Köszönöm ...
Még azt szerettem volna kérdezni , hogy hogyan lehet 1 mebeer támadását átrakni máshoz ? Kikeresem mcm - ben a képét/képeit a támadásnak és az animcióhopz tartozó dolgokat majd ezeket át pakolom ? Ezt eltudnád magyarázni Shiro Mondjuk úgy , hogy az anbu Iatchi - hoz modnjuk a chidori - t vagy mondjuk 1 a katon sárkányt a chunnin szöszkéhez ?
Nem hangzik egyszerűen
...
pl.: vegyük a Sasuke - Chunin Sasuke variációt. Előszöris kiveszed a képeket és lemented egy mappába.
aztán a támadást megkeresed a sasuke.cns-ban és a sasuke.cmd-ben(ezeket notepaddal, vagyis jegyzetömbel ajánlatos megnyitni). Aztán átmásolod. Majd a hang fájlt is(sasuke.snd). És a végső állomás: RIJÚKKÁ NO DZSUCCU!
Bocs ha kihagytam valamit, most fáradt vagyok, itt vannak a hugom barátnői, most olyan, mintha 8 hugom lenne! :'X
Mindegy. Szóval bocs, az offért, majd Shiro-sama kijavít, ha valamit rosszul írtam.
Amúgy most pihenő képpen összeállítottam egy NB2 Mugent, amibe az összes "jó" karit beleraktam(pl.: nez, usasuke, Naruto, rLee, Shino, kiba_chibi, stb. ...) Most kikapcsolódás képpen azzal játszogatok.
Nejinek fél perc alatt megoldottam, hogy legyen Byakugan-ja
Megnyitottam a nezi.def fájlt, aztán a "st6 = airdash.cns" után beírtam, hogy "st7 = byakugan.cns"
Meg még lehet, hogy tovább fejlesztek
utóirat, illetve utókérdés: Hogy lehet a Sabaku no Gaara-val Sabaku Kyou-t csinálni?