24 nov 15, 21:14:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 366
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MUGEN, ShugenDo, valamint további verekedős játékok és enginek.  (Megtekintve 963159 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Ulquiorra Forever!

« Válasz #1140 Dátum: 08 feb 24, 14:41:38 »

Ja tényleg, azt kifelejtettem.
Egy öt részes Mugent tervezek. És úgy döntöttem, a Shippuuden Mugennel kezdek.
Azt nem tudom, mikorra leszek kész vele, de igyekszem. Hogy hány kari lessz benne?
-Naruto
-Sakura
-Sasuke
-Sai
-Kurenai
-Shikamaru
-Gaara
-Temari
-Kankuro
-Ino(ez nem biztos)
-Chouji(ez sem)
-Tenten(többek között talán ezzel fogok a lgtöbbet szenvedni)
-Neji
-Rock Lee
-Kiba(nem biztos)
-Shino(nem biztos)
-Hinata(végképp nem biztos)
-Shodaime
-Nidaime
-Sandaime
-Yondaime
-Godaime(Tsunade)
-Yamato
-Kakashi
-Gai
-Asuma
-Kurenai
-Jiraiya
-Orochimaru
-Kyuubi Naruto
-CS2 Sasuke(10%, hogy csinálok ilyet is...)
-Itachi
-Kisame
-Deidara
-Sasori(ennek több változata is)
-Kakuzu
-Hidan

Amúgy, ha érdekel valakit, belinkelhatam a jövő beli Mugenem 4 részének(most éppen az ötödiken dolgozom) egyik karakterét, aki szintén Sasuke Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1141 Dátum: 08 feb 24, 14:47:03 »

Érdekel jöhet!! Nevet
Pff jó sok kari lesz benne !
Sztem a Konohaiakat( choji, shino, kiba stb,) csináld meg elég népszerűek!! Nevet
Eddig hány karival vagy kész??
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1142 Dátum: 08 feb 24, 15:25:48 »

Én elég béna vagyok. Nem tudom, hogy kell karikat betenni, pedig olvastam használati utasítást.
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1143 Dátum: 08 feb 24, 15:30:18 »

Háát modnjuk van total commandered ? Az megkönnyíti a dolgot ... Amúgy meg ennél 1szerűbben nem lehet leírni ... Megkersed a Chras mappát oda berakod a karakter mappájáz ... Megkeresed a slecet def kitejesztésű fájlt (a data - ban van) megnyitod jegyzettömbel és beírod a berakott mappa nevét oda ahova a több i is be van írva .. Vagy kitörölsz egyet és a helyére írod vagy nyomsz 1 enert és beírod oda üres helyre ... Legkönnyebben a hires - wiimugen -be tudsz karikat berakni , mert ott a slect -ben van egy leíráshozzá angolul ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1144 Dátum: 08 feb 24, 15:34:46 »

Kössz, közben már rájöttem Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1145 Dátum: 08 feb 24, 15:34:55 »

Akkor újra
Linkeltem korábban egy oldalt, amin le van írva a m.u.g.e.n készítés
idézet onnan:
Idézet
1. Hogyan kell berakni a karaktert a játékba??Olvasdd el..

Keress egy karaktert vmelyik játékból,vagy tölts le egyet az internetről, vegyük most Son Goku-t.A mappájának a neve legyen songoku. Nyisdd meg a mappát. A benne lévő fájl.def fájl-t írd át songoku.def-re.(A mappa neve és a fájl.def neve ugyan az legyen!) Ha ez megvan akkor a winmugen/chars mappába másoljuk át a songoku mappát. Utolsó lépésben nyissuk meg f4-el a winmugen/data/select.def fájl-t. Itt ezt az egészet leírja csakhát angolul...menny le addig amíg azt nem írja, hogy "Insert your characters below", ez alá írd be a mappa nevét,stages/pálya.def order=?!
Szóval songoku,stages/kfm.def order=2 !

A stages/kfm.def a pályát rakja hozzá (a kfm helyébe írd mindig a pálya nevét)

Az order még nem tudom mi...

az order helyébe lehet még zenét berakni, de erről majd máskor...

