ddiiee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 08 ápr 20, 10:54:18 » |
|
nemtudna valaki belinkelni egy jó future Shinot és Lee-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 08 ápr 20, 11:54:53 » |
|
Valaki tudna balinkelni egy rendes Temarit Ne olyat mint a Naruto Ultimate Mugenbe van Megy shippudenteset se Előre is kössz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 08 ápr 20, 11:55:04 » |
|
letudnátok írni egyerűsítve (nekem hülye gyereknek )azt hogy mégis hogy kell karaktert csinálni ? Mert shiro oldalát nem fogtam fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 08 ápr 20, 12:01:11 » |
|
Az a baj , hogy még mise tudjuk teljesen ... Ami SHiro - sama oldalán van azt értem csak , de az is még kevesebb , mint a fele ... Szóval azokat hiába csinálod meg , ha a többi nincs meg / nem tudod megcisnálni ... Már linkeltem 1 Temarit csak annyi a baja , hogy zenék indulnak el a támdaásnál és nem hangok halatszódnak ... Keress rá ,mert már nem tom hanyadk oldal ... Neekm meg 1 jó Shikamaru kéne ami normálisan néz ki és jók a jutsujai meg van "sok" az unm - esek és az nhm - es meg van ... Ja és 1 olyan Asuma nincs aminek vannak jutsujai és nem csak ütni tud ? Szval nem az nhm - ből kiszedett ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 08 ápr 20, 12:21:22 » |
|
nemtudna valaki belinkelni egy jó future Shinot és Lee-t?
Future ShinoValaki tudna balinkelni egy rendes Temarit Ne olyat mint a Naruto Ultimate Mugenbe van Megy shippudenteset se Előre is kössz Temari (nagy) Temati (naggyon kiccsi :'X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2225 Dátum: 08 ápr 20, 12:41:09 » |
|
Ezek már megvannak de azért kössz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 08 ápr 20, 12:53:52 » |
|
Az a baj , hogy még mise tudjuk teljesen ... Ami SHiro - sama oldalán van azt értem csak , de az is még kevesebb , mint a fele ... Szóval azokat hiába csinálod meg , ha a többi nincs meg / nem tudod megcisnálni ... Már linkeltem 1 Temarit csak annyi a baja , hogy zenék indulnak el a támdaásnál és nem hangok halatszódnak ... Keress rá ,mert már nem tom hanyadk oldal ... Neekm meg 1 jó Shikamaru kéne ami normálisan néz ki és jók a jutsujai meg van "sok" az unm - esek és az nhm - es meg van ... Ja és 1 olyan Asuma nincs aminek vannak jutsujai és nem csak ütni tud ? Szval nem az nhm - ből kiszedett ...
köszi hogy elmondtad itt vannak a karik : http://www.sendspace.com/file/kf0gf0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 08 ápr 20, 12:59:28 » |
|
Na elméletem: (még mindig a pecséten jár az agyam) sebzés:=max élete-mostani élete és minde2őnkre hasson. a támadás elött rakjon be egy f4 et(azt még nem tudom hogy) eddig ez a legjobb ötletem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 08 ápr 20, 14:01:36 » |
|
Valaki tudna küldeni egy direkt download-os mugent??VAlami legújabbat...Olyat, amivel simán le tom szedni...köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 08 ápr 20, 14:08:51 » |
|
Ha lement az életem az alá a szint alá mit kell megnyomnom az átváltozáshoz??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ddiiee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 08 ápr 20, 15:58:00 » |
|
Hát Akatsuki Gaara ezzel a future shino-val nem mentem sokra mert akárhogy akarom nem tudom letölteni mert mindig be akar jelentkezteni mikor már be vagyok jelentkezve :'X nemtudnád valahonnan máshonnan belinkelni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 20, 16:01:29 írta ddiiee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #2231 Dátum: 08 ápr 20, 16:05:37 » |
|
Hát Akatsuki Gaara ezzel a future shino-val nem mentem sokra mert akárhogy akarom nem tudom letölteni mert mindig be akar jelentkezteni mikor már be vagyok jelentkezve :'X nemtudnád valahonnan máshonnan belinkelni Sztem ez már jó lesz : Future ShinoValaki tudna küldeni egy direkt download-os mugent??VAlami legújabbat...Olyat, amivel simán le tom szedni...köszi
Um szal egy Mugent direktbe? Narutos legyen vagy más? Mert akkor ittvan ez: Naruto Shippuden MugenKészítette: Akatsuki Gaara Megjelenés: 2008.04.20. (Garantáltan a legújabb ) Beta - 98% tévedtem 50% (új karaktereket rakok bele) 30 - Karakter 30 - Pálya (bocs nem direktes :'X)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 20, 17:14:49 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
ddiiee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 08 ápr 20, 16:11:27 » |
|
oh thx Akatsuki Gaara ez már hiányzott a gyűjteményemből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 08 ápr 20, 19:10:25 » |
|
Nem tudnád máshova feltenni mert "tetü" lassan jön!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ANBU Hatake Kakashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 08 ápr 20, 19:27:45 » |
|
éetem azon a http://www.sendspace.com oldalon hogy lehet megnézni a kari képét ja és a naruto battle arena 1-et hol lehet letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|