Már , ha vannak ... Előre is köszönöm ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 19:42:37 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
|