24 nov 23, 14:39:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 366
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MUGEN, ShugenDo, valamint további verekedős játékok és enginek.  (Megtekintve 970709 alkalommal)
0 Felhasználó és 73 vendég van a témában
FBence
Vendég
« Válasz #1590 Dátum: 08 márc 22, 16:09:15 »

nemtudna valaki mondani nekem honlapot aholtok letölteni Naruto Mugent Szgépre Nevet?
Naplózva
Zero
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1591 Dátum: 08 márc 22, 16:33:49 »

Hát én nemtudom ez melyik mugen csak remélni tudom h az egyik legjobb vagy legalább hasonlit ahhoz ami nekem van de kétségkívül elfog menni PC-n Nevet :
http://uploading.com/files/UTMEAQCN/Naruto_Battle_Arena.zip.html kicsit nagy a file majd tesztelem h milyen aztán modosítom max a megjegyzésemet ^^
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1592 Dátum: 08 márc 22, 17:03:39 »

10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 kössz Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Pojén Pojén Pojén Pojén Pojén Pojén Pojén Pojén Pojén
Fbence emellé ajánlok neked 1000627814 Fórumszabályzatot!
Itt megtalálod
:
http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=247.0
[/b]
Naplózva

Zero
Újonc
*

« Válasz #1593 Dátum: 08 márc 22, 17:12:10 »

Shiro Megnéztem a MUGEN készitéses oldalad^^ még nem szedtem le mcm-e mert inkább a "profikra" hagyom a mékelést de 1. pontban a c alatt irtad h illesszük be a többi hirukos spritet.. Na azt hogykell? mert a fölötte levő képből nemvettem ki hogymost van olyan menü h new vagy h add .... :mert gondolom külön "képkockáknak" kell beilleszteni minden egyes spritet, és nem egymásmellé ^^Bocs ha hü***séget mondtam de érdekelne
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #1594 Dátum: 08 márc 22, 17:47:36 »

Amiatt ne agódj, a progi autómatikusan csinál neki egy új oldalt, neked csak meg kell ismételned a képen látottakt.
Naplózva

Shika
Akadémiai tanuló
*

Pein

« Válasz #1595 Dátum: 08 márc 22, 19:25:59 »

SHIRO:Belinkelnéd a Naruto kyou-t?Mert már írtad hogy megvan neked!kösz
Naplózva

bocikaka
Gennin
*

« Válasz #1596 Dátum: 08 márc 22, 20:16:35 »

Shiro: bocs ha hülyeséget írok (nem értzek a karakter szerkesztéshez), de szerintem kyuubit úgy kellene megoldanod hogy ha "naruto" átváltozik akkor ő eltünik és "helyere kyuubi" naruto jelenne meg teljesen külön karakterként (függetlenül az alap narutotol), és ennek a "kyuubi naruto"-nak nem lenne a regenerálodó képessége.
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1597 Dátum: 08 márc 22, 20:44:15 »

Már bocs bocikaka , de azt , hogy csinálod meg ? Ja és na kimeri levenni Deidara életét 100 alá ? De leeht , hogy 200 vagy 300 alatt is működik ... Szóval , ha ez megtörténik odateleportál melléd és szétrobbant , ha nem haltál meg akkor még1-szer robban ... Próbáljátok ki vs módban !
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Shiro
Moderátor

« Válasz #1598 Dátum: 08 márc 22, 21:43:21 »

Shika: pont emiatt kértem degítséget, mivel az a Naruto lessz a Naruto Kyou javított változatában.

bocikaka: két külön karakter, csakhogy a magjuk közös (álllás, járás, gugolás, ugrás futás, sérülés efektek)

Gangstakun: melyik Deidara, megküzdenék vele Ördögi
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1599 Dátum: 08 márc 22, 22:05:08 »

http://www.sendspace.com/file/6wknr6 ( köszönet érte Itachi.takuta - nak )
Ő volna az Shiro - sama ... Jó szerencsét a fight - hoz ... Harcoljon , mint az avtarján fekvő fehér tigris  Nyelvesít Nevet
Valakinek nincs 1 nagyon brutál jó grafikáju meg nagyon fajin képességű shino - ja ? Nevet Ha van akkor gratulálok hozzáz és , ha leeht kérem linkelje be ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Zero
Újonc
*

« Válasz #1600 Dátum: 08 márc 22, 22:53:53 »