-songoku helyett ha azt irod be, hogy "randomselect" akkor a játékban goku feje helyett egy kérdőjel fog megjelenni és a gép magától választja ki a karakteredet.(ehez nem kell semmiylen mappa)

-Ha a stages/palya.def helyett az irod be h random, akkor a pályát a gép választja ki.Vagyis írhatod ezt is: songoku,random

-Ha csak annyit írsz be egy sorba, hogy "x-->" akkor az a cella kilesz hagyva, így lehetővé teheted a játékod kinézetét!!

a cikkért köszönet Gokugohannak!
Naplózva

sipati
Chuunin
*

« Válasz #1146 Dátum: 08 feb 24, 17:07:25 »

Nincs vkinek egy jolfelturbozott erös kyuubi narutoja?
Naplózva

C and D Rank Missons: 6/10
B Rank Missions: 3/11
A Rank Missions: 0/12
S Rank Missions: 0/7
Madara
Chuunin
*

« Válasz #1147 Dátum: 08 feb 24, 17:48:59 »

hello Itachi.takuta hogyan csináltál ilyen jó grafikát a sasuké-nek pl a chiori? 1épként amikor elmentem a késsz karit  akkor bele akarom rakni 1 mappába (belementeni) az M.C.M-ből de valami szar hibát ír ki és tudod ez néha ... idegesítő amikor ősszerakod a 100 mozdulatos karit Például és jól néz ki meg jól harcol meg minden és elveszik a ... ba Technikai KO ez anagy baj! ezt hogy lehet kiküszöbölni?
Naplózva
Naruto22
Vendég
« Válasz #1148 Dátum: 08 feb 24, 18:43:58 »

Amikor letöltöm a Mugent, akkor melyik szerverre menjek? ?
Naplózva
bocikaka
Gennin
*

« Válasz #1149 Dátum: 08 feb 24, 19:43:48 »

Naruto22 tök mindegy meik szerverről töltöd le. Én a Cogent-ről töltök általában Dáridó Lajcsival
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1150 Dátum: 08 feb 24, 19:53:03 »

Valkai tudna segíteni ? Gondolk itt misi 94 - re ... Az lenen a problema , hogy letöltöttem a hires win mugen - t és a mappában 3 fájl valami mányelven volt ezért fekete 4-zettel jelezte ki ... Na most meg az a 3 fájl elntűnt letöltöttem újra , de most megint vonalat jelez ki és bármit próbálok vele csinálni azt írja , hogy a fájl olvsahattalan ... Ötlet van , hogy hogy cisnáljam meg ?
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Naruto22
Vendég
« Válasz #1151 Dátum: 08 feb 24, 19:58:18 »

Gangstakun egyetértek! Neke is ugyanez vele a helyzet... Felakaszt
Amúgy köszi Mr.Prof, megpróbálom azzal leszedni Nevet
 Konstrukció Köszi
Naplózva
Naruto22
Vendég
« Válasz #1152 Dátum: 08 feb 24, 20:11:46 »

Hol lehet mugent csinálni?
Csak azért akarok, mer nem tom mér, de nem tom letölteni amit linkeltetek.
Lécci külgyetetk 1 nem Rapishare-s linket Ninja
Vagy mégjobb: külgyétek MSN-en, megosztási mappába Nevet inuya22@windowslive.com
Naplózva
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
*

Ulquiorra Forever!

« Válasz #1153 Dátum: 08 feb 24, 20:46:04 »

hello Itachi.takuta hogyan csináltál ilyen jó grafikát a sasuké-nek pl a chiori? 1épként amikor elmentem a késsz karit  akkor bele akarom rakni 1 mappába (belementeni) az M.C.M-ből de valami sz*r hibát ír ki és tudod ez néha ... idegesítő amikor ősszerakod a 100 mozdulatos karit Például és jól néz ki meg jól harcol meg minden és elveszik a ... ba Technikai KO ez anagy baj! ezt hogy lehet kiküszöbölni?

Bocs, azt nem én csináltam. Amelyik Sasuke-t átalakítom, abba alapból benne van. De szerintem is tök király.
Amúgy a Mugen készítéshez nagyon nagy türelem kell. Csak kizárólag pihent agyúaknak. Én pl.: azért csinálok Mugen-t, mert imádom a Naruto-t, imádok rajzolni, sok a szabadidőm, unatkozom...

Amúgy Gadzoo:
Nagyon még nincsenek készen a karik. Szinte mindegyikről vannak Sprite-ok és mindegyikről van valami elépzelésem, amiket ha eszembe jutnak, lejegyzem egy papírra. De vannak olyan jók is, amiken már nem tudok javítani. Ez például Neji. Még egy kissebb-nagyobb módosítás a Neji.cmd-ben és kész.
Itachi is kész van. A 100%-os Anjels-es Itachi-t használom. Naruto is majdnem kész. Gaara-ból nagyon tetszik az NHM-es, dehát....
Orochimaru is kész szinte. A többit mind én dolgozom ki, úgyhogy ez eltart majd egy kis ideig...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
sipati
Chuunin
*

« Válasz #1154 Dátum: 08 feb 24, 21:12:41 »

az anjels-es itachyt eltudnád küldeni nekem Itachi.takuta?
Naplózva

C and D Rank Missons: 6/10
B Rank Missions: 3/11
A Rank Missions: 0/12
S Rank Missions: 0/7
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 366
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins