Katsu!
Vendég
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 jan 26, 17:27:39 » |
|
látta már valaki magyar szinkronnal? nekem a kedvenc részem az amikor Pein magyaráz ott mindenkinek a gyűlésen és Tobi ott kuncsorog a vödörért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 jan 26, 19:16:53 » |
|
magyar szinkron? sztem nincs is magyarral :-X jó ez így eredetiben, nagyon jó a csávó főleg ahogy tobi és kisame apjának a hangját adja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 jan 29, 20:17:54 » |
|
nekem a kedvenc részem az amikor Pein magyaráz ott mindenkinek a gyűlésen és Tobi ott kuncsorog a vödörért Ez melyik rész?erre nem emlékszem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 29, 20:21:21 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 jan 29, 20:20:08 » |
|
Szülői értekezlet...ugye???az miko monja h szülői lesz...mé pein naruto apja???ez tleg fun:d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha farky
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 jan 29, 20:32:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
RASENGAN!!!xD
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 jan 29, 20:35:19 » |
|
nekem a kedvenc részem az amikor Pein magyaráz ott mindenkinek a gyűlésen és Tobi ott kuncsorog a vödörért Ez melyik rész?erre nem emlékszem... A Fun With Akatsuki X 1. része
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 jan 29, 22:18:03 » |
|
Ja télleg,kösz így már rájöttem:D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 jan 30, 12:35:08 » |
|
Háát most megnézte a részeket egymás után (legalábbis amik a narutokun - on vannak) sírva nevettem rajta full köny volt a szemem azt hittem már , hogy össze vizelem magam (nem történt meg) Itachi a legnagyobb midennek neki megy meg mindig azt gondolja sasuke vagy más ellenség van ott (először a wc deszka és most a tv , aztán meg az az úgy tag Creeky) KATON !! SZ*R - RÁ - ÉG - ETŐ no jutsu na ezen akkorát nevettem . Az x1 a legjobb . De az első három se rossz . Meg Kisame apja !!! Fúúúú A fővezért totál ki készíti , viszont a tag válogatás se semmi .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 jan 30, 12:40:46 » |
|
A sz*arráégető no jutsunál én is majdnem lefordultam a székrőlXDde a meghalgatásos rész is jó,pl.amikor a vezér sebhelyet szerez...-Te vagy az,Orochimaru?Kopasz lettél?Nem,te nem ő vagy.Rokonok vagytok?LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 jan 30, 13:23:31 » |
|
Ja vagy a Konzerv fejű és mondja a vezérnek a Darth Vader , hogy én vagyok az apád . Meg mikor Itachi megkapja a nyszit meg előtte neki megy a falnak meg a tv-ről azt gondolja , hogy sasuke . Meg a bűneik felsorolásánál mikor deidara megeszi a mcskát a kezeiel zesu meg füvet ad el Obi van Kenobinak . Tobi edlbújik a wc-ben . Nem tudom , hogy találhatta ezt ki az aki csinálta , de nagyon köszönöm neki .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 jan 30, 14:03:50 » |
|
Köszönjük meg neki együttXDAmúgy nem tudni valami biztos infót,hogy lesz-e folytatás,és ha igen akkor mikor?Kénének még részek... :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 jan 30, 14:22:12 » |
|
A fórumokon létezik egy varázsige: "Olvass vissza!"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 jan 31, 12:47:59 » |
|
Megnéztem megint az 5-ödik részt mikor új tagot választanak és mst esett le , hogy mikor a Voldemor csinálja a sz*rságját akkor Pein - nek lesz egy villám jel a fején (sírva röhögtam rajta ....) , de akkor is Itachi a kedvenc Mangekyuo Sharingan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 feb 03, 17:01:34 » |
|
Sry, de ezt meg kell osztanom mindenkivel: ... nevettem egy jót .. egy másik fórumon írták: Egyébként híreim vannak az új részek kijövésérõl, (bár kicsit megbízhatatlan...) A készítõ egy izraeli férfi, és a háború miatt nem igazán tud ezzel foglalkozni... Sajnos... De amint lesz ideje csinálja tovább... Szegény 18 éves OmniStrife ... ahhoz képest, hogy azért nem csinálja mert dolgozik hogy meg tudja javítani az elromlott gépét... [...]Azt hiszem az is ettöl a pasitól származik amikor Pein beszól Tsunadénak MSN-en. "Hogy olyan ronda vagy, hogy még Zetsu se enne meg."[...]. Már Én is Izraeli vagyok??? :o ~ És az a soha el nem készült Avarretekfalvánkból való Na mind1... x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 feb 03, 17:05:50 » |
|
Cart! Tudom honnan szedted, mert Én írtam egy szerepjáték fórumon, és valahol a neten olvastam ezt az orbitális baromságot! Hogy hívnak azon a fórumon??
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
|