Hát nekem nincs Shinom sajnos majd valaki mékeljen egyet:D. De Shiro nemtudom szerintem ez bonyulultabb és nemis értek hozzá de lehet  ez működni fog: Megnéztem egykét naruto karakter mappáját és a legtöbb-ben 2 hely volt: egyik a sima defes meg sff-es fájlok ... a másik egy mappa aminek asszem kyuubi volt a neve szal azért mondom h nehezebb lenne mert nemtom hogy hozod be az egyik def fájlban hogy a kyuubivá válás után a kyuubi mappában lévő sff-eket meg defeket használja de sok narutonál igy láttam igy menne csakhát jó bonyolult Nyelvesít és bocs hogy belekotyogok  Pirul Nevet

Amugy Gantsakun kössz az infot nekem is behozta egyszerkétszer ezt a skillt ilyenkor mindig ezt irta ki: Double K.O. XDXD Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 22:54:53 írta Zero » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #1601 Dátum: 08 márc 22, 22:59:11 »

Shine ga!
vagyis kinyírtam.
Éljen kimimaroMR és a Sawarabi no Mai, muhahaha

közben elméletileg rájöttem az életes dologra

Ebbe:

[State 0, 1]
type = ChangeAnim
trigger1 = Anim != 0 && Anim != 5 && var(10) = 0
trigger2 = Anim = 5 && AnimTime = 0 ;Turn anim over
value = 0

kéne, valahogy belaszerkeszteni ezt:

[State 0, Lifeadd]
type = lifeadd
trigger1 = AnimElem = 1
trigger2 = AnimElem = 2
trigger3 = AnimElem = 3
trigger4 = AnimElem = 4
value = 10

vagyis a kettőt egyberakni, csak ezt nem tudom, hogy hogyan, mert eddig minden póbálkozásom fagyást okozott.

ui majd elfelejtettem
Az a Shino nem jó ami az UNM, NBA, stb van?
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 23:00:55 írta Shiro » Naplózva

Zero
Újonc
*

« Válasz #1602 Dátum: 08 márc 22, 23:04:02 »

Shiro-sama ha betudod linkelni bármelyik shinot megköszönném Nevet tényleg kéne egy jo shino és akk fognám és az NBA2-őt megcsinálnám a kedvenc karijaimmal  Nyelvesít Tényleg van valahol 60 karis mugen  >.<# ?? mert egy olyan is kéne

Hm arrol a szerkes részről dunsztom sincs... sztem csináld azt h ugye odavan irva a tigger 2höz h: Turn anim over na elvileg az angoltudásommal aztjelenti h itt végződik az átalakulása vagyis vlhova ide kéne beleszerkesztened de gondolom már probáltad Pirul
Mégvalami: nekem az a naruto amit belinkeltél Shiro, mikor el akarom inditani a fightot kiirja h hiba és egyetlen opcio: bezárás... szoval mit csináljak:D?? nemjól szedte le a gépem le vagy mit ronthattam el? Nincs megfelelő programom?
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 23:29:07 írta Zero » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #1603 Dátum: 08 márc 22, 23:15:39 »

Zero tess:
Shino ez a legősibb, vagyis ez a legelső narutós mugenből való ami a Naruto Battele Arena 1. része
http://data.hu/get/153807/Shino.rar.html

valamint a 50-60 karis mugent megtalálhatod az aláírásomban lévő oldalon.
továbbá az általam készített mugenek majd oda fognak felkerülni.

mindenféle csomó bogaras támadása van, köztük csakra szívós is, szal igazi bogaras ninja. Csak mondjuk kicsit fura a hangja taijutsunál, de szerintem ez mellékes.

Gangstakun, közben újabb győzelem
Most nem használtam az átokpecsétet, viszont a Tsubaki no Mai -al megadtam a kegyelemdöfést. Ördögi
egy késés Deidara mellé ajánlj valami gyenge ellenfelet (amivel nem tudtad kinyírni) had legyen egy kicsivel több kihívás.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 23:27:46 írta Shiro » Naplózva

sipati
Chuunin
*

« Válasz #1604 Dátum: 08 márc 23, 00:12:35 »

Nah szal Itachi miben tudok segiteni a nejivel kapcsolatban mert nemnaon értek a karik készitéséhez deha elmondod h mitkell csno makkor megcsinálom.
Naplózva

C and D Rank Missons: 6/10
B Rank Missions: 3/11
A Rank Missions: 0/12
S Rank Missions: 0/7
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 366
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins