Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1530 Dátum: 08 márc 20, 19:43:50 » |
|
Ezért nem kell. Igaz, hogy mindig nyafogok, de 10 oldal visszaolvasás nem árt Amúgy arra gondolsz, hogy a 100 bábból tud idézgetni, vagy SK-ra(Sandaime Kazekage)?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1532 Dátum: 08 márc 20, 21:23:13 » |
|
Haajaj... Inkább feláldozom a TNSM-es Kisamet. Tessék! Vigyétek! http://www.sendspace.com/file/53o07nÉs itt a TNSM-ben lévő Deidara: És akkor kéttő megoldva. Ha esetleg nem tetszenének, írj vicca! Jiraiya: ebből mondjuk csak a lángoket kéne kivenni, a Gamabuntás fújkodás, már megva külön az md Jiraiyába Kankuro: a sprite-ok már át vannak rakva *.pcx-be, ha akarod feltöltöm, és monmdjuk a chibi Kankurot lehetne fejleszteni. Neji: Egy csomó Neji van már, de ha akarod ezt privibe megdumálhatnánk esetleg és ketten összedobhatnánk egy Neji. De tényleg, most nem azért, de most lassan úgyis eljutok Neji-ig a TNSM-ben. ------------------------------------------------- EDIT: Jogos, kifelejtettem a Deidarat, pedig a linket kijelöltem, de nem leplezem :'X :'X . Tessék: http://www.sendspace.com/file/6wknr6
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 21:36:55 írta Itachi.takuta »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1533 Dátum: 08 márc 20, 21:41:38 » |
|
Köszönöm Itachi.takuta - sama ... Kisame - nak látom van ám jutsu tára ... Viszont így nem fért be a chakra töltés ... És amúgy van az az animációkban , hogy 1 víz cápa szerűség jön ki a hátából vagy valami hasonló ... Na nem bírom leírni az sff - jének a 7,8,9 - es animciója ... Azt előlehet hozni ? Hu ! A Dei -vel meg szinte semmit nem tudok segítene takuta - sama ? Elnézést ... Rossz Deidara - rat próbáltam ki ... De azért a kombókat elfogadnám , ha nem baj ... De csak , ha nem az ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 21:52:12 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1534 Dátum: 08 márc 20, 21:54:49 » |
|
Itachi ha ezek a te kariaid akkor naon grat mert télleg jok lettek de egy chakratöltés kombo télleg kéne bele.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1535 Dátum: 08 márc 20, 21:57:56 » |
|
Végülis még gondolom lesz miden karinak 1kis finomítása ... Háát takuta - sama , ha ugyakarja és vállalja , hogy nagy vonalakban betanít esetleg tudok segíteni .. szerdáig ráérek karikat készítgetni Meg utána is , de akkor már nem egész héten ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 21:58:36 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1536 Dátum: 08 márc 20, 21:59:30 » |
|
Valaki el birná mondani hogy kell karit csinálni? Mert akkor én is elkezdem csinálni öket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1537 Dátum: 08 márc 20, 22:01:40 » |
|
Hu... azt hiszem nem lehet. Az asszem egy Suiryuudan no jutsu(80%, hogy rosszul írom). Dei: a: ütés b: szintúgy c: robbanó pókica + teleport (z) y: .. föld....(z) x: robbanó madárka (z) z: raobbantás Le, x: gyors robbanó madárka Le, előre, a: Skorpió, vagy mi Le, előre, b: C3 Start: Chakra töltés Most hirtelen asszem ennyi. Csak ki kéne cserélni a robbanás kézjelét.
De Nejibe benne vagy? Csinálunk egy közös Nejit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1538 Dátum: 08 márc 20, 22:02:37 » |
|
Ha lehet énis beszállnék segiteni ráérek 1-2 hétig.De még nemnaon tom hogykell karit csni. :(Szal kellene a segitség.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1539 Dátum: 08 márc 20, 22:10:09 » |
|
Tök jó! Csináljunk egy közös Nejit mi hárman! De a többit már priviben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1540 Dátum: 08 márc 20, 22:19:50 » |
|
Jut eszembe hollehet megnézni egy kari komboit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1541 Dátum: 08 márc 20, 22:21:16 » |
|
a cns - ben vagy a cmd - ebn .. Már nem tudom ... De én amit ott láttam nem bírtam értelemzni ... Peidg nagyon próbáltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1542 Dátum: 08 márc 20, 22:22:35 » |
|
Akkor majdén átlátok rajta csak tudnám mivel lehet megnyitni..... :'X
Sikerült megnézni köc a segitséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 22:27:23 írta sipati »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1543 Dátum: 08 márc 20, 22:27:03 » |
|
Jegyzettömbbel kell. És amúgy nem bonyolult. Egy minimális angol tudás, legalábbis amennyi nekem van, kell hozzá és meg is van. De Shiro is leírta már Ororchimaru cmd fájlából a támadásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1544 Dátum: 08 márc 20, 23:00:26 » |
|
A Deidara megtudja még idézni Sasorit is amit Itachi takuta rakott be, nagyon jó mindkét kari.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|