Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #435 Dátum: 10 júl 02, 22:09:20 » |
|
Na ez igazán jó, volt hiányzott már egy kicsit a FWA, eme műfaj eredeti kiagyalójától Számíthatunk rá, hogy ez is le lesz fordítva?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #436 Dátum: 10 júl 23, 09:08:22 » |
|
Valaki linkelné azt a linket amivel EGYBŐL megtudom nézni az fwa 11-et? ... Naruto-kun.hu-n nem találom, omnistrife csatornáján se ... És igen, használtam a visszaolvasás no jutsu-t.xD Vagy ugye nem a Fun With Akatsuki X 02 a 11. rész?? o.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 09:09:29 írta Dean »
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #437 Dátum: 10 júl 26, 20:13:50 » |
|
szerintem nagyon gyenge. Poén 1-2 egy részben erőltetett és dant-c-hez sehol sincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #438 Dátum: 10 júl 27, 11:24:51 » |
|
Nekem 1 vicc tetszett...de az nagyon Mikor a végén a feliratoknál ki volt írva: Crispy - Chuck Norris Ezen szakadtam. Am a többi tényleg nem nagy durranás. Neki ez az 1. új része az 1aé óta és ez ...hát...úgymond látszik is...van benne pár dolog, ami sztem 1aé koppintás, de ez csak az én véleményem...(na jó ez nem igaz, többen vunk akik így gondolják, de mind1)
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #439 Dátum: 10 aug 07, 13:10:31 » |
|
Szerintem nem annyira vicces, de néhány részen nevettem. Bár várom a folytatást!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #440 Dátum: 11 jan 28, 13:50:16 » |
|
Háát,engem nemköt le ez a sorozat... Inkább EAÉ ^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #441 Dátum: 11 jan 31, 13:24:09 » |
|
nos nekiestem lelkesedve, de a lelkesedés lankadt hiszen...na nem tetszett :S rövidek a részek, kevés a poén...egyetértek az E.A.É. sokal jobb ennél. de ez enm jelenti azt, hogy jobbat tudnék csinálni, csak ha már valaki rászánja magát és tényleg sórakoztatni akar, az adjon bele többet. bocs Omni, de ez nekem annyira nem tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #442 Dátum: 11 jan 31, 14:13:37 » |
|
Annyit azért ne feledjünk, hogy az FWA korszakalkotó mű volt. ^^ És jóval régebbi is, mint az EAÉ vagy a HB.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 14:15:11 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #443 Dátum: 11 jan 31, 19:53:13 » |
|
Éljen az FWA! Emlékszem, hogy annó vele kezdtem
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #444 Dátum: 11 jan 31, 20:06:21 » |
|
Ezzel én is így vagyok. :)) Én nagyon jókat röhögtem rajta anno, mikor az első 6 EAÉ rész megjelent "nyilvánosan", akkor még az FWA-t részesítettem előnyben. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #445 Dátum: 11 jan 31, 20:08:50 » |
|
Ez a mai fiatalság nem érti milyen volt akkor a Naruto Pedig kell tudni az akkori érzéseket a mangáról, ahhoz hogy teljesen meg lehessen érteni az FWA epizódjait ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #446 Dátum: 11 feb 01, 14:12:44 » |
|
köszi fiatal vagyok de tényleg nem értem mondjuk nem mintha tehetnék róla ^^" mert milyen volt akkor a Naruto? de azt majd vhol máshol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #447 Dátum: 11 feb 01, 16:08:29 » |
|
Hah, azok a régi szép idők! Mikor még arról ment a találgatás, hogy Yondaime az akatsuki vezetője-e, vagy Naruto apja-e, vagy mindkettő... Mikor még azt hittük Tobi maszkja szürke stb... Abban az időszakban élni kellett^^ A régi szép idők... A FWA hőskora, az elméletek hőskora^^ Most nosztalgiázni támadt kedvem, megyek és újranézem a FWA-t
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #448 Dátum: 11 feb 01, 16:51:51 » |
|
Na igen, elég elterjedt hit volt, hogy az Aka vezére Yondaime, aki Naruto apja, erre utalt a szülői értekezletes rész. :) Aztán a másik az volt nagyon sokáig, hogy Tobi = Obito, Peinnek meg akkoriban még nem láttuk az arcát. :) Más poén így hirtelen nem jut eszembe, bár biztos van...nekem is megjött a kedvem egy kis FWA felidézéshez. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #449 Dátum: 11 feb 01, 21:11:14 » |
|
Meg persze mindenki azt hitte akkor, férefordítás lévén, hogy Itachi valójában Vak, és csak Sharingannal tud látni, azért van folyton bekapcsolva neki Hidan meg Kakuzu kiléte sem volt tisztázott, azért nincsenek az első 9 részben, és azért van az elsőben Kaku helyett egy Nagydarab csávó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|