DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #825 Dátum: 08 feb 03, 13:16:50 » |
|
van nekem is... már elkezdtem régen egyet eddig király csak lusta voltam befejezni és animét néztem helyette... de azért, mert át is alakítottam a karikat. mert volt olyan ami egy kicsit hülyén nézett ki és 200 spritot átrajzolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #826 Dátum: 08 feb 03, 14:05:45 » |
|
Köszi sikerült letölteni!ŰEgyelőre nem értem de kezdek belejönni.
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #827 Dátum: 08 feb 03, 14:19:31 » |
|
Tud valaki a Kankurou-hoz kombókat?
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #828 Dátum: 08 feb 03, 14:42:18 » |
|
Háát én úgy vettem észre , hogy vlee csak ütni lehet és ez a full meg ugrani . De nem tudom én raktam bele karikat , de én nem tudom őket használni csak mikor pl. survival - ba nyomom és megölnek akiket beleraktam . Hogy oldhatnám meg , hogy használhassam is őket ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #829 Dátum: 08 feb 03, 14:48:45 » |
|
Kankuro: le ,előre, u -karasu megidézése L -csakra töltés
Kuroiri megidézése :le, hátra ,j fetétel Z ELLEN FÉL ÉLETÉNEK 250 NÉL KEVESEBBNEK KELL LENNIE(MAX 1000) KARASUNAK MEGIDÉZVE KELL LENNI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #830 Dátum: 08 feb 03, 15:09:46 » |
|
Szerintem nem ugyan arról beszélünk , mert itt Kankuro alapból karasu - val indít . Annyit tudok még , hogy a le u -val át teleportál .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
videjo
Vendég
|
|
« Válasz #831 Dátum: 08 feb 03, 16:22:04 » |
|
Honan lehet letölteni ezt a mugen játékoz? ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #832 Dátum: 08 feb 03, 16:30:25 » |
|
Az előzön oldaon belinkeltem . Amúgy hány naruto - s mugen van ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #833 Dátum: 08 feb 03, 16:53:16 » |
|
Én hatot láttam de abból kettőt tudtam letölteni.
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #834 Dátum: 08 feb 03, 17:15:41 » |
|
Nem ugyanarróla a Kankuro-ról beszéltek. Gangstakun az UNM-ben lévőről, misi94 pedig arról, amit Shiro linkelt. Amúgy hány naruto - s mugen van ? Sok. Már itt is bőven van Linkelve, és ezen kívűl még ott van pl.: az 55 Mugen és az NSS is... Amúgy még mindig Sasuke-n dolgozom... Nagyon lassan haladok. Most éppen a taijutsujára gyúrok. Akarnék rajzolni neki szaltórúgást, ütéseket és egyéb rúgásokat. Most az NSS Mugenben lévő Sasuke-ból venném ki az ütéseket, meg a Housenka no jutsu-t(persze Itachi efektjével ). És(nyelvtan tanár-ölő) Chidor, Chidori Nagashi és kígyó idézés is lessz benne. Egy Accel 2 és NSS keverék-féle tákolmányom lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #835 Dátum: 08 feb 03, 17:23:37 » |
|
Bocsi hogy megint én, de hogy kell karit belerakni?Má beleraktam a charsba a mappáját, és a databa is belemásoltam.Innen hogy kell tovább?
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #836 Dátum: 08 feb 03, 17:47:33 » |
|
Hát... A datába úgy másoltad be, hogy beletetted a kari mappáját? Mert akkor nem jó. A data mappában nyisd meg a Select.def fájlt notepaddal, vagyis jegyzettömbbel. Itt megtalálod azt, hogy a karik, hol helyezkednek el, milyen pozícióban vannak a játékban. Röviden tömören: Írd be valahova és kész
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #837 Dátum: 08 feb 03, 18:29:15 » |
|
Ááá!Megvan!Köszi a segitséget, sikerült!
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Madara
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #838 Dátum: 08 feb 03, 18:54:05 » |
|
Kedves itachi.takuta! Szeretnék 1 hosenka no jutsu,goukanyouu,mangekyou sarigan,saringan,shishi rendan hangokat légy szíves feltenni őket ja és minden formában cs1 ,cs2 sima és stb.. Üdv:mikulás,manók (1-szer a mikulás is kérhet!XD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #839 Dátum: 08 feb 03, 19:43:26 » |
|
Egy kérdésem lenne: Melyik személytől? Csak Sasuke-tól? Vagy Itachitól is, mert a Mangekyou Sharingannal Sasuke-nál nem tudnék mit kezdeni... Tehát mondjuk pl. a Housenka kellene Itachi-tól is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|