1. Hogyan kell berakni a karaktert a játékba??Olvasdd el..
Keress egy karaktert vmelyik játékból,vagy tölts le egyet az internetről, vegyük most Son Goku-t.A mappájának a neve legyen songoku. Nyisdd meg a mappát. A benne lévő fájl.def fájl-t írd át songoku.def-re.(A mappa neve és a fájl.def neve ugyan az legyen!) Ha ez megvan akkor a winmugen/chars mappába másoljuk át a songoku mappát. Utolsó lépésben nyissuk meg f4-el a winmugen/data/select.def fájl-t. Itt ezt az egészet leírja csakhát angolul...menny le addig amíg azt nem írja, hogy "Insert your characters below", ez alá írd be a mappa nevét,stages/pálya.def order=?!
Szóval songoku,stages/kfm.def order=2 !
A stages/kfm.def a pályát rakja hozzá (a kfm helyébe írd mindig a pálya nevét)
Az order még nem tudom mi...Vigyorog
az order helyébe lehet még zenét berakni, de erről majd máskor...
-songoku helyett ha azt irod be, hogy "randomselect" akkor a játékban goku feje helyett egy kérdőjel fog megjelenni és a gép magától választja ki a karakteredet.(ehez nem kell semmiylen mappa)
-Ha a stages/palya.def helyett az irod be h random, akkor a pályát a gép választja ki.Vagyis írhatod ezt is: songoku,random
-Ha csak annyit írsz be egy sorba, hogy "x-->" akkor az a cella kilesz hagyva, így lehetővé teheted a játékod kinézetét!!
a cikkért köszönet Gokugohannak!
(forrás:http://dbzworld.ath.cx/)
Én ebből értettem meg ...videót nem találtam (még)