Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1815 Dátum: 08 márc 27, 21:16:46 » |
|
Nekem is kéne Jugo és Chiyo és 1 siugetsu is AMúgy beleszen linkelve 1 uchiha madara pack ... Na mostan ezben vanni 1 kari mely lenni neve TMadara ... vele valahogy elhőztem a sharingan -t , de foggalmam nem vanni , hogyan valaki tudna segíteni ebben ? Ja és neki szeretném fölerősíteni a támadását .. és bár ellett magyarázva , hogy hogyan kell , de nekem úgy nem történött semmi ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1816 Dátum: 08 márc 27, 21:38:28 » |
|
saringan előhívása: alap irányításban le+hátra+y
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 27, 21:46:12 írta misi94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaara 3
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1817 Dátum: 08 márc 27, 22:14:52 » |
|
Drezyr az előbb írtad, hogy van egy király chiyod belinkelnéd naon megköszönném!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1818 Dátum: 08 márc 27, 22:50:06 » |
|
Thx shiro igy sikerült már csak aza kérdésem hogy nemtudnám vaéahogy ennnek a támadásnak feljebb vinni a sebzését mert szerintem nagyon kicsi.
Feljebb vinni? Emelett ez az első mugen karakter azok közül amit eddig láttam, amelyik fizikai támadás melett szó szerint képes a mentális hadviselésre. Még ha sikerül is kivédeni, akkor van az, hogy fél óráig bökdösődik ottan a, ahoz hosszú, idő, hogy csak úgy nézzem, ahoz meg kevés, hogy kimenjek egy szendvicsér. Másszóval engem az örületebe kerget, Ezért van az, hogy ezzel az Itaval vagyok akkor Amaterasut használom a Tsukuyomi helyett. Vagy ha ellenne, és ezt használja, akkor utánna rázudítom a legbrutálabb dolgot amit csak lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1819 Dátum: 08 márc 27, 23:09:01 » |
|
A "feljebb vinni" alatt azt értettem hogy nagyobbat sebezzen azzal a támadással mertha már képes vagyok fél orát várni amig bökdösi akkor legyen valami hatása is.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Zero
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1820 Dátum: 08 márc 28, 00:04:12 » |
|
A "feljebb vinni" alatt azt értettem hogy nagyobbat sebezzen azzal a támadással mertha már képes vagyok fél orát várni amig bökdösi akkor legyen valami hatása is.
Nyisd meg jegyzettömbel a CNS fájlt a karinál ottlesz h attack pl 100 na ezt fölnyomod 150re akk nagyobbat sebez de hogy egyes támadásoknál külön hogylehet modósítani mert egyetlen támadás amit találtam itachimnál is az h sharingon vlmi ilyen félét kell keresned tsuyukomi/v hogykell irni / névvel és vlhol ott kell a damaget modositani..... Amugy annál a mangás sasukénél és lejebb kelett kicsit vinni a sebzést 2 goukyou azt meghalt az ellen Shiro-sama ezt ugyis jobban tudja nálam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1821 Dátum: 08 márc 28, 13:12:36 » |
|
a managa sasuke - vel levertem 19 karit a mugenemben aztán jött neji akit nagy nehezen elvertem aztán még Kurenai - t is , de utána asszem lee votl aki meölt , mert túl gyors votl ez a szöszke meg nálam nem tudik kawarimi - t ... Na nekem az a probléemom , hogy eddig még támadásnál nem találtam me a tááamdást .... Hiába erestem az ackció számot akkor se aztán meg a damage - et se látam sehol ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zero
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1822 Dátum: 08 márc 28, 14:44:07 » |
|
a managa sasuke - vel levertem 19 karit a mugenemben aztán jött neji akit nagy nehezen elvertem aztán még Kurenai - t is , de utána asszem lee votl aki meölt , mert túl gyors votl ez a szöszke meg nálam nem tudik kawarimi - t ... Na nekem az a probléemom , hogy eddig még támadásnál nem találtam me a tááamdást .... Hiába erestem az ackció számot akkor se aztán meg a damage - et se látam sehol ... Fogod: 3 goukyaou azt meghalt minden kari elened ^^ ja igen amugy: megnyitod cns fájlt--> rögtön első sor life /egyértelmű/ aztán pár sorral lented: damage na ezt szépen modosítod és akk minden támadás módosul...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1823 Dátum: 08 márc 28, 16:36:00 » |
|
Jó hír találtam valami jót Valamelyest hasonló a MUGEN-hez s lehet vele online egymás ellen nyomulni. Az egész nem több mint 8mbletölthető innen: http://64digits.com/users/NessStar3000/UCbetas.zipLeírás: http://fanstuff.hrwiki.org/index.php/Ultimate_Clash#Ultimate_Clash-------- A MUGEN-nek ténylegesen létezik egy olyan változata amelyikkel lehet valahogy online egymás ellen játszani. Csak már nem tudom, hogy hol találtam, meg már nekem sincs meg. A régi fórumra anno belinkeltem, de hiába az már aszem halott link. Szóval ha tudok róla valamit, első sorban hogy hol lehet letölteni, azt osszátok meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 28, 16:41:58 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1824 Dátum: 08 márc 28, 17:05:03 » |
|
Ja télleg jolenne föleg egy Oro vs. Itachi párbaj
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1825 Dátum: 08 márc 28, 17:29:24 » |
|
Van kedvetek egy játszmához?
Ha igen akkor miután betöltött a progi kattintsatok a jobb alsó képre amelyiken az a sok figura van.
(A bal alsó kép is online, az ilyen nyilt szerverek)
Majd a Chr Select gombal tudjátok előhozni a karakter választó menüt.
bal oldalt lenn az a hat figura a tied. Kattints az egyik dobogora, majd a listábol az egyik karakterre. miután összeált a csipetcsapatod kattints a Back -re
Ezután már csak a Join Game ra kell kattintani, ahova beírod a következőt (a szerver ip címét, ami most az enyém): 169.254.38.139
irányítás: T = ugrás G = gugolás F = bal H = jobb Q= alap ötés W = erősebb ötés, meg combók E = energia támadások R = Töltés 1,2,3,4,5,6 = váltogathatsz a karaktereid között.
Mondjuk az nincs benne, De pl egy Naruto vs Saske lehetséges
Karakterek: Naruto Sasuke Goku Vegita Gohan Sonic Egypár kardos figura Meg még egypár nemtudom milyen figura Meg egy One Pice-os figura.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 28, 18:05:34 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1826 Dátum: 08 márc 28, 18:05:40 » |
|
Huh! Szívesen megmérkőznék veled, de látom, csak JUS karik vannak. Naruto-ból meg csak Naruto és Sasuke. Ha megtalálod az Online Mugent, linkeld be léccccccí!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Sasuboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1827 Dátum: 08 márc 28, 18:23:43 » |
|
vki tud nekem linkelni 1 aloe verat ? asszem amúgy zetsunak hívják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1828 Dátum: 08 márc 28, 18:36:46 » |
|
zero ! Annyira sötét nem vagyok , hogy ezt ne bírjam megcsinálni ... Én 1 bizonyos támadást akarok növelni !!! Vagy éppen csökkenteni és annak a növelésen átlagosan növeli meg a támadási értékeket ... Na szóval tényleg nem tudom ... Shiro - sama adna nkem valamilyen videófelvevő programot ? Mert akkor fölveszem ahogyan konohamaru - val leverem zabuza - t ! Jó ez az online game ! Kár viszont, hogy mindig elvernek ! eddig már legyőztem 4 mebert !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|