Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #1110 Dátum: 08 feb 24, 00:02:31 » |
|
Bero, jól selytem, hogy fizetsz a játékért?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1111 Dátum: 08 feb 24, 00:05:38 » |
|
Miért fizetnék? Miből gondolod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1112 Dátum: 08 feb 24, 00:11:12 » |
|
Maga a játék tetszik de nemnaon tom a kombokat elöhozni:(
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #1113 Dátum: 08 feb 24, 00:54:13 » |
|
nosh ezel énis igy vok de én má kezdem meguni me szerintem egyforma minden mugen de azért egy Bleach-eset kipróbálni ugyhogy pls valaki egy linket :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1114 Dátum: 08 feb 24, 08:38:38 » |
|
hello! Tud valaki linkelni 1-2 pein karit? mer kellene +sasuke se lenne rossz! ====================================== Én meg megcsinálom a lépteit a Gaara1-nek lehet nem lessz gyönyörű de legalább nem lessz értelmi fogyatékos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 24, 08:44:48 írta kakashi 10 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1115 Dátum: 08 feb 24, 08:43:24 » |
|
Hehehe Én épp most csinálok Future Sasuke-t. Elvileg az én Mugen-embe az NHM-es Sasuke lett volna, de rájöttem, hogy ezzel több mindent lehet kezdeni. Egy párképet mindjárt Linkelek is róla. Most töltöttem fel... Tehát ez lenne a gyönyörűség... Aztán megmutatom, mire gondoltam... Ha érdekel valakit, akció közben is lefényképezhetem, csak gondoltam, ez így kisebb kép, jobb....
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Naruto22
Vendég
|
|
« Válasz #1116 Dátum: 08 feb 24, 09:02:05 » |
|
Valaki leírná nekem hogy honnan lehet letölteni a teljes mugent? Mármint nem a Shippuudent, hanem amibe 50 szereplő van. Nagyon kéne És előre is köszönöm! Ja és ha nem nagy gond, kérnék pár kombit is:D Köszi:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #1117 Dátum: 08 feb 24, 09:08:47 » |
|
Eztet itten nekem megnyitod-e, aztan rákattansz a "free"-re (mert ugye mindannyian ingyenélők vagyunk...) Oszt megvárni te, hogy elszámoljon, kiválasztani szerver, majdan beírni kód, and Download! Hehehe (vicces kedvemben vagyok ma)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto22
Vendég
|
|
« Válasz #1118 Dátum: 08 feb 24, 09:21:29 » |
|
Mit nyitok meg? vagy mi? xb bocs de nem értettem sokat belőle. xb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1119 Dátum: 08 feb 24, 09:30:35 » |
|
Itachi.takuta az alap mugenben amit tegnap küldtél hogybekll békát idézni mert nekem nemnaon sikerül
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Naruto22
Vendég
|
|
« Válasz #1120 Dátum: 08 feb 24, 09:37:58 » |
|
nekem is az alap kéne, de hol van a link amit itachi küldött?????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1121 Dátum: 08 feb 24, 09:39:48 » |
|
olvass egy oldalt vissza ott vanegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto22
Vendég
|
|
« Válasz #1122 Dátum: 08 feb 24, 09:43:52 » |
|
uuhh de hülye vagyok, tényleg uuhh, bocsesz Nem szokásom mindig lapozgatni :'X még új vok, nem hibáztathattok XĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gadzoo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1123 Dátum: 08 feb 24, 10:12:03 » |
|
Itachi.takuta ez nnagyon király lesz!! Mikorra lesz kész?? Hehehe Én épp most csinálok Future Sasuke-t. Elvileg az én Mugen-embe az NHM-es Sasuke lett volna, de rájöttem, hogy ezzel több mindent lehet kezdeni. Egy párképet mindjárt Linkelek is róla. Most töltöttem fel... Tehát ez lenne a gyönyörűség... Aztán megmutatom, mire gondoltam... Ha érdekel valakit, akció közben is lefényképezhetem, csak gondoltam, ez így kisebb kép, jobb.... Egyedül annyi szépséghibája van (bocsesz a kritikáért!! ) h a középső sasuke-nak a karja ameikkel üt túl alacsonyan van!! (mintha tökön vágná az ellent! ) Ha kész lesz LINKET LINKET!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1124 Dátum: 08 feb 24, 10:21:37 » |
|
én csináltam 1 cs2 neji-t de nem találoma gépen viszont M.C.M be jó nézett ki a byakugant átalakítottam sáringánná(kicsit lett )de nem találom sehol! azaz a seal nejit alakítottam át mindjárt át pingálok 1 képet és felrakom a képfeltöltire!(a kép csak illustration ) ============================================ áááá itt van az első parázson pingálva:http://kepfeltoltes.hu/view/080224/neji_cs2_orochimaru_szolga_ala_sharingan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg és a második kicsit karakteresen nem halálra sütve :http://kepfeltoltes.hu/view/080224/future_neji_cs1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 24, 10:25:47 írta kakashi 10 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|