Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 08 máj 05, 19:33:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 08 máj 05, 20:23:26 » |
|
Na elkészült a mugenem : Naruto Shippuden Mugen Készítő: Akatsuki Gaara Karakterek: 48 db Pályák: 48 db Verzió: 1.1 98-99%-os Letöltés: SeNdSpAcE.CoMNyugodtan írjatok véleményt, és hogy mit változtassak rajta... ~EnJoY~ ^^+
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 08 máj 05, 20:52:34 » |
|
Aggara,amikor rákkattintok a linkre nemtörténik semmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gadzoo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 08 máj 05, 21:19:18 » |
|
Ja Agaara nem jó a link!! Na skacok lenne egy nagy problémám: Hogyan tom beállítani kiba55 (mappa neve) nek , hogy a big gatsuga-ja többet sebezzen???? (amikor akamaruval összeolvadnak egy nagy 2 fejű fehér kutya lesz belőlük) Nem is tom hol van a "damage" értéke, a powerad-ot és társait már megtaláltam! Valaki (pl SHIRO ) segítsen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2569 Dátum: 08 máj 05, 21:32:52 » |
|
Imádom nagyon jó és a végén KIRÁLY tetszik a kari választék a gaara az mányifíkó.Sasuke,naruto,sakura,sai nagyon jól ki van dolgozva KONGRÁTULÉSÖN de 1 falat vmi hiányzik pl copy meg kis ninja a fűszerezés miaatt áá Kakashi megvan ha lesz a 100%osban akk Még MÁNYIFÍKÓBB lesz (nem azért montam,ez amolyan kérdés volt )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 21:40:52 írta Sasuboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2570 Dátum: 08 máj 05, 21:54:27 » |
|
Jó a mugen agaara ... Miből alakítottad át ? Mert én msot csinálok 1 mugent a winmugenből , de nincsenek jó pályáim , mert túl kicsik , de akkor szerintem a kisebbik win mugen -ből csinálom meg csak az a baj , hogy annál meg kiírja a lejegyendő adatokat ( ezt 1 külön fájlba menti , szóval ,ha nyomsz 1 gombot elkönyvlei és ezt ki is írja ) és ezt nem tom megszütetni ... Viszont furcsálom , hogy nem a legjobb Jiraya , Kisame és Neji van benne ... De jó mugen olyan 10 - es skálán 6-7 szóval még bőven a jóhoz tartozik , de esetleg még némileg finomítható ...
gadzoo a link jó nem tom mire kattingatsz ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Sasuke kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
http://anime-furukawa.try.hu/
|
|
« Válasz #2571 Dátum: 08 máj 05, 21:56:27 » |
|
AGaara Tenten Karakter nálam Rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2572 Dátum: 08 máj 05, 21:57:47 » |
|
Néha nálam is , de amúgy jó ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke95
Vendég
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 08 máj 06, 05:21:00 » |
|
Valaki nem tudja hogy kell Screenpackot tenni a mugebe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zero
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 08 máj 06, 09:18:16 » |
|
Valaki nem tudja hogy kell Screenpackot tenni a mugebe?
Hát én leszedtem egy Kakashi teames screenpackot és kiderült h magába a screenpackba kell betenni a karaktereket ... magyarul: leszedsz egy üres mugent aminek alapbol az a háttere./megjegyzem a többi Profi biztos megtudja oldani hogy a screenpackot teszi át és nem a karikat dehát kivagyok én hozzájuk képest/ érdekes... mondjuk igy nagyon jó egy csomo karit össze tudok bele gyűjteni meg saját pályákat a többi mugen átlagba van h 16 karit tartalmaz kiv Shiroé meg az itt készített mugenek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 09:19:53 írta Zero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 08 máj 06, 10:30:25 » |
|
Jó a mugen agaara ... Miből alakítottad át ? Mert én msot csinálok 1 mugent a winmugenből , de nincsenek jó pályáim , mert túl kicsik , de akkor szerintem a kisebbik win mugen -ből csinálom meg csak az a baj , hogy annál meg kiírja a lejegyendő adatokat ( ezt 1 külön fájlba menti , szóval ,ha nyomsz 1 gombot elkönyvlei és ezt ki is írja ) és ezt nem tom megszütetni ... Viszont furcsálom , hogy nem a legjobb Jiraya , Kisame és Neji van benne ... De jó mugen olyan 10 - es skálán 6-7 szóval még bőven a jóhoz tartozik , de esetleg még némileg finomítható ...
gadzoo a link jó nem tom mire kattingatsz ...
Én is winmugenből csináltam...^^+ és az adatokat csak a ' Winmugen_debug.exe' - nél írja ki a sima ' Winmugen.exe'-nél nem, és valszeg még cserélek karikat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 10:31:01 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2577 Dátum: 08 máj 06, 12:04:56 » |
|
Sirály a mugen,Agaara! Nagyon szívesen látnék még benne Zakut,Dosut,Kabutot,Yondit,Sandaimet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gadzoo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2578 Dátum: 08 máj 06, 12:37:54 » |
|
Hali all!! Na akkor kérnék szépen ilyen karikat:D:D : -egy jó shippuudenes shikamarut (van 1 de az ) -egy jó shippuudenes shinot (van egy de az ) -egy jó shippuudenes rock leet (ugyanaz:D) -és egy shippuudenes gaara-t (abból is van , nem rossz csak ... ) Végülis az se baj hogy ha nem shippuudenesek!! Lécci valami kari-guru linkeljen! Ja és ebben is segíthetene vki: Hogyan tom beállítani kiba55 (mappa neve) nek , hogy a big gatsuga-ja többet sebezzen???? (amikor akamaruval összeolvadnak egy nagy 2 fejű fehér kutya lesz belőlük)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 08 máj 06, 13:00:43 » |
|
töltsd le a shippuden mugent és abban vannak jó karik , shippudenesek is ...
Ht itt meg a damage - ot kéne emgkeresni ... Írtad , hogy nme tlaálod, de csak meg kell lennie vlaahol ... Próbáld meg azt , hogy 1 debug exe- s mugen - be bele rakod és aztán megnézed mennyit sebez a támadás , aztán megkeresed a jegyzettömben azt a damage értéket ... ( ne a szemeddel keresd inkább keresővel ...)
Agaara , tudom , hogy csak annál vannak azok a sz*arok kiírkálva, de a másik verziót nem találtam sehol , kössz , hogy megadtad ...
Ja és a Sai pd tud busshin -t vagy Kawarimi -t ? Esetleg át lehetne neki rakni az nhm - es Saitól ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 19:44:51 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|