Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 08 márc 09, 12:17:47 » |
|
akkor én válaszolok az 1 ik re kell: PHOTOSHOP,M.C.M(Mugen Caracter Meker) más nem... de mégis egy kis találékonyság!(az első karim kaki lett úgyhogy a magadét nem mond szarnak mer az első karid:Kakashi 10 )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Vendég
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 08 márc 09, 12:26:58 » |
|
Figyu valaki nem tudna nekem adni vmijen Bleach mugenhez linket, mert nagyon függő vagyok....Szval pls vki adjon:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 08 márc 09, 12:43:59 » |
|
Valaki tudna olyan oldalt adni ahol sok karakter van? Mert kéne nagyon Ide nézz be KarakterekA letöltéshez regisztrálni kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 08 márc 09, 12:48:25 » |
|
meg pislantom és regelek köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 08 márc 09, 12:55:01 » |
|
Hát kakashi belinkeltem 1 rapidshare-ra feltöltött bleachos mugent! keress rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 08 márc 09, 13:10:08 » |
|
STM :ha kész leszel a kariddal chioval akkor belinkeled? mert nagyon kiváncsi vagyok rá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 09, 20:56:01 írta misi94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukifan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 08 márc 09, 13:41:47 » |
|
akkor én válaszolok az 1 ik re kell: PHOTOSHOP,M.C.M(Mugen Caracter Meker) más nem... de mégis egy kis találékonyság!(az első karim kaki lett úgyhogy a magadét nem mond sz*rnak mer az első karid:Kakashi 10 ) Honnan lehet letölteni az M.C.M. - et?
|
|
|
Naplózva
|
ネィーメトフ クリスティアーン
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 08 márc 09, 13:54:45 » |
|
Innen: http://randomselect.i-xcell.com/tools/ DE ehhez tudnod kell használni sztem 1 a karit szerkessz át! Ja és valaki az én kérdésemre nem tud válaszolni? =================================================== abból is ez a rész!:ja apropó hogy lehet eltüntetni mögüle azt a fekete hátteret, azaz a photoshopban FEHÉR!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 08 márc 09, 16:04:41 » |
|
Hi ! 1 kari mugen -ben megjelenített képeit (az ikon képe és az amit akkor mutat , ha rámész ... ) hol lehet megváltoztatni ? Mert zavaró ,hogy néhány kép elfoglal 1 4x5 területet
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 08 márc 09, 16:54:56 » |
|
Ennek a nidaimenak jiraya-s a védekezés.(amikor olyan feket) Amúgy egész jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura1234
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 08 márc 09, 17:03:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitoshi
Vendég
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 08 márc 09, 17:41:07 » |
|
Hali!Valaki segitsen lécci!Szval kicsi Neji ellen mentem Lee-vel,ésNEji megcsinálta a forgás,de nekem sehogy sem sikerül...azt tom hogy a "w" az amikor 64 -et üt...De a forgásnak mi a komboja????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 08 márc 09, 17:51:39 » |
|
forgás = kaiten más neji -nél más ... Én nem tudom , hogy a mugen - ben melyik gomb - al megy ... Manj az options - ba ott input config és keresd ki a c értéket ( ez a 7 -edik ... ) és nézd meg milyen betű van melette na utána megnyomod azt a billenytűtöt és akkkor csinál "forgást" , de , ha ez nem az akkor keresd ki az opzions - ban az a értékét (5.) és maliyen billentyű cvan melette azt neji - vel benyomod miközben nyomva tartod a le gombot ( ez csak a sealed neji -nél van így ) .. Remélem vili , hogy hogy kell , mert szerintem többször senki nem magyarázza el ... (már vagy 3 váalszt kaptál rá...) ... 1 turbós Jiraya - ja nincs vaalkinek ? Már van turbós Oro -m és Tsunade -m is , de Jiraya még csak gyengusz van ... Ja és , hogy lehet 1-ik karitól átrakni a másikhoz animációt és kódot (jobban nem tudom megfogalmazni ... )? Jó lenne , mert akkor magamtól is csinálgatnám a karikat ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 09, 17:53:52 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
bocikaka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 08 márc 09, 18:03:46 » |
|
Hali!Valaki segitsen lécci!Szval kicsi Neji ellen mentem Lee-vel,ésNEji megcsinálta a forgás,de nekem sehogy sem sikerül...azt tom hogy a "w" az amikor 64 -et üt...De a forgásnak mi a komboja????
A w? Tehát neked milyen mugen-ed van? Olyan amiben a "q" "w" "e" "a" "s" "d" tudsz támadni mert akkor a kaiten az "e"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 09, 18:05:07 írta bocikaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitoshi
Vendég
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 08 márc 09, 18:39:50 » |
|
NAruto The Way of the ninja Ez a game neve,és sasuke van a fömenü hátterében,kék árnyalatban...igen,megnéztem ott ahol mondod,és a c-e páros van,de hiába nyomom be,még gugolás mellett sem megy....Akkor kell,mikor megütnek?VAgy mi...Mert mást már nemtok elképzelni....De mikor neji ellen mentem(little neji)akkor megcsinálta,és ilyen zöldes volt...Szval passz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|