Shiro
|
|
« Válasz #1605 Dátum: 08 márc 23, 01:10:11 » |
|
Sikerült "megoldanom" mondjuk eléggé paraszt megoldás, dehát elmegy :'X úgy, hogy hozzáadtam még egy lifead részt.
[State 0, Lifeadd] type = lifeadd trigger1 = AnimElem = 1 trigger2 = AnimElem = 2 trigger3 = AnimElem = 3 trigger4 = AnimElem = 4 trigger5 = AnimElem = 5 value = 10
[State 0, Lifeadd2] type = lifeadd trigger1 = Anim != 0 trigger2 = AnimElem = 2 trigger3 = AnimElem = 3 trigger4 = AnimElem = 4 value = -1
a második értéke azért lett "-1" mivel az az "Anim ! = 0" valamilyen módon 10x-es szórzó ként hat a másodlagos state animációra, ami a kyuubié ez a 30000, viszont ha a 30000 értéket adtam vólna, akkor a normálmódban lett volna ez a hatása.
Vagyis ez valami olyasmit eredményez, hogy Kyuubi chakra módban a passszív regenerálódás és degenerálódás küzd egymással. (gyógyúlás és sebesülés)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukifan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1606 Dátum: 08 márc 23, 09:59:23 » |
|
Shiro: azt a Naruto-t, amit belinkeltel, beraktam a jatekba, de, amikor elinditom a mugen-t, nincs benne Mit ronthattam el?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 10:02:07 írta Sasori2121 »
|
Naplózva
|
ネィーメトフ クリスティアーン
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1607 Dátum: 08 márc 23, 10:01:16 » |
|
Az lehetett a hiba hogy nem írtad be a nevét a Select.def fájlba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukifan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1608 Dátum: 08 márc 23, 10:03:03 » |
|
En beirtam. Meg sincs benne.
|
|
|
Naplózva
|
ネィーメトフ クリスティアーン
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1609 Dátum: 08 márc 23, 10:06:03 » |
|
Lehet hogy már megtelt az üres hely.Bróbáld egy másik karakter helyére rakni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1610 Dátum: 08 márc 23, 10:16:44 » |
|
Ha átnevezted akari nevét akkor lehet h nemrakja be nállam is volt ien.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1611 Dátum: 08 márc 23, 11:08:01 » |
|
Nálam ki kellett törölni a Naruto karit mer az volt a neve a másiknak!XD igaz h nálam nem telt ben a karitábla de ...nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukifan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1612 Dátum: 08 márc 23, 11:29:04 » |
|
Le+hátra+s ezzel idézi meg Sasorit aki tüzet lő ki a kezéből, a Tobist meg nemtom, az nem sikerült eddig. Nekem ezzel nem sikerult megideznem Sasori-t. Am Shiro megtelt a postafiokod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 13:37:15 írta Sasori2121 »
|
Naplózva
|
ネィーメトフ クリスティアーン
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1613 Dátum: 08 márc 23, 13:54:47 » |
|
Azért , mert rosszul írta ... Bero options nyelven írd a kombókat Amúgy úgy emlékszem le+hára+b ( az az az a gomb ami az irányítás átállításnál b betűvel van jelölve (az irányítás után a 2. ... ) ) nekem tud adni valaki 1 nagyon jó Pein - t ?Mert van 1 nem rossz , de valami zseni belerakott olyan támadásokat amik más animekből vannak (pl. 3 kék csíkot küld a levegőben és , hogy 1 korongá változik ami átmegy az ellenfél lába alatt aztán meg mögé kerül ja és , hogy elenge d1 főnixet) .... Viszont van nkei olyanja , hogy megidézi az kaatsuki tagokat ( oro kivételével ) és azt a bazinagy szobrot ... Még asszem Bero - tól kaptam csak most jutott eszembe ( ja most kézítek 1 mugen - t a win mugen - ből lesz átalakítva már van benne kb. több , mint 30 kari , de nem számoltam , hát akinek meg van a win mugen annak mondom , hogy 4 sor tele van és még van 3 kari ... )
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1614 Dátum: 08 márc 23, 14:25:49 » |
|
az semmi nekem 9 sor és 11 helyvan teli a karikkal szóval nekem több van. muha ha haha ha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1615 Dátum: 08 márc 23, 14:36:20 » |
|
Az 1 dolog misi , de én csak a jó kariksat rakom be maúgy még van vagy 20 karim + még volt csak letöröltem ... Meg nem rakok legyőzhetetlen karikat se , mint pl. ez a kyuubi naruto aminek róka füle van megvan , ha kéne csak nem pakoltam be , mert túl erős .. Mondjuk annyira nem , de a taijutsu - ja nagyon sokat sebez meg vagy 8 -at üt mire eleenged ... Eddig még csak 1-szer győztem le ... Peidg már vagy 30 - szor harcoltam vele...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1616 Dátum: 08 márc 23, 15:14:52 » |
|
Én se szoktam belerakni legyőzhetelen karikat, csak egyszer beleraktam Tobit és alig megy le az élete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1617 Dátum: 08 márc 23, 15:17:08 » |
|
Azért , mert rosszul írta ... Bero options nyelven írd a kombókat Amúgy úgy emlékszem le+hára+b ( az az az a gomb ami az irányítás átállításnál b betűvel van jelölve (az irányítás után a 2. ... ) ) nekem tud adni valaki 1 nagyon jó Pein - t ?Mert van 1 nem rossz , de valami zseni belerakott olyan támadásokat amik más animekből vannak (pl. 3 kék csíkot küld a levegőben és , hogy 1 korongá változik ami átmegy az ellenfél lába alatt aztán meg mögé kerül ja és , hogy elenge d1 főnixet) .... Viszont van nkei olyanja , hogy megidézi az kaatsuki tagokat ( oro kivételével ) és azt a bazinagy szobrot ... Még asszem Bero - tól kaptam csak most jutott eszembe ( ja most kézítek 1 mugen - t a win mugen - ből lesz átalakítva már van benne kb. több , mint 30 kari , de nem számoltam , hát akinek meg van a win mugen annak mondom , hogy 4 sor tele van és még van 3 kari ... ) Bocsi ténleg erről beszélt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 15:37:54 írta Ice007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1618 Dátum: 08 márc 23, 15:25:19 » |
|
Asszem erről beszélt gangstakun ja és oro-smat is megidézi... asszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukifan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1619 Dátum: 08 márc 23, 15:28:55 » |
|
Azért , mert rosszul írta ... Bero options nyelven írd a kombókat Amúgy úgy emlékszem le+hára+b ( az az az a gomb ami az irányítás átállításnál b betűvel van jelölve (az irányítás után a 2. ... ) ) Kiprobaltam, de igy se megy.
|
|
|
Naplózva
|
ネィーメトフ クリスティアーン
|
|
|
|